Survivor 2016 - 81.Bölüm Yorumları

Umarim öyle olur ama gönulluler zayif oldugu icin yattarayi elettirebilir.
Semih ilk aday olur. Yunusda yattarayi söyler.
Nagihan yarin oyuna asilir ucuncu aday olmamak icin
İbrahim'den önce Yattara giderse cidden büyük haksızlık olur.

Bakalım neler olacak konseyde.

Semih açıkça yalan söylüyor.. Operasyon yaptım diye hava basıyor bir tane kişiyle operasyon olmaz hayatta.. operasyon ekiple yapılır...

Semih operasyon yaptım diyorsun kulis yaptığını kabul etmiyorsun gerçekten iyi çelişiyorsun kendinle :A

Karşında gönüllüler yok Semih, sert kayaya çarptın bu sefer, o kayanın adı da Avatar Atakan. :A

Atakan geçen hafta yapması gereken konuşmaya şimdi yapıyor bu atakanin oylarını artıracaktir ama geçen hafta yapsaydı daha iyi olurdu

Sezonun en iyi ikinci konseyi oluyor :A Yarın sırf Panorama'yı izlemek için erken uyanacağım :A

Atakan giydiriyor da giydiriyor helal olsun be adamım benim. :A Semih'i fena rezil etti. :A

Semih operasyon yaptım diyorsun kulis yaptığını kabul etmiyorsun gerçekten iyi çelişiyorsun kendinle :A

Karşında gönüllüler yok Semih, sert kayaya çarptın bu sefer, o kayanın adı da Avatar Atakan. :A
Atakani ilkkez son cikis dizisinde görmustum. Kim bilebilirdiki o kisi favorim olacak :)

Atakan giydiriyor da giydiriyor helal olsun be adamım benim. :A Semih'i fena rezil etti. :A
Ben de birazdan izleyecegim o sahneleri.

Atakana ve ezgiye operasyon yaparak Semih atakana iyilik yapmış)))

Atakan'dan Semih'e kılçık operasyonu geldi. :F

Semih ne saçmalıyor yine atakanla niye atışıyorlar anlamadım ben
Semih ben tek başıma haraket ediyorum diyordu atakan da ezgi gittiği haftada operasyon yaptım diyordun Semih denk geldi ben kulis yapmadım dedi.. Sonra atakan ben Semih buraya geldiğinde iyi karşılandım o geldi sirtimizdan bıçakladı. Operasyon yaptı. Samimi değil üstelik biz adamiza bir arkadaş geldi sandık meğer muhasebeci gelmiş dedi)) üstelik yanlış muhasebe tutuyor benim güçsüz olduğumu söyledi.

Semih de ben bireysel davrandım kulis yapmadım atakan üzerime geliyor mağdurum edebiyatı yapıyor yine)))

Semih ben tek başıma haraket ediyorum diyordu atakan da ezgi gittiği haftada operasyon yaptım diyordun Semih denk geldi ben kulis yapmadım dedi.. Sonra atakan ben Semih buraya geldiğinde iyi karşılandım o geldi sirtimizdan bıçakladı. Operasyon yaptı. Samimi değil üstelik biz adamiza bir arkadaş geldi sandık meğer muhasebeci gelmiş dedi)) üstelik yanlış muhasebe tutuyor benim güçsüz olduğumu söyledi.

Semih de ben bireysel davrandım kulis yapmadım atakan üzerime geliyor mağdurum edebiyatı yapıyor yine)))

Semihin arkadaşım demesi baştan oyun baştan beri tek başımayım diyor
semih açıkca yalan söylüyor işte