Evet o yorumu yazarken yemis. Izlerim birzdan. Suan atakanla efecan mucadelesi. Geriden bakiyorum. Internetten bakmaya useniyorumSerkay'dan da fark yedi.![]()
Gecen senede merve aydin yapmistiAtakan Thor musun mübarekTek atışta iki seramiği kırdı helal
![]()
Koskoca Semih Öztürk Mustafa Topaloğlu gibi yüzme bilmeden mi gelmiş yani Survivor'a
O yine egitim almis. Mustafa topaloglu hic bilmeden katilmisti. Alp ona cok yardimci oluyordu
Hahaha ayni seyi dusunmus ve yazmisiz. InanamiyorumKoskoca Semih Öztürk Mustafa Topaloğlu gibi yüzme bilmeden mi gelmiş yani Survivor'a@Maskeli Fedai ne diyor bu
![]()
Çünkü yüzme bilmeyen tek adam uzaylı M.Topaloğluydu benim bildiğimO yine egitim almis. Mustafa topaloglu hic bilmeden katilmisti. Alp ona cok yardimci oluyordu
Hahaha ayni seyi dusunmus ve yazmisiz. Inanamiyorum
Nerden geldi aklınaKoskoca Semih Öztürk Mustafa Topaloğlu gibi yüzme bilmeden mi gelmiş yani Survivor'a@Maskeli Fedai ne diyor bu
![]()
Mustafa topaloğlu aten eğlence unsuruydu. Semih sms ve kaos unsuruO yine egitim almis. Mustafa topaloglu hic bilmeden katilmisti. Alp ona cok yardimci oluyordu
Hahaha ayni seyi dusunmus ve yazmisiz. Inanamiyorum