Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gönüllülere geçti geçeli diyelim ünlülerde böyle değildi.
Toparlar ama sıkıntı yok.
Ünlülerde de tökezliyordu iyi hatırla.
(tahtravalli de filan )

Bana Turabi kazacak gibi geliyor. Yada en azından bir zamanların efsanesi 3T gibi finali görür.

Gönüllülere geçti geçeli diyelim ünlülerde böyle değildi.
Toparlar ama sıkıntı yok.

Ünlülerde de tökezliyordu iyi hatırla.
(tahtravalli de filan )
Evet hatırladım.
Tökezlemese, düşmese, takılmasa yüzde yüz yapacak adam resmen tek rakibi kendisi.
#survivorakin

var ya ben şimdiye kadar survivorda terbiyesizlik yapan,saygısız gördüm ama bu turabi gibisini görmedim 😡 zaten benim gözümde bir hiçti ve daha da battı o yaptığı hareketle sonrasında da ben onlara yapmadım diyo e basbaya onlara işte dönmüşsün ünlülere karşı yapıyosun hareketini ayıp be ayıp orda ailesini göremeyecekleri için ağlayanlar var bu senin yaptığın ne şimdi
ne terbiyesiz,saygısız birisiymiş umarım turabi fanlığı halkın gözünü kör etmiş olmasın da görsünler bu yaptığını ve bidaha desteklemesinler.

gelelim bölüme,ödül oyununda ahmet yine 1 sayı bile alamadı var ya çok şaşırdım ne oluyo ahmete bu zamanlar son 4 oyundur 15 oyun oynadıysa 3ünü falan almıştır umarım biran önce toparlanır,serenay çok az farklarla kaybetti sayı bacağı iyi değil düzelir umarım 🙁 tolga da iyi değidi oyunda,gökhan ve merveye ise diyecek söz yok çıktıkları tüm oyunları kazandılar be helal olsun böyle devam,ada konseyine gelirsek serenay sms 1.oldu vay be bukadar beklemiyodum ama sevindim,tolga 3.olmuş bu hafta gerilemiş,mervem iyi bi yükseliş yapmış ama umarım daha yükselir 4.lüğü haketmiyo 1.olması gerek,ahmette gerilemiş performansını düzeltmesi lazım ve son olarak ismail yine sonuncu olmuş ve elendi belliydi zaten

Değerli bir elmas.

Tabi pataklarım.
Hacimli bir elmas )) eğer gönüllüler biraz daha ödül kazanayadi survivora gidip kilo alan ilk yarışmacı olacaktı))) insan kilo verir be biraz bu haliyle dizilerde oynmasi zor bu haliyle acunun yancisi olacak bu kızda )))

Kendi yorumumu yaptıktan sonra bol bol etiketlendiğin şeyleri alıntılayacağım.

Geçenin olylarından biri tabiki oyundu ve oyun içinde yaşananlardı.
Oyun gönüllülerin oldu çokta güzel oldu.
Merve'ye çok üzüldüm.Benim yerimede izlesinler deyince.

Çokta güzel yarıştılar tebrikler [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG]

Oyun sonrasında ki olayı tahmin ettiğim gibi çıktı ama tam olarak ne olduğunu anlamadım.
Turabi o iki kutu ve sopayla yanlış anlaşılacak bir şey yapmış muhtemelen ama amacının o olduğunu düşünmüyorum ki daha kendinin ne yapmaya çalıştığını bitirmeden Gökhan'ın saçma bir şekilde atlaması gerçek manada saçmalıktı.
Turabi'nin o tahmin ettiğimiz hareketi yapmayacak bir karaktere sahip olduğunu bildiğimizden dolayı Tamamen yanlış anlaşılmadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Gökhan senin için fesat.

Serenay'ın 1. olması gerçekten efsane şaşırttı.Tebrikler Sero.İsmail'in gitmeside güzel.

Ne yaptığını gördüysen bir açarmısın olayı.

ne kadan güzel bir espri @Bully @sokak sanati

[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]

Sıradan Total esprilerinle konuyu kirletmezsen seviniriz.

Turabinin yaptığı hareket neydi öyle bide bu adamı savunuyosunuz

Serenay 1'inci olmuş şok gerçekten 😱

Nasıl bir hareket yapmış.Galibiyetini kazandığı aletlerle çok doğru bir şekilde kutlamış dedidiği gibi Gökhan'ın içi fesat o kadar basit.

Yaa sanada aynı şeyi söyleyec em.Çok basit bir sevinmeyi neden bu kadar abarttınız.Ayrıca sadece Gökhan'ın anladığı bir olay ve Acun bile anlamamış.
Sizde anti Turabicilikten gözünüz kör olmuş direk Gökhan'ı adam yapmışsınız.

[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] tabii ki alacak zirveyi. 😎 Tolga 1 tane mi yanlış yaptı acaba adamın her hareketi yanlış rezil ikiyüzlü bir adam. Serenay konusunda tam olarak katılamıyorum.

Way melun.
Hayallerin içinde yüzünlerin fotosunu bu konuya getirme.

Türabı ne yaptı ?

