Hepimizin başına geliyor zaman zaman.
Niye lo suç mu işledi adam?![]()
Birde soruyor.
Hepimizin başına geliyor zaman zaman.
Niye lo suç mu işledi adam?![]()
Gönüllülere geçti geçeli diyelim ünlülerde böyle değildi.Al iste simdi temelli düstü gözümden.
Abi adam aralıksız her yarışmada ya tökezliyor‚ya kural ihlali yapıyor.![]()
İnşallah suçu yalnız başına işlemiştir.Birde soruyor.![]()
Ben onu emreye cevaben söylemişimdir kalitesiz manasında kullanmadım performansı düşük manasında demek istedim''Son oyunlarda aynı kaliteyi gösteremiyo'' demişsinde.
Reyiz sen kimi destekliyorsun?Hacı ben öyle pek bi fanatiği olduğum yarışmacı yok Turabi Kuzeye benzediği için hoşuma gidiyor bide böyle konuşmalarından anadolu çocoğu olduğu anlaşılıyor.Akını ilkte sevmiyordum ama Tolganın gerçek yüzünü görünce biraz ısınmaya başladım.Ben genel olarak ünlüler takımlarını sevmiyorum geçmişten beri gönüllüleri destekleyesim geliyor.
Akin, Gökhan, biraz Tolga ve birazdan hafif fazla Turabiye antipatim var benim. Duyguyu ve Sahrayi da sevmem. Merve cok yapmacik.
Geriye bir Yigit, Serenay, Müge, Ahmet kaliyor..
Evet hatırladım.Gönüllülere geçti geçeli diyelim ünlülerde böyle değildi.Toparlar ama sıkıntı yok.
Ünlülerde de tökezliyordu iyi hatırla.(tahtravalli de filan )
Gönüllülere geçti geçeli diyelim ünlülerde böyle değildi.Toparlar ama sıkıntı yok.
İnşallah suçu yalnız başına işlemiştir.![]()
😱
Mügemden uzak dursun dalarım![]()
Bilemem artık.
Neyse sen [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] dan daha da nefret etmeden susayım ben.
![]()
Vışşhh Müge için yapmayacağı şey yok adamın.Valla ilk dominik uçağı çarşamba günü. Direk uçuş. 12 saatte Mügeme ulaşırım. Akını acaip pataklayasım var.![]()
Vışşhh Müge için yapmayacağı şey yok adamın.Bence de pataklarsın.
![]()
Hem de ne elmas.Değerli bir elmas.
Tabi pataklarım.![]()
Hacimli bir elmas )) eğer gönüllüler biraz daha ödül kazanayadi survivora gidip kilo alan ilk yarışmacı olacaktı))) insan kilo verir be biraz bu haliyle dizilerde oynmasi zor bu haliyle acunun yancisi olacak bu kızda )))Değerli bir elmas.
Tabi pataklarım.![]()
Turabi çok iğrenç bir insan. Az önce gerizekalı olduğunu da gösterdi.
"Ben onlara yapmadım ki abi, arkam dönüktü onlara. Okyanusa hareket çektim."
Ayrıca Gökhan da karakterini gösterdi. Ee sonuçta kim yetiştirdi?![]()
Turabinin yaptığı hareket neydi öyle bide bu adamı savunuyosunuz
Serenay 1'inci olmuş şok gerçekten 😱
Turabi yine şaşırtmadı öyle bir sevinç gösterisi sonuna kadar ahlaksızlığa girer Acun da dersini verdi zaten.Helal olsun Gökhan Keser'e "adam ol adam" demekle ne kadar haklıymış anladım zaten onun gibi düzgün karakterli bir insan durup dururken kavga çıkarmaz yani.
[HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG]
[HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] zehirlenmelerine ve Akın'ın şanssızlıklarına rağmen oyunu kazanmayı başardılar. Fark daha fazla olurdu du olsun artık önemli olan kazanmak.Çok çok önemli bir ödül kazandılar bu arada ailelerini görmek onlara ekstra motivasyon sağlayacaktır.
