Survivor 2017 - 47. Bölüm Yorumları - Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazanacak?

Bireysel dokunulmazlık. Bu oyunu aynı takımdan kişiler oynuyor ve kazanan dokunulmaz oluyor, konseyde adı yazılamıyor.:D
Salı etiketleriz seni yine de, sonlarda kimin elendiğine bakarsın belki :A Bugün izlediğin için merak etmen lazım :A

Survivor 20 Haziran'da bitiyor bu sezon, final döneminde bekleriz o zaman seni yine :A
senin kız kazandı galiba @sokak sanati :F

@Bully 20 ahziran çk erken eskiden dizilerden sonrada oluyordu ben all starı temmuzda izledim diye hatırlıyorum hakana patates fdiyorlardı hanı :A

Ramazan Bayramından önce bitircekler :A :A

Berna yalnız değil Ogeday ve Elif görecek :A
Gönüllülerin en güçlü kızı. Dokunulmaz olduğu halde kazandı.:Z
Bu sene erken başladığı için erken bitecek :A Bir de Ramazan'dan dolayı erken bitirmek istiyoruz demişti Acun :D
şu kel kafalı adamın karsısında gölgede birisi var erkek koca karı gibi dır dır ediyor gölgede yüzü görünmüyor kim o ayoll :A

şu kel kafalı adamın karsısında gölgede birisi var erkek koca karı gibi dır dır ediyor gölgede yüzü görünmüyor kim o ayoll :A
Kaos başlasın bakalım kimler kimlerin kuyusunu kazmış, ne kulisler dönmüş az sonra öğreneceğiz :A

şu gölgedeki adam galiba erdimidir nedir ne çok konusuyor öyle ayoll kızların dedikodu aksanında konusuyor o hızlılıkta el hareketleride aynı :A
Bu senenin Semih Öztürk'ü işte, hareketleri andırıyor biraz :A Komedi açığımızı o karşılıyor :A

Ama Semih iyi yarışıyordu, bu kıçını kaldırıp da koşamıyor, anca çene :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,178
Üyeler
8,557
Son Üye
bluedeeb