Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabi gereken cevabi vermis, "Cakma delikanli" diyerek Gökhan'a :A
abi beni şaşırtıyorsun sende :D sen kızarsın zannetmiştim turabiye sen daha çok övdün :D

Ynai konuşmada kucağında hoplattığını kabul etmiyor yada bayrakla dans ettiğini değil mi @Bully :FTakılıyor sadece.
kim takılıyor , konuşma orada işte :D , sen bizi kızdırmak için geldin galiba :D @Bully

@Yakamoz-Asi @Bully @ABAY_06 @beyazsoy @sokak sanati @xemrexxx

İŞTE O KONUŞMA

Ekli dosyayı görüntüle 36437

acun: "sen; bayrakla böyle bir şey mi yaptın?"
turabi: "abi ben takılıyorum bayrakla!"
acun: "takılıyorum değil! o hareketi yaptın mı, yapmadın mı?"
turabi: "yaptım abi!"
acun: "yapmayacaksın o hareketi!"
turabi: "estağfurullah abi! ben bu tarafa doğru yaptım!"
acun: "öyle bir hareket yapamazsın!"
turabi: "abi ben sana öyle bir hareket yapar mıyım?"
acun: "karşı tarafa da yapamazsın!"
turabi: "abi ben o tarafa doğru da yapmadım!"
acun: "bana yapmadın, onlara yapmadın, nereye doğru yaptın? gökyüzüne mi?"
turabi: "abi ben kendi kendime takılıyordum!"
acun: "bana bayrakla gelmeyeceksin!"

sahra: "sen ne yaptın orada?"
turabi: "orada takılıyordum bayrakla ya!"

yarışmanın tek mağduru; kesinlikle bayraktır :F
vışşhh:F

abi beni şaşırtıyorsun sende :D sen kızarsın zannetmiştim turabiye sen daha çok övdün :D

kim takılıyor , konuşma orada işte :D , sen bizi kızdırmak için geldin galiba :D @Bully

Konuşma beni haklı çıkartıyor malesef ki.:A
Bully melunu bayrağı yada oradaki topalrı kucğaında hoplattı falan diyordu.:F
Siz beni kzıdırıyordunuz ama şuan sevgi pötürcüğüyüm net.:Z

Abi hareketi gören eden yok. Siz tuttugunuz survivorcilarin laflari üzerinde bir tahmin yaparak yola cikiyorsunuz. Sabit bir sey yok elinizde. Adam ne yapti bilemiyoruz. Tamam, bir sey yapmis, olabilir, her oyundan sonra yapiyor zaten ki ben diyorum bu adamin hareketlerinin abarti oldugunu ama yani simdiye kadar tepki vermiyorlar Ünlüler niye simdi veriyor? :D

Ben bir sey görmeden birini suclayamam. Gökhan delikanlilik yapmaya calismis ama bence olmamis. :D

Ynai konuşmada kucağında hoplattığını kabul etmiyor yada bayrakla dans ettiğini değil mi @Bully :FTakılıyor sadece.
Bayrak sopası sana ne tür çağrışımlar yapıyor bilmiyorum ama onu oraya buraya göstermesi benim aklıma hiç da hoş şeyler getirmiyor. Ayrıca hareketi yaptığını kabul etmiş işte adam ne takılması. :F

Bayrak sopası sana ne tür çağrışımlar yapıyor bilmiyorum ama onu oraya buraya göstermesi benim aklıma hiç da hoş şeyler getirmiyor. Ayrıca hareketi yaptığını kabul etmiş işte adam ne takılması. :F

Bayrak ile oynadığını kabul etmiş senin dediğim gibi fesat şeyleri değil.:A [HASHTAG]#fesatbully[/HASHTAG] :A

