Survivor 2016 - 47. Bölüm Yorumları

@beyazsoy ben kimseyle kafayi bozmam gercekler bunlar her firsatta serkayi parlatmaya calistigini görüyoruz be sampiyon yaptigini da görecegiz benim dediklerim cikar bunu unutma

herkes bir komplo teorisi kuruyor burda komplo teorisi çürütmekten programı izleyeniyorum))) @Forumdash hala Damal birinci olacak derken sana da gaz veriyor)))

Acun tiyo vermiştir))) diğer kişiler tam sayı tutturdu onları niye ovmuyorsunuz
onlarıda sen öv aga zaten semih in karşısında kim varsa övüyon oda var da neyse
birde yarışmada ben tarafsızım diyon ya ben orada kopuyom

onlarıda sen öv aga zaten semih in karşısında kim varsa övüyon oda var da neyse
birde yarışmada ben tarafsızım diyon ya ben orada kopuyom
Atakani gomeni oviyorum genelde semihte atakana sürekli yeniliyor ben ne yapayim)))

@beyazsoy ben gazla calismam gördüklerimi söylerim hep ve de cikar
zaten @Forumdash da artik acunun serkayi sampiyon yapacagini düsünüyor o da benden

@beyazsoy ben kimseyle kafayi bozmam gercekler bunlar her firsatta serkayi parlatmaya calistigini görüyoruz be sampiyon yaptigini da görecegiz benim dediklerim cikar bunu unutma
Sen de unutma sonra karar değiştirme))) survivor tarihinde bu kadar toplumdan uzak biri şampiyon olmuş mu ya

Damlayla daha güzel diyaloğu var efecan ile daha iyiydi hatta Kerim oğlu ile bile diyalog kurdu yahuu
Gifi görmedin mi?

Fragmanda kerimoğlu ile semihin arası açılıyor gibi
kerimoğlu hemen "hepsi mi" diyor
kım kımı kullanıyordum hep

Serkay bu hafta 1.olur artık bu olaydan sonra kerimoğluna sms filan gelmez

Ooo yarin ki oyun baya güzel bende diyordum nerde kaldi bu oyun normalde daha erken oynanirdi ama bu sene biraz gecikti gönüllülere daha yakin bir oyun gibi duruyor ama bakalim ne olacak

@beyazsoy evet oldu iki senedir turabi sampiyon oluyor daha be olsun
Turabai toplumsal değerleri iyi bilen biri finalde ne kadar Efendiydi. Mutavezi olmasını bilen biri.. Türk toplumda nimete saygısızlık olmaz en büyük değer budur serkay bundan bile bu haber

Gifi görmedin mi?

Fragmanda kerimoğlu ile semihin arası açılıyor gibi
kerimoğlu hemen "hepsi mi" diyor
kım kımı kullanıyordum hep

Serkay bu hafta 1.olur artık bu olaydan sonra kerimoğluna sms filan gelmez
Semih çark eder)))

herkes bir komplo teorisi kuruyor burda komplo teorisi çürütmekten programı izleyeniyorum))) @Forumdash hala Damal birinci olacak derken sana da gaz veriyor)))
Bak bu da bir komplo
gazı iyice cek @eskici birazdan ucucaz..
Ben de diyorum sms de 1.cıkacak bunhafta diye bu hafta cok övüldü diye. Neden dediklerimiz cıktı/cıkacağı için mi gaz vermiş oluyorum

yarın ki oyunu ünlüler kazanacak ; at fava bekle

Survivor'ın en elektiriği yüksek oyunu
Bakalım yarın neler olacak
G.Kerimoğlu'nun gereksiz çıkışı kendine yarardan çok zarar getirir zira Semihin fanları dün "rahat olun G.k. birinci olacak" diye atıp tutuyordu.

@beyazsoy turabiyi övme simdi bana burda
dogru diyorsun ama turabi serkaydan daha iyidir ama serkayda sampiyon olur sonucta acun istiyor bunu halkin ne istediginin önemi yok onun gözünde