Survivor 2016 - 77.Bölüm Yorumları

@dosimosi ve @Polat Şaşmaz kendinize gelin programı evet lşimdi değil gece bakıyorum . yeterin artık bu suçlamalarınızdan saçmalıklarınzdan bktım hep aynısınız kendinize gelin!!
Aynisiniz? Suclamalarimizmi? Daha seninle bugun muhabetim oldu ve bir kez yazdim, konuyu acti ama izlemiyor diye. Kendimdeyim ben merak etme 😉

Aynisiniz? Suclamalarimizmi? Daha seninle bugun muhabetim oldu ve bir kez yazdim, konuyu acti ama izlemiyor diye. Kendimdeyim ben merak etme 😉
Belli canım merak etme. Sen kimsin de benim hakkımda konuşabiliyorsun? Yorum yapmak zorunda mıyım ben buraya? Yiğit ile konuşuyordum zaten sen rahat ol survivor hakkında. :) :) :)

beni tanımıyorsun benim hakkımda yorum YAPMAYACAKSIN Sen!!! ohalde!! bak kendinle celistin işte haha :D

Oha lan fragmana bak yok artık. İnşallah bir şey olmamıştır Atakan'a :(

Atakana ne oluyor öyle ya kimse girip cikarmiyor adami iki saat sonra giriyor serkay suya adam öecek herkes bakiyor

Atakana ne oluyor öyle ya kimse girip cikarmiyor adami iki saat sonra giriyor serkay suya adam öecek herkes bakiyor
Yüzüyordu çünkü. Yapımın sorumsuzluğu. Acun fear factar'da da adam öldürecekti:F işe almiş. Atakan'ın da işi garanti artık:A Şuuru bi gidip gelmiştir.

Atakan. :( Çok kötü oldum lan izlerken nolur ciddi bir şey olmasın.

Ulan kimse de ilk başta suya atlamıyor adam ölecek mal mal bakıyorlar yok böyle bir şey ya. Acun senin de yapacağın oyuna ya gel de yarını bekle şimdi. :(

Atakan'ı suya düşüren de Efecan sanırım neyse ona başka yerlerde söveyim ben en iyisi.

Acun atakanı da gömmüş @Bully Damla 2. Olmuş
Serkaya yaptiği torpili Damlaya da yapmiş:F
CjQJto5WYAA8p0g.jpg

Yüzmüyordu yüzmeye calisiyordu en son kafayi cikardi da öyle anladilar yüzemedigini :D
Minderin altından geçiyordu:X ağır çekim yapmişlar o kadar uzun değildir inş.

Belli canım merak etme. Sen kimsin de benim hakkımda konuşabiliyorsun? Yorum yapmak zorunda mıyım ben buraya? Yiğit ile konuşuyordum zaten sen rahat ol survivor hakkında. :) :) :)

beni tanımıyorsun benim hakkımda yorum YAPMAYACAKSIN Sen!!! ohalde!! bak kendinle celistin işte haha :D
Sen kendi kafana bak. Sen bana yazdin foxda dizi izleyecegini. Benle konusma uslubuna dikkat et.
Benle canimli konusma

CjQJto5WYAA8p0g.jpg

Gönüllüler takımında tek kız kaldı inşallah Nagihan'ı da postalayıp adanın tek kızı olacak Damla Sultan :hearteyes:

CjQJto5WYAA8p0g.jpg

Ya gerçekten Acun'un Damla'ya geçtiği torpil umrumda değil şu an Atakan'ın iyi olduğunu bir öğreneyim içim rahat etsin o zaman konuşuruz.