@Çiğdem- de burdayken belirteyim dedimOhoo bir oyunla şampiyon belirlenseydiSeninle sene sonunda hesaplaşacağız Utku bey
![]()
@Çiğdem- de burdayken belirteyim dedimOhoo bir oyunla şampiyon belirlenseydiSeninle sene sonunda hesaplaşacağız Utku bey
![]()
HAHAH AKLIN YOLU BİR maymun suratlı gerçekten ben kimseyi tanımam etmem görünce öyle hissetimİlk haftakar Tuçe'yi beğeniyodum ama şu son haftalar yaptığın benzetmeye hak veriyorum çirkin geliyor gözüme şu aralar.![]()
Bir oyunla mı sorucan Ogedayın kendi ilgi alanı olduğu oyunla oynuyor sence adaletli mi sorun
Elif çok tatlı ama.HAHAH AKLIN YOLU BİR maymun suratlı gerçekten ben kimseyi tanımam etmem görünce öyle hissetim![]()
![]()
![]()
Sen güç oyununda izleyecektin Adem'i, İlhan dökülürken Adem hepsini denize dökmüştüyüzmek dısında bir halta yaradığı yok bunu salıcaksın denize ömür boyu yüzsün ayoll
![]()
![]()
![]()
Ademin parkurda Ogedaya fark attığını görmedin güç oyununda da Ogedayı hep gömmüştü
boksor değilmi camış gibide vucudu var normaldirSen güç oyununda izleyecektin Adem'i, İlhan dökülürken Adem hepsini denize dökmüştü![]()
Ve dokunulmazlık ünlülerin
O oyunu izleseydin net favorin Ademdiboksor değilmi camış gibide vucudu var normaldir![]()
![]()
![]()
Sen kimi beğeniyordun la bir makyajsız foto atayım sana belki o zaman anlarsın neden ilk zamanki kadar güzel görünmedikleriniİlk haftakar Tuçe'yi beğeniyodum ama şu son haftalar yaptığın benzetmeye hak veriyorum çirkin geliyor gözüme şu aralar.![]()
Ve dokunulmazlık ünlülerin
Yalnız biz kaç oyundur kazanamıyorduk dokunulmazlığı, uğur getirdin bize
Şimdi başlasın konsey heyecanı![]()
ademe uğursuzluk ama ilhana gü verdim galiba ademde ilhan sayesinde kazanmıs oldu ayollİlhan dokunulmazlığı getirdi![]()
![]()
Kimler yazılır sence ablaÜnlüler aldı dokunulmazlığı bakalım gönüllüler ne yapacak