- Reaksiyon puanı
- 58,908
- Puanı
- 1,060
Evet yalan söyleyecek halim yok ya.Gercekten dokunulmazmi oluyor ?
Evet yalan söyleyecek halim yok ya.Gercekten dokunulmazmi oluyor ?
Yok ya sevindim ondan dedim. Ben izleyemedim simdi gönullulerin son sayiyi alisini izledim. geriden izleyip bakayim bari.Evet yalan söyleyecek halim yok ya.
Harbiden naginin kafasını seviyorum sayı alsınlar yeterİyi bari İboyu yensin Nagihanin dilinden kurtulsun
Başka gidecek kşmse yok. İbo bile sayı alıyor.haftaya o giderYunus bu hafta garanti gider @Forumdash
Utanmadan Atakan'a zayıf imasında bulunuyordu bir de, bugün anca İbrahim'den puan alabildi. Atakan oynasa eminim alırdık dokunulmazlığı.Semih 4ayda bir tane dokunulmazlık aldı sesi açıldı))). Seviyormuş bireysel dokunulmazlığı)))
Vaybe daha bu haliylede oynamak istedi demek.Bu hafta onu potaya sokacak kadar cani değillerdir herhalde Gerçi potaya girse de fark etmez bu hafta ve bundan sonraki haftalarda her türlü birinci yaparız onu. Damla'ya geçilmek yeterince ders olmuştur Atakan fanlarına.
Atakan oynamak istiyor ama doktor izin vermedi. Nagihan da bozuldu buna
Vaybe daha bu haliylede oynamak istedi demek.Bu hafta onu potaya sokacak kadar cani değillerdir herhalde Gerçi potaya girse de fark etmez bu hafta ve bundan sonraki haftalarda her türlü birinci yaparız onu. Damla'ya geçilmek yeterince ders olmuştur Atakan fanlarına.
Atakan oynamak istiyor ama doktor izin vermedi. Nagihan da bozuldu buna
Nagiyi elemez Acun. Yattara gidebilir Nagihan elense Damla kimle yarisacakİnşallah nagi bu hafta elenir
Çok iyi oldu artık işler baya karışır adadaAha kazandı
Haklısın ama nagi elensin istiyorum çok fazla kendini beğenmiş biri rakibim yok filan diyorNagiyi elemez Acun. Yattara gidebilir Nagihan elense Damla kimle yarisacak