Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayanların yanında tek küfür eden Turabi mi.:FAyrıca Sero herkesin içinde küfretti zamanında.:FBayana küfretmek ayrı yanında küfretmek ayrı.😉
Çokta gereksiz değilmiş baksana hepsinin gözü kulağı [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] 'deymiş.:FAyrıca kaznaınca neden sevinmesin anlamadım çok saçma.Kimi ağlıyor sevinip kimi hopluyor kimi dans ediyor.Olay bu.:D

Wışşş.:FSen mi.:F
Konuyu değiştirme.:A
Arkadaşım kazanınca tabii ki sevinebilir ama sevinme tarzının çirkinliğinden bahsediyoruz burada Turabi'nin ama sen hala gerçeği görmemekte ısrar ediyorsun.

sen çok turabiye bağlanmışsın , bu seni kötü yola sürükleyebilir

birde bana karşı objektif yorumlar yapsan :D

Olay şu adamın üzerine çok gidiliyor bende onu kusursuz yapıyorum.
Mesla bir dalı herkes büktükten sonra onu doğrultmak için onu tersine bükmen lazım aynen bunu yapıyorum benve kötü yolu falan yok ama Box yapmam orası ayrı.:A

Bayanların yanında tek küfür eden Turabi mi.:FAyrıca Sero herkesin içinde küfretti zamanında.:FBayana küfretmek ayrı yanında küfretmek ayrı.😉
Çokta gereksiz değilmiş baksana hepsinin gözü kulağı [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] 'deymiş.:FAyrıca kaznaınca neden sevinmesin anlamadım çok saçma.Kimi ağlıyor sevinip kimi hopluyor kimi dans ediyor.Olay bu.:D

Wışşş.:FSen mi.:F
Konuyu değiştirme.:A
İşine gelmiyor işte gerçekçi yorumlarım. :A

Arkadaşım kazanınca tabii ki sevinebilir ama sevinme tarzının çirkinliğinden bahsediyoruz burada Turabi'nin ama sen hala gerçeği görmemekte ısrar ediyorsun.

Nasıl bir çirkinlikmiş o.Dans etmek çirkinlikmi.:F
mesela bende Akın'ın gülmesine Duygu'nun ağlamasını çirkin bulabilir miyim mıy mıy mıy ediyorlar.:kiki:

Abi bu hareket nedir ya biri bana anlatsin catladim ya o kadar bölümü izliyorum suan hala hareket yok ortada. :A

Kimse bilmiyor bazıları hurefeci olarak direk dans yapmasına bağlıyor oalyı mantıksız anlayacağın.:FYok oradaki dsorada Direk dans Break dans yapmış yok artık.😱

Sen de aynı şekilde. :D Akın'ı ne zaman övsem hemen atlıyorsun. :F

Bayrağı apış arasına alıp oraya buraya sallaması çok normal bir hareketse sana göre benim diyecek bir şeyim yok. :F

Sen enreden gördün.:F

Kimse bilmiyor bazıları hurefeci olarak direk dans yapmasına bağlıyor oalyı mantıksız anlayacağın.:FYok oradaki dsorada Direk dans Break dans yapmış yok artık.😱

O hareketi yapmasa biz bu kadar tartışıyor olmazdık olaylar bu kadar büyümezdi. Ama sen at gözlüklerinle bakmaya devam et. :F

@sokak sanati senden iyi avukat olur onu anladım :F
Aynen Turabi'nin o hareketi anca bu kadar savunulabilir helal olsun. :F

Ben anlamadim zaten biliniyor yani bu adam dansci, evet eskiden striptiz yapmis bende tasvip etmedigim bir durum ok, ama yani bunlar biliniyor simdi adam orada sevinmis bir seyler yapmis, bu kadar tepki ne icin yani. Hay oy kazanmak icin mi dile getirilmis ne yapmis yani bu Gökhan. :D

Zaten SMS'te birinci de olamamis :D

@Yakomoz-Asi @Bully @ABAY_06 @beyazsoy

turabi'nin iki torbayı alıp ortasına bayrak sopası ile hareket çekmiştir. gerekli tepkiyi görmüştür. ünlülerin kazandığı önceki iletişim oyunlarının birinde gökhan keser; fazla sevinmeyelim gönüllülere ayıp olmasın aileler söz konusu demişliği var. bir turabi'ye bak birde gökhan'a. turabi'yi karakter olarak beğenen arkadaşlara turabi gibi bir komşu, birde iş arkadaşı dilerim

O hareketi yapmasa biz bu kadar tartışıyor olmazdık olaylar bu kadar büyümezdi. Ama sen at gözlüklerinle bakmaya devam et. :F

Aynen Turabi'nin o hareketi anca bu kadar savunulabilir helal olsun. :F

Ne At'ı anca @Mr.At yapar.:F
İnandırmaya çalışıyorsunuz görmediğiniz bir şeyi bende inanmıyorum.Yok tepkilermişte yok Gökhan böyle yapmazmışta yok Acun bu kadar sert çıkmazmıştı umarım Acun açıklar şu görüntüleri.:D

Ben anlamadim zaten biliniyor yani bu adam dansci, evet eskiden striptiz yapmis bende tasvip etmedigim bir durum ok, ama yani bunlar biliniyor simdi adam orada sevinmis bir seyler yapmis, bu kadar tepki ne icin yani. Hay oy kazanmak icin mi dile getirilmis ne yapmis yani bu Gökhan. :D

