Survivor 2016 - 62.Bölüm Yorumları

@Bully aynen aga baskalariyla dalga gecerdi ölü balik gibi oldu diye ama kendisi öyle oldu cikamadi sudan kayip balik nemo :A serkayim iyi dalga gecti tabiki onla firsati bulmusken iyi rezil etti :A
Semihin final sansi yok zaten ben sana söyliyim acun oyunlarla serkayi finale yollar atakani da smsle finale yollar semih de avcunu yalar :A

@eskici Semih'in sudaki halleri neydi öyle aga Serkay'ın iyi dalga geçti ama :A

@Maskeli Fedai Semih'e beyin ameliyatını ünlüler yaptı ben kimseyle hareket etmem diyen adam ünlülerde kulis işlerine girdi oyları da düşer artık geçmiş olsun :A

Avatar-Serkay finali kaçınılmaz :A
Oyları mı düşer ahaha :A senin Atakanın oyları dibe vurmuş zaten destekleyen sayı az bir hayli :A

Kulis yapmayan adam mı var la :A Adam Atakana bakarak canım istedi yazdım dedi Atakan iptal oldu :A

@Bully aynen aga baskalariyla dalga gecerdi ölü balik gibi oldu diye ama kendisi öyle oldu cikamadi sudan kayip balik nemo :A serkayim iyi dalga gecti tabiki onla firsati bulmusken iyi rezil etti :A
Semihin final sansi yok zaten ben sana söyliyim acun oyunlarla serkayi finale yollar atakani da smsle finale yollar semih de avcunu yalar :A
Senin o Serkay avucunu yalayacak tam tersine Semih Reisin gücünü görecekler :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,239
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs