Ya neden semihçilere illa oy attırıyorsunBir yerde en nefret ettikleri memiç diğer yanda yunus hangisine oy atarlar. Tabi acun memice ama deetek vermez damla serkay olsa damlaya destek verir
Ya neden semihçilere illa oy attırıyorsunBir yerde en nefret ettikleri memiç diğer yanda yunus hangisine oy atarlar. Tabi acun memice ama deetek vermez damla serkay olsa damlaya destek verir
Bu aralar genelde uyumurum zaten sabah yatiyorum 7 de falanBen bilirim![]()
Aslinda gececi olmak en iyisi boşver uyuma
![]()
![]()
Kinli bir grup illa atacak kerimoğlu oy atan herkese atar))Ya neden semihçilere illa oy attırıyorsunbu adamlar parasını cepte tutamıyor mu toplu sms için?
![]()
Bizede yaz gördugundeBu gece maci izliyimde bari göreyim ödülü kim kazanmis![]()
Ben varim agaBu gece izlerim maçı ama bizimkileri seçemem gözlerim bozukVar mı benle sabahlayacak babayiğit ?
![]()
Tamam yazarimBence birbirini cubukla suya dusurme oyunudur. Gece oyunlari icin ideal oyun
Bizede yaz gördugunde![]()
@dosimosi ve @Polat Şaşmaz kendinize gelin programı evet lşimdi değil gece bakıyorum . yeterin artık bu suçlamalarınızdan saçmalıklarınzdan bktım hep aynısınız kendinize gelin!!Yunus kil payi serkaya yenildi. Yattara efecani ezdi. Semihle ibrahimi izlemedim ama galiba semihde ezilmis cunku ibrahim beste bes yapmis. Yattara ilkini kacirdi sonra tak tak tak hepsi indi.
Isin garibi o dört sayfa program baslamadan olduprogram basladi sohbet söndu cunku @halukerogluFOX kendisi konuyu aciyor ama izlemiyor programi
Ilk turda serkay atakani yendi. Ikincisi oynanacak.
Serkayda yine gerilim basladi.
Serkay atalani eledi. Ibrahimde yattarayi.
Unlulerin tek sansi nagihan
İzleriz tabi aga
Trollüğün yanında ek iş olarak müezzinlik yapıyormuş o yüzden saat 5'lerde 6'larda kalkıyor @Maskeli Fedaiİzleriz tabi aga@Maskeli Fedai yi de bekleriz ama senin de dedigin gibi uyur o sonra 7 de kalkar forumda gezinmeye baslar
![]()
![]()