Survivor 2017 - 47. Bölüm Yorumları - Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazanacak?

@Çiğdem- şimdi o kadar izledin sonucunu da merak ederin herhalde salı günü de bekleriz seni :A @Bully
Sen Acunla konuş bu mevzuyu bence :A
Gecem yıl survivorda görmen lazım erkek Fatmaydı öyle çirkin şimdi moda programlarında moda ikonlugu yapıyor.:F
Aynen dokunulmazlık ve ada konseyi heyecanı Cumartesi - Pazar oluyor, en güzel günde izliyorsun :A

Şimdi gönüllüler yesinler bakalım birbirlerini :Z
aaa yok salı eşkiya var ezecez acun beyi :A

şu diziler haziranın ortalarında bitiyor belki dizilerden sonra can sıkıntısından bakabilirim all starda bakmıstım en son :F

aaa yok salı eşkiya var ezecez acun beyi :A

şu diziler haziranın ortalarında bitiyor belki dizilerden sonra can sıkıntısından bakabilirim all starda bakmıstım en son :F

Salı etiketleriz seni yine de, sonlarda kimin elendiğine bakarsın belki :A Bugün izlediğin için merak etmen lazım :A

Survivor 20 Haziran'da bitiyor bu sezon, final döneminde bekleriz o zaman seni yine :A

Dengede tutacakları işte :A :F
Oyunu alan bu hafta elenmekten kurtulacak :A Sen de mi böyle bir şey yapsan MusicSurvivor'da :A
Bireysel dokunulmazlık. Bu oyunu aynı takımdan kişiler oynuyor ve kazanan dokunulmaz oluyor, konseyde adı yazılamıyor.:D
Ogeday da haftaya elenir zaten değil mi :A
aaa bende o sopalarla kavga edecekelr sanıyorum baslamalarını bekliyorum oyun buymus meğerse :F

Helal be Tuğçe, şu Berna'nın kazanmaması çok iyi oldu :Z