abi beni şaşırtıyorsun sendeTurabi gereken cevabi vermis, "Cakma delikanli" diyerek Gökhan'a![]()
kim takılıyor , konuşma orada işteYnai konuşmada kucağında hoplattığını kabul etmiyor yada bayrakla dans ettiğini değil mi @BullyTakılıyor sadece.
abi beni şaşırtıyorsun sendeTurabi gereken cevabi vermis, "Cakma delikanli" diyerek Gökhan'a![]()
kim takılıyor , konuşma orada işteYnai konuşmada kucağında hoplattığını kabul etmiyor yada bayrakla dans ettiğini değil mi @BullyTakılıyor sadece.
vışşhh@Yakamoz-Asi @Bully @ABAY_06 @beyazsoy @sokak sanati @xemrexxx
İŞTE O KONUŞMA
Ekli dosyayı görüntüle 36437
acun: "sen; bayrakla böyle bir şey mi yaptın?"
turabi: "abi ben takılıyorum bayrakla!"
acun: "takılıyorum değil! o hareketi yaptın mı, yapmadın mı?"
turabi: "yaptım abi!"
acun: "yapmayacaksın o hareketi!"
turabi: "estağfurullah abi! ben bu tarafa doğru yaptım!"
acun: "öyle bir hareket yapamazsın!"
turabi: "abi ben sana öyle bir hareket yapar mıyım?"
acun: "karşı tarafa da yapamazsın!"
turabi: "abi ben o tarafa doğru da yapmadım!"
acun: "bana yapmadın, onlara yapmadın, nereye doğru yaptın? gökyüzüne mi?"
turabi: "abi ben kendi kendime takılıyordum!"
acun: "bana bayrakla gelmeyeceksin!"
sahra: "sen ne yaptın orada?"
turabi: "orada takılıyordum bayrakla ya!"
yarışmanın tek mağduru; kesinlikle bayraktır![]()
abi beni şaşırtıyorsun sendesen kızarsın zannetmiştim turabiye sen daha çok övdün
kim takılıyor , konuşma orada işte, sen bizi kızdırmak için geldin galiba
@Bully
Abi hareketi gören eden yok. Siz tuttugunuz survivorcilarin laflari üzerinde bir tahmin yaparak yola cikiyorsunuz. Sabit bir sey yok elinizde. Adam ne yapti bilemiyoruz. Tamam, bir sey yapmis, olabilir, her oyundan sonra yapiyor zaten ki ben diyorum bu adamin hareketlerinin abarti oldugunu ama yani simdiye kadar tepki vermiyorlar Ünlüler niye simdi veriyor?abi beni şaşırtıyorsun sendesen kızarsın zannetmiştim turabiye sen daha çok övdün
kim takılıyor , konuşma orada işte, sen bizi kızdırmak için geldin galiba
@Bully
Bayrak sopası sana ne tür çağrışımlar yapıyor bilmiyorum ama onu oraya buraya göstermesi benim aklıma hiç da hoş şeyler getirmiyor. Ayrıca hareketi yaptığını kabul etmiş işte adam ne takılması.Ynai konuşmada kucağında hoplattığını kabul etmiyor yada bayrakla dans ettiğini değil mi @BullyTakılıyor sadece.
Bayrak sopası sana ne tür çağrışımlar yapıyor bilmiyorum ama onu oraya buraya göstermesi benim aklıma hiç da hoş şeyler getirmiyor. Ayrıca hareketi yaptığını kabul etmiş işte adam ne takılması.![]()
Abi hareketi gören eden yok. Siz tuttugunuz survivorcilarin laflari üzerinde bir tahmin yaparak yola cikiyorsunuz. Sabit bir sey yok elinizde. Adam ne yapti bilemiyoruz. Tamam, bir sey yapmis, olabilir, her oyundan sonra yapiyor zaten ki ben diyorum bu adamin hareketlerinin abarti oldugunu ama yani simdiye kadar tepki vermiyorlar Ünlüler niye simdi veriyor?
Ben bir sey görmeden birini suclayamam. Gökhan delikanlilik yapmaya calismis ama bence olmamis.![]()
Tersime düseni ezerim misali Gökhan'i eziyorum.Bayrak ile oynadığını kabul etmiş senin dediğim gibi fesat şeyleri değil.[HASHTAG]#fesatbully[/HASHTAG]
İçin cidden fesat.Birde sadece o harekete kızmaz diyordu Gökhan.
