Survivor 2016 - 77.Bölüm Yorumları

Bir yerde en nefret ettikleri memiç diğer yanda yunus hangisine oy atarlar. Tabi acun memice ama deetek vermez damla serkay olsa damlaya destek verir
Ya neden semihçilere illa oy attırıyorsun:F bu adamlar parasını cepte tutamıyor mu toplu sms için? :F

Bu gece izlerim maçı ama bizimkileri seçemem gözlerim bozuk :A Var mı benle sabahlayacak babayiğit ? :A

Artik su tahminci tuyocu arkadaslar dörtgözle maca bakarlar :)

Yunus kil payi serkaya yenildi. Yattara efecani ezdi. Semihle ibrahimi izlemedim ama galiba semihde ezilmis cunku ibrahim beste bes yapmis. Yattara ilkini kacirdi sonra tak tak tak hepsi indi.

Isin garibi o dört sayfa program baslamadan oldu :) program basladi sohbet söndu cunku @halukerogluFOX kendisi konuyu aciyor ama izlemiyor programi :)

Ilk turda serkay atakani yendi. Ikincisi oynanacak.
Serkayda yine gerilim basladi.

Serkay atalani eledi. Ibrahimde yattarayi.
Unlulerin tek sansi nagihan
@dosimosi ve @Polat Şaşmaz kendinize gelin programı evet lşimdi değil gece bakıyorum . yeterin artık bu suçlamalarınızdan saçmalıklarınzdan bktım hep aynısınız kendinize gelin!!

birazdan bakacağımnetten aşk yeniden daha yeni bitecek!!! hem sizene suçlamayın artık yok hiç izlemiyormuş falan.polat ve dosimosiye diyorum anlarlar!!

Beklenildiği gibi Memiç gitti. :A Semih nasıl da sevindi :F Ama sen yollayamadın ne yazık ki :A

Bu Yunus'un son sıçrayısıydı. Ünlülerin kaybedeceği ilk dokunulmazlık oyunundan sonraki konseyde gidecektir. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,262
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs