Büyü yaparsan tabiademe uğursuzluk ama ilhana gü verdim galiba ademde ilhan sayesinde kazanmıs oldu ayoll
![]()
![]()
![]()
Büyü yaparsan tabiademe uğursuzluk ama ilhana gü verdim galiba ademde ilhan sayesinde kazanmıs oldu ayoll
![]()
![]()
![]()
Kimler yazılır sence abla![]()
Berna favorimiz laf yokSurvivor adamda Berna'yı istemiyorum bro.
ŞİMDİ elememi olucak @Bully galiba en heyecanlı survivor gününde izliyorumBüyü yaparsan tabi![]()
![]()
![]()
Sen kimi beğeniyordun la bir makyajsız foto atayım sana belki o zaman anlarsın neden ilk zamanki kadar güzel görünmediklerini![]()

2 isim yazılacak şimdi elenen kişi Salı akşamı belli olacakŞİMDİ elememi olucak @Bully galiba en heyecanlı survivor gününde izliyorum
@sokak sanati @MasacRE-
ŞİMDİ elememi olucak @Bully galiba en heyecanlı survivor gününde izliyorum
@sokak sanati @MasacRE-
para oldumu herşey oluyor artık vlla
Aynen dokunulmazlık ve ada konseyi heyecanı Cumartesi - Pazar oluyor, en güzel günde izliyorsunŞİMDİ elememi olucak @Bully galiba en heyecanlı survivor gününde izliyorum
@sokak sanati @MasacRE-
Burçak çok tatlı bir kardeşimiz maşallah.Berna favorimiz laf yokBurçak gitsin
![]()
hahah şey diyorum beee diğer sıkıcı survivor günlerine denk gelmemişim iyiki diyorum 1 hakkım vardı gününü iyi denk getirmişizHer cumartesi bu oluyor zaten seninle alakası yok.Konsey olacak 2 aday çıkacak oylamaya.
![]()
Nedeni beni ilgilendirmiyo şu an tek Elif doğal güzel geliyor, makyajda Tuçe alabilir ama benim için doğallık esas olan.Sen kimi beğeniyordun la bir makyajsız foto atayım sana belki o zaman anlarsın neden ilk zamanki kadar güzel görünmediklerini![]()
para oldumu herşey oluyor artık vlla![]()
Salı günüde elenene bakarsınhahah şey diyorum beee diğer sıkıcı survivor günlerine denk gelmemişim iyiki diyorum 1 hakkım vardı gününü iyi denk getirmişiz![]()
aynı takımdalar ilhanla adem ama aslında rakipler birbirine güvenmek zor oluyordur bence keşke aynı takımdan olanlar finalde eşleşmeseAynen dokunulmazlık ve ada konseyi heyecanı Cumartesi - Pazar oluyor, en güzel günde izliyorsun
Şimdi gönüllüler yesinler bakalım birbirlerini![]()
Sen Acunla konuş bu mevzuyu benceaynı takımdalar ilhanla adem ama aslında rakipler birbirine güvenmek zor oluyordur bence keşke aynı takımdan olanlar finalde eşleşmese![]()
Eşleşmeyecekler zaten merak etme bir koltuk Ogeday'ın, diğeri için Adem ile İlhan kapışsınlaraynı takımdalar ilhanla adem ama aslında rakipler birbirine güvenmek zor oluyordur bence keşke aynı takımdan olanlar finalde eşleşmese![]()