Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmail'i boş verde Duygu'yu duymadan.Ayrıca bize gösterilen tek sahne şu

Ads%C4%B1z.png

Sadece bu sahneden nasıl o kadar derin amanalar çıktı.:FBu sahneden 2 saniye sonra Gökhan ağız yapıyor ki daha bağlayamamış nasıl o nu kucağına koyup break dans yaptırdınız @Bully el hareketi yoktu zaten.Bence o iki toğun çubuğa birleşmesini yanlış anladı Gökhan

Ciddi manada objectif bakıyorum şuan.
Rtuk denen bisey var. Survivoru çocuklar da izliyor görüntüleri fazla göstermezler tabi. Ayrıca duygu açıkça görüntüleri gördüm dedi. Kime o haraket yapılsa o sahne olunca ön dakika sonra tepki verecek hali yokya anında tepki verirsin tabi ))) Acun da gokhanin çok haklı olduğunu anladı öyle posta koydu turabiye. Ben acunun kendine hakaret eden yarismacilara böyle yüz hatiyla posta koyduğunu görmedim

@sokak sanati acaba hareketin çirkinliğinden, izleyen kadın ve çocukların kötü etkilenebileceğinden dolayı TV'de gösterilmemiş olabilir mi? :)))
Hayır çekimler aynen atlama kesme falan olmadan devam etmiş.Turabi onu yaparken Gökhanlaf atıyor ve kesme falan olmadan devam ediyor.Peki sen nereden biliyorsunuz. @beyazsoy

Hayır çekimler aynen atlama kesme falan olmadan devam etmiş.Turabi onu yaparken Gökhanlaf atıyor ve kesme falan olmadan devam ediyor.Peki sen nereden biliyorsunuz. @beyazsoy
Bak Umut eğer Turabi senin dediğin gibi basit bir hareket yapmış olsaydı olaylar bu kadar büyümezdi Acun devreye girmezdi. O konuşmalardan Turabi'nin bayrağı bacak arasına alıp boru dansı yaptığını anlamak çok da zor olmasa gerek. Eğer basit bir hareket olsaydı Gökhan Turabi'ye "yakışıyor mu sana Turabi" demezdi. Turabi burada yüzde yüz haksızdır yaptığı hareketin haklı görülecek en ufak bir tarafı yoktur. Turabi de zaten hareketi yaptığını kabul etti.

Herşeyi geçtim @sokak sanati Acun bile tepki gösterdi yaptığın hareket yanlış dedi sonra gökyüzünemi yapıyosun dedi Turabi'ye o kısımları izlemedinmi ?

@sokak sanati Turabinin yaptığı olaya İsmail de tepki verdi. Duygu da adada Turabinin yaptığı şeyi görünce şok oldum dedi. Acun görüntüleri görmese de çalışanları soylemiştir yoksa böyle ağır tepki verir mi? Acunun hiç böyle tepki verdiğini daha önce gördün mü? Ki acun en stresli olaylarda bile soğuk kanlidir. Bir insan neden çok konuşuyorsa o konuda zaafı olduğundandir. asaglik komplexinin klasik tanımı bu. İnsan eksik olduğu şeyde kendini yukarı çıkarmak için o konuda konuşur ve kendini over. Turabi de sürekli erkeklik? adamlık ağZından düşmüyor. Sen git boru dansı yap sonra adamlıktan bahset )))
allah senden razı olsun , ben @sokak sanati buna anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor
10261976_716285465103190_4978280935948404448_n.jpg

Bak Umut eğer Turabi senin dediğin gibi basit bir hareket yapmış olsaydı olaylar bu kadar büyümezdi Acun devreye girmezdi. O konuşmalardan Turabi'nin bayrağı bacak arasına alıp boru dansı yaptığını anlamak çok da zor olmasa gerek. Eğer basit bir hareket olsaydı Gökhan Turabi'ye "yakışıyor mu sana Turabi" demezdi. Turabi burada yüzde yüz haksızdır yaptığı hareketin haklı görülecek en ufak bir tarafı yoktur. Turabi de zaten hareketi yaptığını kabul etti.
aynen aynen :D