Yiğit'e bak sen adam Eda-Metin Özülkü'yi tanıyormuş. 😱
İsmail Baki'nin gitmesini bekliyordum ama Serenay'ın 1.olması baya şaşırttı.Hak etti mi tartışılır tabii ki oyunlarda çok başarısız son 2 oyunda puan alamadı sanırsam. Seyirci karakterini oylamış bize de tebrik etmek düşer.
Ama Serenay'ın Tolga'nın gerçek yüzünü görmesi lazım Tolga yüzüne kardeşim diyor arkasından ne oyunlar çevirmeye kalkıyor.
Tolga sms'te 3.olmuş bu arada öbür hafta çökecek inşallah .![]()
![]()
[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] tabii ki alacak zirveyi. 😎 Tolga 1 tane mi yanlış yaptı acaba adamın her hareketi yanlış rezil ikiyüzlü bir adam. Serenay konusunda tam olarak katılamıyorum.![]()
Türabı ne yaptı ?
abi neler oldu varya
gönüllüler zehirlendi , sonra turabi el hareketi gibi birşey yaptı , ayıp birşey yani , gökhan sinirlendi , acun turabiye kızdı , turabinin oyları düştü![]()
Hadi yaizlerim sonra netten.
![]()
Aynen Acun iyi verdi ayarı Turbo'ya @sokak sanati nerde gözikmiyiyani o hareketten sonra iyice soğudum Turbo'dan
Saygılar bizden
Son oyunlarda aynı kaliteyi gösteremiyo Sero![]()
@Maskeli Fedai ile birlikte konuya uğrayamazlar artık.Bir de fragmana bakarak Survivor'ın en efendi adamı Gökhan'ın günahını aldılar melunlar.
![]()
Gökhanı sevmiyorum Turabi ne yaptiysa haklidir.![]()
abi yapma , sen ağır abisin , sana yapsa sen çıldırırdın resmen
sokak santi korkuyor bence, turabi nasıl korktuysa![]()
turabi varya kendi etti kendi buldu
[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]
Ne yaptı ya söyleyin ?![]()
el hareketi yaptı ama ayıp yani gerçekten ,acun sinirlendi buna
[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]
@sokak sanati sen ne yüzle hala turabiyi savunuyorsun
Ne el hareketi yahu bayrağı apış arasına alıp break dance yaptı adam el hareketine bu kadar tepki gösterir miyiz sence? @GreatOttoman
@sokak sanati Turabinin yaptığı olaya İsmail de tepki verdi. Duygu da adada Turabinin yaptığı şeyi görünce şok oldum dedi. Acun görüntüleri görmese de çalışanları soylemiştir yoksa böyle ağır tepki verir mi? Acunun hiç böyle tepki verdiğini daha önce gördün mü? Ki acun en stresli olaylarda bile soğuk kanlidir. Bir insan neden çok konuşuyorsa o konuda zaafı olduğundandir. asaglik komplexinin klasik tanımı bu. İnsan eksik olduğu şeyde kendini yukarı çıkarmak için o konuda konuşur ve kendini over. Turabi de sürekli erkeklik? adamlık ağZından düşmüyor. Sen git boru dansı yap sonra adamlıktan bahset )))
@sokak sanati ben ne yorum yapayım ki şimdi sana ne desem boş yani sen nolursa olsun körü körüne Turabi'yi savunmaya devam edeceksin. Söz konusu Turabi olunca olaylara objektif bakamıyorsun bu yüzden sana ne anlatsam boşuna.![]()
Reyiz sen kimi destekliyorsun?
Akin, Gökhan, biraz Tolga ve birazdan hafif fazla Turabiye antipatim var benim. Duyguyu ve Sahrayi da sevmem. Merve cok yapmacik.
Geriye bir Yigit, Serenay, Müge, Ahmet kaliyor..
Hacı ben öyle pek bi fanatiği olduğum yarışmacı yok Turabi Kuzeye benzediği için hoşuma gidiyor bide böyle konuşmalarından anadolu çocoğu olduğu anlaşılıyor.Akını ilkte sevmiyordum ama Tolganın gerçek yüzünü görünce biraz ısınmaya başladım.Ben genel olarak ünlüler takımlarını sevmiyorum geçmişten beri gönüllüleri destekleyesim geliyor.