İçin cidden fesat.Birde sadece o harekete kızmaz diyordu Gökhan.:F

Abi hareketi gören eden yok. Siz tuttugunuz survivorcilarin laflari üzerinde bir tahmin yaparak yola cikiyorsunuz. Sabit bir sey yok elinizde. Adam ne yapti bilemiyoruz. Tamam, bir sey yapmis, olabilir, her oyundan sonra yapiyor zaten ki ben diyorum bu adamin hareketlerinin abarti oldugunu ama yani simdiye kadar tepki vermiyorlar Ünlüler niye simdi veriyor? :D

Ben bir sey görmeden birini suclayamam. Gökhan delikanlilik yapmaya calismis ama bence olmamis. :D

Yaww bugün gönlüöü nasıl fethediyorsun böyle.:bhr:

Bayrak ile oynadığını kabul etmiş senin dediğim gibi fesat şeyleri değil.:A [HASHTAG]#fesatbully[/HASHTAG] :A

İçin cidden fesat.Birde sadece o harekete kızmaz diyordu Gökhan.:F

Yaww bugün gönlüöü nasıl fethediyorsun böyle.:bhr:
Tersime düseni ezerim misali Gökhan'i eziyorum. :D

Dikkat et çok Justin vari ergen takipçileri var.:ABully ile Harun'da başı çekiyor.:F
Adam gibi adamları her zaman takip ederiz. [HASHTAG]#akinyigitgokhan[/HASHTAG]. :) Turabi gibi sürekli orası burası oynayan birini destekleyecek halimiz yok. :)

Adam gibi adamları her zaman takip ederiz. [HASHTAG]#akinyigitgokhan[/HASHTAG]. :) Turabi gibi sürekli orası burası oynayan birini destekleyecek halimiz yok. :)

Tebrikler size mutluluklar o zaman.:D Bundan sonra kim ne kadar oyun kazanırsa o kadar ödülden pay alsın bence.Akın boş beleş yiyp duruyor.:A

Tebrikler size mutluluklar o zaman.:D Bundan sonra kim ne kadar oyun kazanırsa o kadar ödülden pay alsın bence.Akın boş beleş yiyp duruyor.:A
Toparlar şanssızlık var üstünde. :) Adada çalışıp milleti doyurur telafi eder yapıyor da zaten. :)

@sokak sanati olayı görmedim ancak Turabi hareket yaptığını inkar etmedi, kabullendi. Ancak onlara yaptığını kabullenmedi, ki bu çok salakça. Kime yapacaktı, gökyüzüne mi okyanusa mı?

Ayrıca Turabi'nin yapmadığı hareketler değil bu sevinmeleri.

Turabi dünkü haraketinden sonra gözümden düştü.

Sadece Akın ve Gökhan'ı destekliyorum artık

Haftanın İstatistikleri:

dsc_0578_203870148453673187ac52e.jpg

Haftalardır en iyi Survivor yarışmacısı değişmedi.Merve Aydın başarısını arttırarak yine açık ara zirvede.

-Bu hafta en büyük artışı geçen haftanın çok düşük performanslarından Gökhan Keser yaptı ve 9. sıradan 6. sıraya kadar ilerleyerek oyunların %50'sinden fazlasında başarılı olabildi.
-Ahmet Dursun şok etkisi yaratarak oynadığı tüm oyunların sadece 1 tanesini kazanarak çok düşük performans sergiledi ve 9. sıraya geriledi.
-Yiğit Dikmen ve Turabi Çamkıran başarısını arttırırken gönüllülerden ünlülere giden ve tekrar gönüllülere gelen Akın Saatçi ise büyük düşüş yaşıyor.Başarısında %3'lük bir gerileme yaşayan Akın Saatçi Allah'tan balık tutabiliyor yoksa takıma katkısı hiçe yakın oalcak.

Bu Hafta...

SıraYarışmacıGalibiyetMalubiyetBaşarı Oranı
1Merve Aydın6019%75.9
2Akın Saatçi5033%60.2
3Yiğit Dikmen5843%59.2
4Sahra Işık5239%57.1
5Turabi Çamkıran5538%56.8
6Gökhan Keser4739%54.6
7Tolga Karel3131%50
8Duygu Bal3436%48.6
9Ahmet Dursun4050%44.4
10İsmail Baki2128%42.9
11Serenay Aktaş2942%40.8
12Müge Uzel1340%24.5
Geçen Hafta...

