Survivor 2016 - 82. Bölüm Yorumları

Atakan - İbrahim
Atakan kazandi

Atakan gömdü İbrahim'i şu birrr.

Yunus - Efecan
Yunus kazandi

Yunus Efecan'ı gömdü ve 2-2 oldu.
Ne mücadeleydi ama çıldıracaktım.

Atakan değil oradakilerin hiçbiri bir turabi etmez ayrıca Atakan çakma turabi Buda bir gerçek

İlk iki oyunu izledim 2-0 geriye düştük, kanal değiştirdim 2-2 olmuş. Uğursuzluk bende mi var acaba?

Atakan değil oradakilerin hiçbiri bir turabi etmez ayrıca Atakan çakma turabi Buda bir gerçek
Neye göre kime göre çakma Atakan'ın karakterinin Turabi'ninkiyle zerre alakası yok öyle olsa ben Atakan'ı desteklemezdim.

Neye göre kime göre çakma Atakan'ın karakterinin Turabi'ninkiyle zerre alakası yok öyle olsa ben Atakan'ı desteklemezdim.
Bu kadar kişi farkındaysa demekki ortada böyle bir durum durum var.sevinçleri bile tıpatıp aynısı ya bunu farketmek çokta zor olmuyor

Semih - Serkay
Semih kazandi

Üçüncü oyunu izledim kazandık, uğursuz değilmişim kendime haksızlık ettim.

Semih Serkay'ı yendi. 2-0'dan 3-2 yaptık böyle devam.

Ne oyunmuş be bir bitmiyor. Acun da anlatırken ne heyecan yapıyor öyle dikkat etsinler adama her an kalpten gidebilir gibi

Nagihan - Damla
Damla kazandi

Bu kadar kişi farkındaysa demekki ortada böyle bir durum durum var.sevinçleri bile tıpatıp aynısı ya bunu farketmek çokta zor olmuyor
Atakan'a çakma Turabi diyenler kıskanç Semih'çiler. Dediğim gibi bir çakma varsa o da Turabi'dir Atakan onu her türlü parçalar.

İkisi de sporcu gerçi Atakan'ın yanında Turabi'ye sporcu denilebilir mi orası ayrı bir konu da. Dövüşçülerin kendine has sevinç gösterileri oluyor Atakan Turabi gibi rakip takıma karşı terbiyesizce sevinç gösterilerinde bulunmuyordu.

Atakan - Efecan
Atakan kazandi

Atakan'ım Efecan'ı da gömdü şu ikiii.

Semih egolu değil trol
Adam tiyatrocu olduğu için orayı kendince eğlendirmek ve trolleme yapıyor.Adamın periscope yayınlarında buradakinden çok farklı.Hem Semihin öyle konusması güldürüyor falan filan işte