Su Ezgi de ayri bir sey. Atakan'a siginiyor. Bu mu Survivor. Bu mu adalet. Bu mu VICDAN?Elenmemek için atakan Semih nasıl takla atıyor)))
Hadi ezgi birleşene partisine kaldı)))
Dedim ya o ara atakana hiç giydirmiyorudum sen aşırı alınganlık yapiyordun. Semihi de bayağı savundun tek damla için yüzyuze gelmedik ilginç bir durum)))@beyazsoy senle neden tartistigimi söylemistim abartili giydiriyordun o yüzdendamlaya giydirdigin siralar bende biraz sogumustum o yüzden cevap vermedim
serkay ciyim diyorum anlamiyon mu sen
@dosimosi hep serkay olacak
Haydeee atakan kazandi sembolü kazanmadan önce de semihe onu yazacagini söyledi iyi cakallik yapti semih de o sözden sonra dagildi![]()
Her hikayede bir yancı olur Ve hiakyenin ortasında ölürler)))Su Ezgi de ayri bir sey. Atakan'a siginiyor. Bu mu Survivor. Bu mu adalet. Bu mu VICDAN?
Evet oyuzden Atakanim sucsuz
beyazsoy Tugba ne olursun elenmesin. Elenmeyecek degil miHer hikayede bir yancı olur Ve hiakyenin ortasında ölürler)))
Yunus derse Tuğba kalır Semih denirse de kalabilir ama daha düşük ihtimalbeyazsoy Tugba ne olursun elenmesin. Elenmeyecek degil mi
Atakan Semihi söylerse Kerimoğlu giderse ütopyada Kurre elendiğinde Semih onların yanından birini alıcam diyordu ve Serkay elenmişti. Eğer olurda kerimoğlu elenirse bu senaryoda haftaya ezgi giderse hiç şaşirmam... şimdilik böyle komplo senaryosunu buraya bırakayım @beyazsoy @Bully @eskici umarım aşıklar ayrılmazEvet oyuzden Atakanim sucsuzsöyledigi laflar kendi uydurmasi degil
Yunus derse Tuğba kalır Semih denirse de kalabilir ama daha düşük ihtimal
Senin mana vermene göre ilk cümle
Beklenti bu yönde ama semihin sevgilisi kerim oğluna oy atilmasin kampanyası başlati bile geçen sefer zaten 3.olmustu şimdi Semih de potada olduğu için semihciler riske girmez daha az kerimogluna oy atacak. Ama yunus çıkarsa büyük ihtimal kalır.Semih'in hayranlari Gizem ve Semih'e oy atarlar. Serkay'in SMS'i de yuksek
Çok manaya geliyor. İsteyen istediğini yükler o lafı demicekti acun üzerixnde böyle oklar varkenSenin mana vermene göre ilk cümle
Celiskili oluyor
Kimse bir @MerveAydin90 kimse bir @isiksahra olamıcak ben bunu bilirim..
Eğer kamera aralasında olaylar dönüyorsa sahra da Merve de sahte demektir ovülmeyi haketmiyor
Kızın dedigi kameralar kapanınca herkes gerçek kişiliğine dönüyor bazıları oynuyor
Baktım cevaplara Senin gibi anlayan yok baktım))) dediğim gibi kurmaca manası çıkarırsan sahra da kurmaca neyine ovuyorsun kendini derler)))Çok manaya geliyor. İsteyen istediğini yükler o lafı demicekti acun üzerixnde böyle oklar varkengerçi sonra dönüş yapacaktır
beklemedeyim.