- Reaksiyon puanı
- 17,374
- Puanı
- 1,060
etiketledim ben seni.Beni niye unuttunuz 😡
Yeterince iz birakmadim demek![]()
etiketledim ben seni.Beni niye unuttunuz 😡
Yeterince iz birakmadim demek![]()
sence kim gidecek bi sekocu dha sanirimSembol oyunu sarmıyo sadece konseyi izlerim![]()
Memiçsence kim gidecek bi sekocu dha sanirim![]()
: D??
Atakanin gitme ihtimali yuzde 0 😉etiketledim ben seni.gidiyor muatakanin yoksa.
![]()
sence
![]()
yoo başta eklemiştim. aynen şakaydı zati gitmez bu hafta ama 1. de zor gibi olması bence.Atakanin gitme ihtimali yuzde 0 😉
Etiket gelmedi. Sonrami ekledin yoksa
Ikinci sirada etiketlemissin gördum ama bildirim gelmedi.yoo başta eklemiştim. aynen şakaydı zati gitmez bu hafta ama 1. de zor gibi olması bence.![]()
![]()
![]()
![]()
Göreceğiz yeni bölüm başlamadı mı halen yoksa ben aşk yeniden - FOX bakıyorum . gece bakacağım bölüme survivora?Ikinci sirada etiketlemissin gördum ama bildirim gelmedi.
@eskici nin dedigi gibi serkay birinci yapilabilir.bugunlerde puan kaybettigi icin damlanin ondan daha yuksekte olma olasiligi yuksek. Atakan garanti finalist ve birinciligi hakediyor ama acunun isi belli olmaz.
Benim tuttugum kisiler genelde ikimcilikte kaliyor![]()
Benimki avrupa yayini. Daha bireysel sembol özetiGöreceğiz yeni bölüm başlamadı mı halen yoksa ben aşk yeniden - FOX bakıyorum . gece bakacağım bölüme survivora?![]()
![]()
aynen öyle o oyun tam onluktu zaten tam oburlara.Ibrahim pek keyif almis serkay elenince.
Serkayada yuh. Gizem kadar dayanammis.
TV'de Survivor açık ama izlemiyorumSemihin benzetmeleri ve tespitleri güldürdü yineMontaj ekibi Semihin kızlara işlerini yaptırıyor derken Damla ile Memiç yemek yapıyordu @Forumdash
İbo beynini yemiş acıktığından falan dedi@Doğu
Isin garibi o dört sayfa program baslamadan oldu