Siralama yayinlamis mi ben baktim az önce yoktuAcun atakanı da gömmüş @Bully Damla 2. Olmuş
Serkaya yaptiği torpili Damlaya da yapmiş
![]()
Minderin altından geçiyorduağır çekim yapmişlar o kadar uzun değildir inş.
Siralama yayinlamis mi ben baktim az önce yoktuAcun atakanı da gömmüş @Bully Damla 2. Olmuş
Serkaya yaptiği torpili Damlaya da yapmiş
![]()
Minderin altından geçiyorduağır çekim yapmişlar o kadar uzun değildir inş.
Forumdash shop yapmış 😛Siralama yayinlamis mi ben baktim az önce yoktu![]()
Gene kadına salladıGönüllüler takımında tek kız kaldı inşallah Nagihan'ı da postalayıp adanın tek kızı olacak Damla Sultan![]()
Tv8'de sabah 4'teYerim onların ödülünü bana yayını kesmeden adam gibi saatinde versinler yeter.Tv'den Hd yayınında izlerim kafi.
![]()
![]()
Twitterdan buldumForumdash shop yapmış 😛
Twitterdan buldum damla zaman harcamamNeden öyle bir sey yapmis@Forumdash
Niye paylastin o zaman siralama yayinlanmamis kiTwitterdan buldum
Twitterdan buldum damla zaman harcamam![]()
Biliyorum zaten geceleri oradayım hep mecburen.Gene kadına salladıMerak etme Acun sayesinde birinci çıkacak
Tv8'de sabah 4'tekoskoca TNT acunun kulu olup yarişmacıları gösteriri mi gerçekten
![]()
Acunun keyfisi yerindeydi bugun zaten demek damlasi 1. geldigi icinmişTwitterdan buldum
Twitterdan buldum damla zaman harcamam![]()
Ne bilim resim teorimi desteklediği için heycan yaptim sanırımNiye paylastin o zaman siralama yayinlanmamis ki![]()
Acun illa bir cinslik yapacak sms siralamasi birazdan acinn.comda diye bir video koymus ya direk koysana siralamayi niye ugrastiriyorsun insanlariNe bilim resim teorimi desteklediği için heycan yaptim sanırım![]()
Oh içim rahatladı valla Hakan reyiz içerden haber almıştır.
Ben de bekliyorumAcun illa bir cinslik yapacak sms siralamasi birazdan acinn.comda diye bir video koymus ya direk koysana siralamayi niye ugrastiriyorsun insanlari![]()
Resmine tıkla kadşına cıkan küçük pencerede göz ardı et var sanırım o işe yarıyor kimsede denemedim gerçiArkadaslar bir kisiyi nasil banliyorizyani engellemek
![]()
Ben de bekliyorumherşeye az sonra diyip hit kazanacak çakal
Resmine tıkla kadşına cıkan küçük pencerede göz ardı et var sanırım o işe yarıyor kimsede denemedim gerçi![]()
Acun iste ne beklersinBen de bekliyorumherşeye az sonra diyip hit kazanacak çakal
Resmine tıkla kadşına cıkan küçük pencerede göz ardı et var sanırım o işe yarıyor kimsede denemedim gerçi![]()
Damla birinci olursa pilates topu keserimGene kadına salladıMerak etme Acun sayesinde birinci çıkacak
Tv8'de sabah 4'tekoskoca TNT acunun kulu olup yarişmacıları gösteriri mi gerçekten
![]()
Evet gördük gayet de iyi yaptı ne var yahu bu harekettegizem elendi semihin kafa sallayışını gördünüzmü