Zaten SMS'te birinci de olamamis :D

Hay ağzın bal yesin Ömer Abi.Oy toplamak için yaptı melun.:A
Dansına sinir oluyorlar.Saçmalıyorlar bariz.:Z

sokak sanati' Alıntı:
Buradaki Gafillerin ağzına laf veremem.:ASevinçlerini zaten eleştirdiler bugüne kadar hepsi ama sevinç işte buda onun dansı ne olacak.:T:
Dans etsin ama sonra sonuçlarına katlanacak ve adamlık erkeklik taslamayacak

Ne At'ı anca @Mr.At yapar.:F
İnandırmaya çalışıyorsunuz görmediğiniz bir şeyi bende inanmıyorum.Yok tepkilermişte yok Gökhan böyle yapmazmışta yok Acun bu kadar sert çıkmazmıştı umarım Acun açıklar şu görüntüleri.:D

Hay ağzın bal yesin Ömer Abi.Oy toplamak için yaptı melun.:A
Dansına sinir oluyorlar.Saçmalıyorlar bariz.:Z
Açıklasın da Turabi iyice gözden düşsün. :Z

turabi'nin iki torbayı alıp ortasına bayrak sopası ile hareket çekmiştir. gerekli tepkiyi görmüştür. ünlülerin kazandığı önceki iletişim oyunlarının birinde gökhan keser; fazla sevinmeyelim gönüllülere ayıp olmasın aileler söz konusu demişliği var. bir turabi'ye bak birde gökhan'a. turabi'yi karakter olarak beğenen arkadaşlara turabi gibi bir komşu, birde iş arkadaşı dilerim

Yaw heh he diyorum buna.:FTurabi gibi sahici insan nerede bulunur.Eğer Turabi'nin dostu olursan alırsın Postu eğer düşmanı olursan göründüğü gibi neler alıyor.:F
Demekki direk dans yapmamış o sopada değilmi @buly yada kucağında hopatmamış çok basit bir durummuş değilmi.:F

@Yakamoz-Asi @Bully @ABAY_06 @beyazsoy @sokak sanati @xemrexxx

İŞTE O KONUŞMA

10261976_716285465103190_4978280935948404448_n.jpg

acun: "sen; bayrakla böyle bir şey mi yaptın?"
turabi: "abi ben takılıyorum bayrakla!"
acun: "takılıyorum değil! o hareketi yaptın mı, yapmadın mı?"
turabi: "yaptım abi!"
acun: "yapmayacaksın o hareketi!"
turabi: "estağfurullah abi! ben bu tarafa doğru yaptım!"
acun: "öyle bir hareket yapamazsın!"
turabi: "abi ben sana öyle bir hareket yapar mıyım?"
acun: "karşı tarafa da yapamazsın!"
turabi: "abi ben o tarafa doğru da yapmadım!"
acun: "bana yapmadın, onlara yapmadın, nereye doğru yaptın? gökyüzüne mi?"
turabi: "abi ben kendi kendime takılıyordum!"
acun: "bana bayrakla gelmeyeceksin!"

sahra: "sen ne yaptın orada?"
turabi: "orada takılıyordum bayrakla ya!"

yarışmanın tek mağduru; kesinlikle bayraktır :F

Dans etsin ama sonra sonuçlarına katlanacak ve adamlık erkeklik taslamayacak

O ve tüm halk gibi biliyorki direk dans yapmakla adamlığın alakası yok.:D

ben senden korkmaya başladım valla :D

Korkta bir daha anti yorumlar yapma [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] 'ye:A

Açıklasın da Turabi iyice gözden düşsün. :Z

Bak yukarıda adam ne yazmış Hurun'un mesajında.:F
Neymiş onları birleştirip ortasına çubuk koymaktan ibaretmiş olay.:FYani kazandığı alet edevatla sevinç gösterisi yapmış.😉Kucağında hoplatmamış.Hurafelik yapmayalım.:A

Turabi gereken cevabi vermis, "Cakma delikanli" diyerek Gökhan'a :A

@Yakamoz-Asi @Bully @ABAY_06 @beyazsoy @sokak sanati @xemrexxx

İŞTE O KONUŞMA

Ekli dosyayı görüntüle 36437

acun: "sen; bayrakla böyle bir şey mi yaptın?"
turabi: "abi ben takılıyorum bayrakla!"
acun: "takılıyorum değil! o hareketi yaptın mı, yapmadın mı?"
turabi: "yaptım abi!"
acun: "yapmayacaksın o hareketi!"
turabi: "estağfurullah abi! ben bu tarafa doğru yaptım!"
acun: "öyle bir hareket yapamazsın!"
turabi: "abi ben sana öyle bir hareket yapar mıyım?"
acun: "karşı tarafa da yapamazsın!"
turabi: "abi ben o tarafa doğru da yapmadım!"
acun: "bana yapmadın, onlara yapmadın, nereye doğru yaptın? gökyüzüne mi?"
turabi: "abi ben kendi kendime takılıyordum!"
acun: "bana bayrakla gelmeyeceksin!"

sahra: "sen ne yaptın orada?"
turabi: "orada takılıyordum bayrakla ya!"

yarışmanın tek mağduru; kesinlikle bayraktır :F

Ynai konuşmada kucağında hoplattığını kabul etmiyor yada bayrakla dans ettiğini değil mi @Bully :FTakılıyor sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...