Yorumlarin hep nokta atisiÇünkü yüzme bilmeyen tek adam uzaylı M.Topaloğluydu benim bildiğimBi tane boğulma videosu var onu açıp gülerim arada
![]()
O bizlerle birebir tartismak istemedigi icin forum sakinken yazacaklarini tartip derleyip yaziyor. Semih nasilki ani durumlarda kilitleniyor. Kendini kurup kafasinda birseyler olusturunca konusip duruyor oda öyle. @Maskeli Fedai benim yazilarima gece yada sabahin körunde cevap veriyor. Ben okudugum zaman baya zaman gectigi icin ona gerekli yorumu yapamiyorum
Hahahaha ulan kahkaha attımO bizlerle birebir tartismak istemedigi icin forum sakinken yazacaklarini tartip derleyip yaziyor. Semih nasilki ani durumlarda kilitleniyor. Kendini kurup kafasinda birseyler olusturunca konusip duruyor oda öyle. @Maskeli Fedai benim yazilarima gece yada sabahin körunde cevap veriyor. Ben okudugum zaman baya zaman gectigi icin ona gerekli yorumu yapamiyorum![]()
Niye erken cagirdin. Hazirliksiz. Bak istenilen patlamayi yapamadi. Sana dedim hazirlik yapip geliyor. Aninda cevap beklerken 10 kusur dakika oldu
Şu an bence hakaret içerikli manifesto yazıyorNiye erken cagirdin. Hazirliksiz. Bak istenilen patlamayi yapamadi. Sana dedim hazirlik yapip geliyor. Aninda cevap beklerken 10 kusur dakika oldu![]()
Bir bayana böyle bir forumda hakaret edilmemesi gerektiginin bilincindedir. herzamanki gibi Ölculu ve seviyeli bir yorum yapar umarimŞu an bence hakaret içerikli manifesto yazıyor![]()