Survivor 2016 - 81.Bölüm Yorumları

Bugun izleyemedim. Yatttara ilk oyunda resmen oyunu hediye etmisti. Ben 3 haftadir dedim gönulluler iki hfta ust uste kayip verir sonra unluler verir diye. Amac nagihni korumak. Sembol finallerinden sonra acunun onunla isi biter

Evet yalan söyleyecek halim yok ya. :T:
Yok ya sevindim ondan dedim. Ben izleyemedim :( simdi gönullulerin son sayiyi alisini izledim. geriden izleyip bakayim bari.

Semih 4ayda bir tane dokunulmazlık aldı sesi açıldı))). Seviyormuş bireysel dokunulmazlığı)))
Utanmadan Atakan'a zayıf imasında bulunuyordu bir de, bugün anca İbrahim'den puan alabildi. :A Atakan oynasa eminim alırdık dokunulmazlığı.

Bu hafta onu potaya sokacak kadar cani değillerdir herhalde :A Gerçi potaya girse de fark etmez bu hafta ve bundan sonraki haftalarda her türlü birinci yaparız onu. Damla'ya geçilmek yeterince ders olmuştur Atakan fanlarına. :F

Atakan oynamak istiyor ama doktor izin vermedi. Nagihan da bozuldu buna :F
Vaybe daha bu haliylede oynamak istedi demek.
Atakan muthis bir karakter. Gecen hafta potada olmasina ragmen oyuna asildi diger arkdaslarini kurtardi

Bu hafta onu potaya sokacak kadar cani değillerdir herhalde :A Gerçi potaya girse de fark etmez bu hafta ve bundan sonraki haftalarda her türlü birinci yaparız onu. Damla'ya geçilmek yeterince ders olmuştur Atakan fanlarına. :F

Atakan oynamak istiyor ama doktor izin vermedi. Nagihan da bozuldu buna :F
Vaybe daha bu haliylede oynamak istedi demek.
Atakan muthis bir karakter. Gecen hafta potada olmasina ragmen oyuna asildi diger arkdaslarini kurtardi

Nagihan niye bu kadar zorlandı anlamadım bir iş var bu işte Acun onun kazanmasını istemedi mi acaba :A

Haydi Yunus dokunulmazlık senin olmalı :Z Semih potaya girsin. :A

Ve dokunulmazlık sembolü Yunus Günçe'nin oldu. :D

Yarınki oyunu ünlüler alırsa ve sembolü de İbrahim alırsa favori isimlerden biri elenmiş olacak. :D

Semih uyanigi tüm mısırları dökmüş boş kutu tuyormus))) bir hafta bireyseli aldı çok iyiyim demeye basladi)))