Survivor 2016 - 77.Bölüm Yorumları

yoo başta eklemiştim. aynen şakaydı zati gitmez bu hafta ama 1. de zor gibi olması bence. :D :D :D :D
Ikinci sirada etiketlemissin gördum ama bildirim gelmedi.
@eskici nin dedigi gibi serkay birinci yapilabilir.bugunlerde puan kaybettigi icin damlanin ondan daha yuksekte olma olasiligi yuksek. Atakan garanti finalist ve birinciligi hakediyor ama acunun isi belli olmaz.
Benim tuttugum kisiler genelde ikimcilikte kaliyor :)

Ikinci sirada etiketlemissin gördum ama bildirim gelmedi.
@eskici nin dedigi gibi serkay birinci yapilabilir.bugunlerde puan kaybettigi icin damlanin ondan daha yuksekte olma olasiligi yuksek. Atakan garanti finalist ve birinciligi hakediyor ama acunun isi belli olmaz.
Benim tuttugum kisiler genelde ikimcilikte kaliyor :)
Göreceğiz yeni bölüm başlamadı mı halen yoksa ben aşk yeniden - FOX bakıyorum . gece bakacağım bölüme survivora? :) :)

Yunus kil payi serkaya yenildi. Yattara efecani ezdi. Semihle ibrahimi izlemedim ama galiba semihde ezilmis cunku ibrahim beste bes yapmis. Yattara ilkini kacirdi sonra tak tak tak hepsi indi.

@halukerogluFOX'un açtığı konudan ne hayır gelir 🙂D) 4 sayfada kalmış :A :A Konu bende kalacaktı işte 😉
Isin garibi o dört sayfa program baslamadan oldu :) program basladi sohbet söndu cunku @halukerogluFOX kendisi konuyu aciyor ama izlemiyor programi :)

Ilk turda serkay atakani yendi. Ikincisi oynanacak.
Serkayda yine gerilim basladi.

Serkay atalani eledi. Ibrahimde yattarayi.
Unlulerin tek sansi nagihan

Son düzenleme:
Atakan'ın aklı belli ki ve doğal olarak konseyde, kendini veremedi pek o yüzden sembol oyununa. :D

Damla kazandı ve Nagihan çıldırdı. :F

Gönüllüler en sevdikleri yemeği yiyecekler, güzel bir ödül kazandılar.