Survivor 2016 - 54.Bölüm Yorumları

Elenmemek için atakan Semih nasıl takla atıyor)))

Hadi ezgi birleşene partisine kaldı)))

@beyazsoy senle neden tartistigimi söylemistim abartili giydiriyordun o yüzden :D damlaya giydirdigin siralar bende biraz sogumustum o yüzden cevap vermedim :F serkay ciyim diyorum anlamiyon mu sen :F
@dosimosi hep serkay olacak :F

Haydeee atakan kazandi sembolü kazanmadan önce de semihe onu yazacagini söyledi iyi cakallik yapti semih de o sözden sonra dagildi :F

Sirf Atakan kazansin diye dusunulen bireysel dokunumazlik. Yeter artik buna yapilan ekstradan iyilikler. Bu nedir ya.

@beyazsoy senle neden tartistigimi söylemistim abartili giydiriyordun o yüzden :D damlaya giydirdigin siralar bende biraz sogumustum o yüzden cevap vermedim :F serkay ciyim diyorum anlamiyon mu sen :F
@dosimosi hep serkay olacak :F

Haydeee atakan kazandi sembolü kazanmadan önce de semihe onu yazacagini söyledi iyi cakallik yapti semih de o sözden sonra dagildi :F
Dedim ya o ara atakana hiç giydirmiyorudum sen aşırı alınganlık yapiyordun. Semihi de bayağı savundun tek damla için yüzyuze gelmedik ilginç bir durum)))

@beyazsoy dedigim gibi semihe de atakana da abartili giydiriyordun öyle hic giydirmiyordum falan deme bosuna onlar o yüzden savundum ve damlayi da o aralar sogumustum o yüzden cevap vermedim ama yine de bir ara damla hakkinda da tartismistik hatirliyorum ben :F

Evet oyuzden Atakanim sucsuz :) söyledigi laflar kendi uydurmasi degil
Atakan Semihi söylerse Kerimoğlu giderse ütopyada Kurre elendiğinde Semih onların yanından birini alıcam diyordu ve Serkay elenmişti. Eğer olurda kerimoğlu elenirse bu senaryoda haftaya ezgi giderse hiç şaşirmam... şimdilik böyle komplo senaryosunu buraya bırakayım @beyazsoy @Bully @eskici umarım aşıklar ayrılmaz:bhr:

Semih'in hayranlari Gizem ve Semih'e oy atarlar. Serkay'in SMS'i de yuksek
Beklenti bu yönde ama semihin sevgilisi kerim oğluna oy atilmasin kampanyası başlati bile geçen sefer zaten 3.olmustu şimdi Semih de potada olduğu için semihciler riske girmez daha az kerimogluna oy atacak. Ama yunus çıkarsa büyük ihtimal kalır.
Ben acunun kerimoğlunu elemek isteyeceğini düşünüyorum tuğbaya sms desteği verebilir

Senin mana vermene göre ilk cümle

Celiskili oluyor

Kimse bir @MerveAydin90 kimse bir @isiksahra olamıcak ben bunu bilirim..

Eğer kamera aralasında olaylar dönüyorsa sahra da Merve de sahte demektir ovülmeyi haketmiyor

Kızın dedigi kameralar kapanınca herkes gerçek kişiliğine dönüyor bazıları oynuyor
Çok manaya geliyor. İsteyen istediğini yükler o lafı demicekti acun üzerixnde böyle oklar varken:A gerçi sonra dönüş yapacaktır:F beklemedeyim.

Çok manaya geliyor. İsteyen istediğini yükler o lafı demicekti acun üzerixnde böyle oklar varken:A gerçi sonra dönüş yapacaktır:F beklemedeyim.
Baktım cevaplara Senin gibi anlayan yok baktım))) dediğim gibi kurmaca manası çıkarırsan sahra da kurmaca neyine ovuyorsun kendini derler)))

Forum İstatistikleri

Konular
176,245
Üyeler
8,560
Son Üye
Ythreadarot