Bende onun elenmesini istiyorumHaklısın ama nagi elensin istiyorum çok fazla kendini beğenmiş biri rakibim yok filan diyor
Dokunulmazligi yapilmasaydi potada olma sansi yuksektiNeden girsin
Ya sorma ilk fırsatta sataşıyor kim denk gelirse işte.bi defasında damla çeyreğim etmez filan demişti bu kibirinden ötürü elensin istiyorum sırf bu lafından ötürü îşallah damla Kıbrıs'ta olurBende onun elenmesini istiyorum
Şimdi yine Yunusa yükleniyo
Gercekenmi demiyecem simdiVe dokunulmazlık sembolü Yunus Günçe'nin oldu.
Yarınki oyunu ünlüler alırsa ve sembolü de İbrahim alırsa favori isimlerden biri elenmiş olacak.
Yunusu seçemediği için ibrahimiUtanmadan Atakan'a zayıf imasında bulunuyordu bir de, bugün anca İbrahim'den puan alabildi. Atakan oynasa eminim alırdık dokunulmazlığı.
Bence yarın ünlüler kazanacaktır Nagihan-Semih-Yattara potası için daha erken olduğunu düşünüyorum.Gercekenmi demiyecem simdi
Yunus aldi demek. Acunun planlari altust olmustur.
B planina gecer. Nagihanin veya yattara elenir eger yarinkinide kaybederlerse
Damla nerden tedarik edecek ki bu sigarayı Acun'un haberi yokmuş güya yersen.Açıklamaya gel Damla resmen korunuyor.
Sigara olayı ile ilgili ne dediler aga kaçırdım ben? Damla Acunmedyadan mı hacılamış sigarayı yani?Damla nerden tedarik edecek ki bu sigarayı Acun'un haberi yokmuş güya yersen.
Umarim öyle olur ama gönulluler zayif oldugu icin yattarayi elettirebilir.Bence yarın ünlüler kazanacaktır Nagihan-Semih-Yattara potası için daha erken olduğunu düşünüyorum.
Aynen öyle demeye getirdi Acun. Damla'nın ikna etmesi zor olmasa gerek zaten.Sigara olayı ile ilgili ne dediler aga kaçırdım ben? Damla Acunmedyadan mı hacılamış sigarayı yani?
Damla istesin oraya fıçı fıçı bira taşırlar Bence de zor olmamıştırAynen öyle demeye getirdi Acun. Damla'nın ikna etmesi zor olmasa gerek zaten.