Klasik sevinç danslarından birini yaptı Gökhan'dan yanlış anladı.

abi neler oldu varya

gönüllüler zehirlendi , sonra turabi el hareketi gibi birşey yaptı , ayıp birşey yani , gökhan sinirlendi , acun turabiye kızdı , turabinin oyları düştü

Wuhh nasılda yanlış izlemiş.Sen el hareketi mi yaptığını düşünüyorsun ve ona inanarak mı bu yorumu yaptık.
Doğru izleyelim ve o kadar empoze etmişsin bu yanlış anlamayla yapmışsan büyük ayıp etmişsin.

Son düzenleme:
Hadi ya
izlerim sonra netten.

Öyle bir şey olmadı Ömer abi.Yanlış izlemiş arkadaş.Hatta kimseye göstermediler ben biraz gördüm sadece oyun aletleriyle bir şeyler yaptı dans şeklinde o yani.

Aynen Acun iyi verdi ayarı Turbo'ya @sokak sanati nerde gözikmiyi
yani o hareketten sonra iyice soğudum Turbo'dan

Saygılar bizden

Son oyunlarda aynı kaliteyi gösteremiyo Sero

Dün ciddi manada çıkmama gerekti.Dışarıdaydım ama izledim boş sevinçler bunlar.
Biri el hareketi yapmış diyor diğeri ayrı saçmalıyor.

@Maskeli Fedai ile birlikte konuya uğrayamazlar artık.
Bir de fragmana bakarak Survivor'ın en efendi adamı Gökhan'ın günahını aldılar melunlar.

Şuan geröek manada Gökhan'a antiyim ama onun antiliğini ileriye yayarız şimdi dün akşamki yanlış anlamayı savunayımUğramayacak değilim tabiki sonuna kadar özellikle böyle zamanlarda her zaman [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]

Gökhanı sevmiyorum Turabi ne yaptiysa haklidir.

Çok halisin ömer Abi.Ben severdim Gökhan'ı ama dün aşam ciddi manada saçmaladı.
mesela Sanane Bireder diyor Turabi çok sakin bir şekilde bu diyor dün abi diyordun falan filan.Efendi olduğunu düşünenler ciddi manada doğru izleyemiyor.

abi yapma , sen ağır abisin , sana yapsa sen çıldırırdın resmen

sokak santi korkuyor bence, turabi nasıl korktuysa

Neyden kornucam sizin gibi gafillerden mi.

turabi varya kendi etti kendi buldu

[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]
Ne yaptı ya söyleyin ?

Bu gafiller yanlış anlamış ben anlatayım.

Hani oyunda iki kutu vardı ya bir dezafer bayrağı vardı.O alet edecatı bir birine bitiştiiyordu ama Gökhan oradan atıldı daha ne yaptığı bile açık değilken saçmaladı anlaşılan.Kucağında yaptığı içinde ayrı saçmaladı Gökhan.

el hareketi yaptı ama ayıp yani gerçekten ,acun sinirlendi buna
[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]

El hareketi yapmadı keşke dün akşam burada olaymışım.Yanlış anlamısın.Doğrusunu anlattım üst mesajlarda.

@sokak sanati sen ne yüzle hala turabiyi savunuyorsun

Empoze etmeye devam et.Siz ne yüzle iftira atıyonuz.
Şimdi açık ara özür dile Turabi ve bizden.

Ne el hareketi yahu bayrağı apış arasına alıp break dance yaptı adam el hareketine bu kadar tepki gösterir miyiz sence? @GreatOttoman

Yapamadı.
Ama düzeltmen güzel olmuş şu üstteki melunu.

Sadece şu kutularla birleştirdi devamını getiremedi ve Gökhan Jıstin triplerine girdi.

Son düzenleme:
@sokak sanati Turabinin yaptığı olaya İsmail de tepki verdi. Duygu da adada Turabinin yaptığı şeyi görünce şok oldum dedi. Acun görüntüleri görmese de çalışanları soylemiştir yoksa böyle ağır tepki verir mi? Acunun hiç böyle tepki verdiğini daha önce gördün mü? Ki acun en stresli olaylarda bile soğuk kanlidir. Bir insan neden çok konuşuyorsa o konuda zaafı olduğundandir. asaglik komplexinin klasik tanımı bu. İnsan eksik olduğu şeyde kendini yukarı çıkarmak için o konuda konuşur ve kendini over. Turabi de sürekli erkeklik? adamlık ağZından düşmüyor. Sen git boru dansı yap sonra adamlıktan bahset )))

@sokak sanati ben ne yorum yapayım ki şimdi sana ne desem boş yani sen nolursa olsun körü körüne Turabi'yi savunmaya devam edeceksin. Söz konusu Turabi olunca olaylara objektif bakamıyorsun bu yüzden sana ne anlatsam boşuna.

İsmail'i boş verde Duygu'yu duymadan.Ayrıca bize gösterilen tek sahne şu

Sadece bu sahneden nasıl o kadar derin amanalar çıktı.
Bu sahneden 2 saniye sonra Gökhan ağız yapıyor ki daha bağlayamamış nasıl o nu kucağına koyup break dans yaptırdınız @Bully el hareketi yoktu zaten.Bence o iki toğun çubuğa birleşmesini yanlış anladı Gökhan

Ciddi manada objectif bakıyorum şuan.

Net söylüyorum aynısını düşünüyoruz.

@sokak sanati acaba hareketin çirkinliğinden, izleyen kadın ve çocukların kötü etkilenebileceğinden dolayı TV'de gösterilmemiş olabilir mi?
))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...