Serkay'ın olacağını düşünüyorum.Yok kanıtım da vardı ki?ama çok çok sağol sen birtanesin.
soruma cevap vermedin
![]()
: D
etiketledim?
Serkay'ın olacağını düşünüyorum.Yok kanıtım da vardı ki?ama çok çok sağol sen birtanesin.
soruma cevap vermedin
![]()
: D
etiketledim?
Hep ayni bahaneler zatenForumda olsaydım etkinlik bölümünden direk olayı görüp çözüme kavuşturuyordum, saniyesi saniyesine de not düşünüyordum.
Bu sefer evde değildim de görmemişim.![]()
![]()
Len buyur editör ol, ardından modluğa yüksel de görelim seni de.Hep ayni bahaneler zaten![]()
![]()
Peki İbrahim hangi takımlı ?sana kızgınlıgımdan. serkay küfür etti. ama kendime ettim dedi işte. semih de terbiyesiz adam bana ettin demeye geitirdi ki öyle ydi bence.![]()
![]()
yok bea sende
yani.
![]()
umarım memüç gider de görür gününü. sinsirella şeytani.
![]()
aa amma çok serkaycı varmış ki bnde itiraf edeyim oh alde.Serkay'ın olacağını düşünüyorum.![]()
Hic ugrasamamLen buyur editör ol, ardından modluğa yüksel de görelim seni de.![]()
![]()
fb li kardeşim.Peki İbrahim hangi takımlı ?
kİNCİ misin sen anlamadım dediklerinden? @Yiğitt rica etsem mesajını kaldırır mısın bu şahsın.Konu hiç olmamiş iğrenç ne kadar özensiz böyle konu mu açılır. @halukerogluFOX(keser döndü sapı da döndü
)
Yuuuuh
Çok kötüsün sende. iğrenç falan demedim böyle kötülük etmedim net. neyse . sen bilirsin.Yuuuuhsen dün olmamişları basıyordun ben bişey diyormuydum? Sen alıngansın
![]()
Bakip geldin diyorlarfb li kardeşim.![]()
![]()
: ) bnm gibi
![]()
Orda "net" takıldığımı bilmen lazım. "Çok kötüsün sende. iğrenç falan demedim böyle kötülük etmedim net. neyse . sen bilirsin.![]()
Bana lütfen şaka yapma o zaman diyelim bitsin.Orda "net" takıldığımı bilmen lazım. "" kullanıyorsam takıldığım içindir. Yoksa ben de ciddi takılırım
![]()
《 bu emojıleri kulanarak.
Gerçi seni de anlıyorum fazla muhabbetimiz olmadiği için neyi gerçek neyi şaka dediğimi bilmiyorsun![]()
Tamamdır😉Bana lütfen şaka yapma o zaman diyelim bitsin.![]()
![]()
![]()
Final sembolünü kimler alacak bakalım?Serkay'ın olacağını düşünüyorum.![]()
tam da saana yukarı da soru sormuştum. ben de gece netten bakacağım her zaman ki gibi... aşk yeniden forever!!Bu akşam izleyemeyeceğim @eskici konuyu sana emanet ediyorum.![]()