Herşeyi geçtim @sokak sanati Acun bile tepki gösterdi yaptığın hareket yanlış dedi sonra gökyüzünemi yapıyosun dedi Turabi'ye o kısımları izlemedinmi ?
seninde aynı fikirde olmana sevindim :)

sokak sanati neler yazmış öyle
@Bully ne düşünüyorsun ?

sokak sanatı büyük prestij kaybetti :A
Kabullenmek istemiyor bir türlü Turabi'nin yanlış yaptığını. :D Ben de bu yüzden inadına Turabi'yi kötüleyeceğim. Gözden düştü artık toparlaması çok zor. :F

Kabul etmiş oalbilir ama bu onun sivinci.Genel olarak böyle apıyor zaten ama bence Gökhan kaybetme hırsını Turabi'ye sataşarak yaptı ki konuşma tarzıda hiç bahsettiği gibi değildi.:F

İzledim ama sevincini istediği gibi yapar kime ne.Onlara yapmadım diyorsa yapmamıştır bugünre kadar kaç kere yalan konuştu.Ben iananıyorum onlara yapmadığına.:DÖnemli olanda bu ve Gökhan fesat.:A

Ya Turabi bile yaptığını kabul ediyor o haraketi sen kabul etmiyorsun )))

Buradaki Gafillerin ağzına laf veremem.:ASevinçlerini zaten eleştirdiler bugüne kadar hepsi ama sevinç işte buda onun dansı ne olacak.:T:

Kabul etmiş oalbilir ama bu onun sivinci.Genel olarak böyle apıyor zaten ama bence Gökhan kaybetme hırsını Turabi'ye sataşarak yaptı ki konuşma tarzıda hiç bahsettiği gibi değildi.:F

İzledim ama sevincini istediği gibi yapar kime ne.Onlara yapmadım diyorsa yapmamıştır bugünre kadar kaç kere yalan konuştu.Ben iananıyorum onlara yapmadığına.:DÖnemli olanda bu ve Gökhan fesat.:A
istediği sevinci yapar he :D o zaman sana da yapsan göreyim bakayım :D

Turabi bugüne kadar çok antipatik sevinç hareketleri yaptı ama hiçbiri dünkü gibi ahlaksız hareketler değildi. Olayı gereksiz yere büyüten Turabi'ydi bir kere Gökhan'ın üstüne yürümeye kalktı küfürler ederek sanki dövecekti. :F Sen o kadar bayan içinde o hareketi yapıp çirkin küfürler edersen bayanlarsa saygım sonsuz falan diyemezsin.

Abi bu hareket nedir ya biri bana anlatsin catladim ya o kadar bölümü izliyorum suan hala hareket yok ortada. :A

Turabi bugüne kadar çok antipatik sevinç hareketleri yaptı ama hiçbiri dünkü gibi ahlaksız hareketler değildi. Olayı gereksiz yere büyüten Turabi'ydi bir kere Gökhan'ın üstüne yürümeye kalktı küfürler ederek sanki dövecekti. :F Sen o kadar bayan içinde o hareketi yapıp çirkin küfürler edersen bayanlarsa saygım sonsuz falan diyemezsin.

Bayanların yanında tek küfür eden Turabi mi.:FAyrıca Sero herkesin içinde küfretti zamanında.:FBayana küfretmek ayrı yanında küfretmek ayrı.😉
Çokta gereksiz değilmiş baksana hepsinin gözü kulağı [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] 'deymiş.:FAyrıca kaznaınca neden sevinmesin anlamadım çok saçma.Kimi ağlıyor sevinip kimi hopluyor kimi dans ediyor.Olay bu.:D

Hatırlarsan Sahra'yı yazdığı zaman Turabi'yi nasıl övmüştüm. Ben objektif yorumlar yapabiliyorum. :)

Wışşş.:FSen mi.:F
Konuyu değiştirme.:A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...