SıraYarışmacıGalibiyetMalubiyetBaşarı Oranı
1Merve Aydın5119%72.9
2Akın Saatçi4124%63,1
3Sahra Işık4732%59.5
4Yiğit Dikmen5037%57,5
5Turabi Çamkıran4537%54.9
6Tolga Karel2825%52.8
7Duygu Bal3229%52.5
8Ahmet Dursun3939%50
9Gökhan Keser3537%48.6
10İsmail Baki1824%42.9
11Serenay Aktaş2435%40.7
12Müge Uzel1339%25
@darksaal @Bully @Harunnn60 @ABAY_06 @mrt-06 @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai @takas @Fks14 @HachiKo @KayıpSehir @hayret bi şey @Billy Kane @cevaa @destere @sürgünüm @berkann

Son düzenleme:
@sokak sanati @Bully @ABAY_06 @Yakamoz-Asi @cevaa @berkann @beyazsoy

Tolga;

-Gökhan ile yaptığı hindistan cevizi olayında suçunu kabul etmiş yalancı ve sinsi dediği adamdan baya uzun bir süre sonra dokunulmazlığı kaybettiği zaman özür dilemiştir.
-Bu haftaki oyunda ard arda sakatlanması inandırıcı gelmemiş.Oyunu verdikten sonra, ağlayarak oyunu bitirmiş.Olimpiyat tavrı takınmıştır(merve aydın örnek teşkil etmiştir kendisine diye düşünüyorum)
-En zor zamanında yanında olan Seranayı,konsey günü takım arkadaşlarına 'duyguya nasıl yenilebilir' tavrıyla konuşmuş konseyde ismini yazdırmak için ortam yapmıştır.
-Dokunulmazlık oyunu sırasında Turabiye ye 'sizden gitmiş bizden gitmiş farketmez'deyip takım arkadaşlarını tabiri caizsse satmıştır.

İzleyiciye,Tolganın bir günde bu kadar çok yaptığı yanlışlar ağır gelmiştir.halk savumasını bırakmış,Tolganın mağduru oynadığına karar vermiştir.Final adayları arasından çoktan çıktı

@sokak sanati @Bully @ABAY_06 @Yakamoz-Asi @cevaa @berkann @beyazsoy

Tolga;

-Gökhan ile yaptığı hindistan cevizi olayında suçunu kabul etmiş yalancı ve sinsi dediği adamdan baya uzun bir süre sonra dokunulmazlığı kaybettiği zaman özür dilemiştir.
-Bu haftaki oyunda ard arda sakatlanması inandırıcı gelmemiş.Oyunu verdikten sonra, ağlayarak oyunu bitirmiş.Olimpiyat tavrı takınmıştır(merve aydın örnek teşkil etmiştir kendisine diye düşünüyorum)
-En zor zamanında yanında olan Seranayı,konsey günü takım arkadaşlarına 'duyguya nasıl yenilebilir' tavrıyla konuşmuş konseyde ismini yazdırmak için ortam yapmıştır.
-Dokunulmazlık oyunu sırasında Turabiye ye 'sizden gitmiş bizden gitmiş farketmez'deyip takım arkadaşlarını tabiri caizsse satmıştır.

İzleyiciye,Tolganın bir günde bu kadar çok yaptığı yanlışlar ağır gelmiştir.halk savumasını bırakmış,Tolganın mağduru oynadığına karar vermiştir.Final adayları arasından çoktan çıktı

Tolga ilk siralarda yanilmiyorsam aklimda öyle kalmis. Ücüncü falan cikti SMS'lerde. Iyi anlastigi Serenay birinci oldu, Merve keza Ahmet'in önünde yer aldi. Bence Tolga'nin uyanik davranirsa final sansi hala yüksek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...