Yoo kabul etmiyorum
Atakana pasif kalmaması gerektiğini söylemişler işte
O adada en kulis çeviren adam Atakan yahu.Geçmişi unutmadık ve tüm sempatisini bitirdi
Acun Semihi gözden çıkardı bence yarın eleyebilme ihtimali var.Çünkü montajlarda bile Semihi hep haksız kötü yaratmış gibi göstermeye çalışıyor
Aslında tüm suç Semihte ne işin var Survivorda zaten adamlar ütopyada haksızlık yaptı ne olmaya geldin survivora ki?
O adada en çok yalan ve kulis yapan Atakandır.Bugün bile gitti 3 kişi Semihi yazalım dedi Semihin laflarını değiştirdi vs vs
Elerse sike yapıldığı bariz ortada olur Acun hic Semihi sevmiyorki Survivor Türkiye sayfasında 10 dkda 1000 like alan uorumları silmiş ve daha niceleri büyük oylamada 1. olacakya potaya sokmak istedi.
Merak etmeyin daha kaç kişi var elenecek isimlerden. Senih'in ilk koltugu hazır. Acun o kadar saf değil kaz geleecek yerden tavuk esirgemez. O ilk 3teki koltugu verir sms parasını götürür.
Atakanın da Semihi kulis yapıyorsun diyip suçladiği konsey bölümünde yine aynı bölümde Semih kulisi yaparken göruntulendi Bir de etrafa bakıyor yunusla konuşurken filanAtakanin pek yalan söylediği vaki değil bir iki örnek yakaladım sadece ama Semih muhasebe işlerinde o kadar yalan söyledi ve algı oluşturmak için çok yalan söyledi ki saymakla bitmez.. Dünde ben kulis yapmadım dedi halkbuki yattaraya gelip neden ezgiyi yazması konusunda ikna etti ve yattara anlaştik mi Semih öz Türk diye kaç kez tekrar etti bu O kadar açık oldu ki semihin bunu inkar etmesi komik oldu)))
Acaba kendinin yerlerde süründüğü sahneleri izlemişmidir?😕