Yaww bugün gönlüöü nasıl fethediyorsun böyle.![]()
Tersime düseni ezerim misali Gökhan'i eziyorum.![]()
Sevmiyorum abi konusma tarzi, olaylara bakisi, tipiGökhan ile ne zorun vardı senin.Nerede tersine düştü o mendebur.
![]()
Sevmiyorum abi konusma tarzi, olaylara bakisi, tipi![]()
GüldürdüDikkat et çok Justin vari ergen takipçileri var.Bully ile Harun'da başı çekiyor.
![]()
Adam gibi adamları her zaman takip ederiz. [HASHTAG]#akinyigitgokhan[/HASHTAG].Dikkat et çok Justin vari ergen takipçileri var.Bully ile Harun'da başı çekiyor.
![]()
Adam gibi adamları her zaman takip ederiz. [HASHTAG]#akinyigitgokhan[/HASHTAG].Turabi gibi sürekli orası burası oynayan birini destekleyecek halimiz yok.
![]()
Toparlar şanssızlık var üstünde.Tebrikler size mutluluklar o zaman.Bundan sonra kim ne kadar oyun kazanırsa o kadar ödülden pay alsın bence.Akın boş beleş yiyp duruyor.
![]()
Toparlar şanssızlık var üstünde.Adada çalışıp milleti doyurur telafi eder yapıyor da zaten.
![]()
Sıra | Yarışmacı | Galibiyet | Malubiyet | Başarı Oranı |
1 | Merve Aydın | 60 | 19 | %75.9 |
2 | Akın Saatçi | 50 | 33 | %60.2 |
3 | Yiğit Dikmen | 58 | 43 | %59.2 |
4 | Sahra Işık | 52 | 39 | %57.1 |
5 | Turabi Çamkıran | 55 | 38 | %56.8 |
6 | Gökhan Keser | 47 | 39 | %54.6 |
7 | Tolga Karel | 31 | 31 | %50 |
8 | Duygu Bal | 34 | 36 | %48.6 |
9 | Ahmet Dursun | 40 | 50 | %44.4 |
10 | İsmail Baki | 21 | 28 | %42.9 |
11 | Serenay Aktaş | 29 | 42 | %40.8 |
12 | Müge Uzel | 13 | 40 | %24.5 |
Sıra | Yarışmacı | Galibiyet | Malubiyet | Başarı Oranı |
1 | Merve Aydın | 51 | 19 | %72.9 |
2 | Akın Saatçi | 41 | 24 | %63,1 |
3 | Sahra Işık | 47 | 32 | %59.5 |
4 | Yiğit Dikmen | 50 | 37 | %57,5 |
5 | Turabi Çamkıran | 45 | 37 | %54.9 |
6 | Tolga Karel | 28 | 25 | %52.8 |
7 | Duygu Bal | 32 | 29 | %52.5 |
8 | Ahmet Dursun | 39 | 39 | %50 |
9 | Gökhan Keser | 35 | 37 | %48.6 |
10 | İsmail Baki | 18 | 24 | %42.9 |
11 | Serenay Aktaş | 24 | 35 | %40.7 |
12 | Müge Uzel | 13 | 39 | %25 |
@sokak sanati @Bully @ABAY_06 @Yakamoz-Asi @cevaa @berkann @beyazsoy
Tolga;
-Gökhan ile yaptığı hindistan cevizi olayında suçunu kabul etmiş yalancı ve sinsi dediği adamdan baya uzun bir süre sonra dokunulmazlığı kaybettiği zaman özür dilemiştir.
-Bu haftaki oyunda ard arda sakatlanması inandırıcı gelmemiş.Oyunu verdikten sonra, ağlayarak oyunu bitirmiş.Olimpiyat tavrı takınmıştır(merve aydın örnek teşkil etmiştir kendisine diye düşünüyorum)
-En zor zamanında yanında olan Seranayı,konsey günü takım arkadaşlarına 'duyguya nasıl yenilebilir' tavrıyla konuşmuş konseyde ismini yazdırmak için ortam yapmıştır.
-Dokunulmazlık oyunu sırasında Turabiye ye 'sizden gitmiş bizden gitmiş farketmez'deyip takım arkadaşlarını tabiri caizsse satmıştır.
İzleyiciye,Tolganın bir günde bu kadar çok yaptığı yanlışlar ağır gelmiştir.halk savumasını bırakmış,Tolganın mağduru oynadığına karar vermiştir.Final adayları arasından çoktan çıktı