Survivor 2017 - 47. Bölüm Yorumları - Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazanacak?

ne bilim çağırana koşup geliyoruz hep iyi niyetimiz yüzünden bir gün kötü yola düşeceğiz :)

Çiğdem burada ki kızların vücuduna bebek gibi maşallah falan dedi de bende dedim kızlara mi yürüyorsun. Senin Çiğdemin içinden Cevdet çıktı.:A

kız huyları tasıyor zaten :A

@MasacRE- yazık sana. Çiğdem gömdü iyice Ogeday'ı.:A

Kadına dayadı bide terbiyesiz :A

Rezalet resmen Acun bunu mu şampiyon yapacak :A

Çiğdem burada ki kızların vücuduna bebek gibi maşallah falan dedi de bende dedim kızlara mi yürüyorsun. Senin Çiğdemin içinden Cevdet çıktı.:A

onun kızlarla ilgilendiğini sanmıyorum benim onun üstüne üç beş kuma alacağımı bildiği için şimdiden kızlara ısınmaya çalışıyor :)

onun kızlarla ilgilendiğini sanmıyorum benim onun üstüne üç beş kuma alacağımı bildiği için şimdiden kızlara ısınmaya çalışıyor :)

Rezalet resmen Acun bunu mu şampiyon yapacak :A
hahah hayırr bee vucutları bebek gibi demedim bebek yağı ile masaj yapılıyor sankı ciltleri bakımlı dedim :F

hahah hayırr bee vucutları bebek gibi demedim bebek yağı ile masaj yapılıyor sankı ciltleri bakımlı dedim :F
bende bebek yağı sürüyom ama ağda yerine geçmiyor malesef :) onun için değişik şeyler lazım :)
neyse ben çıkayım artık zıvanadan çıkmadan :)