Survivor 2016 - 62.Bölüm Yorumları

Semih sen şımarmıyon mu:F kaybettiğinde azcık hazım etse, yada gerçeği söylese araba sürmeyi bilmediği gbi:T:

@Maskeli Fedai'den haber yok mu la ölüp kalmasın kahrından :A Reis rencide oluyor nerdesin eeyyy troll :A
O bizlerle birebir tartismak istemedigi icin forum sakinken yazacaklarini tartip derleyip yaziyor. Semih nasilki ani durumlarda kilitleniyor. Kendini kurup kafasinda birseyler olusturunca konusip duruyor oda öyle. @Maskeli Fedai benim yazilarima gece yada sabahin körunde cevap veriyor. Ben okudugum zaman baya zaman gectigi icin ona gerekli yorumu yapamiyorum :)

O bizlerle birebir tartismak istemedigi icin forum sakinken yazacaklarini tartip derleyip yaziyor. Semih nasilki ani durumlarda kilitleniyor. Kendini kurup kafasinda birseyler olusturunca konusip duruyor oda öyle. @Maskeli Fedai benim yazilarima gece yada sabahin körunde cevap veriyor. Ben okudugum zaman baya zaman gectigi icin ona gerekli yorumu yapamiyorum :)
Hahahaha ulan kahkaha attım :F @Maskeli Fedai yayına bağlan hakkındaki ithamlara cevap ver :A

Semihe bak gurupca anlaşıyor yattarayi atakani dolduruyorlar sonra ben bireyselim)))

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,228
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs