Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turabi varya kendi etti kendi buldu :D

[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]​
Ne yaptı ya söyleyin ? :D

Öylemi evet gündüz bişeyler diyodu Gökhan'a @sokak sanati işte oda görmüştür herhalde gerçek yüzünü Turbo'nun :(
O melun bir bahane bulup turbosunu savunur yine ama biz haddini bildiririz elbet. :A Gökhan'a ikinci el delikanlı diyordu Turabi'nin yaptığı delikanlılığın neresine sığıyor adam gibi sevinmesini bilsin.

Hemen de Turabici olmuş. :T: Bi aralar adamın her hareketi ofsayt diyordun. :T:
Halal olsun sana Ömer Abim.:Z [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] candır.Zaten Müge'ninde en yakın kankisi.:D
Akın Sinsidir içten pazarlıklıdır bilindiği üzere.
Tolga zaten oynamaya gelmiş.baktı ekrandan uzak bari şurada oynayyyım deyipte gelmiş gibi.:F

Niye bu kadar tag yapmaya çalıştın.(b)

Bu akşam çok net göreceksin neye göre olduğunu.:A

Yalnız ben sadece tahmin yaptım Turabiciyim demedim. :F

turabi varya kendi etti kendi buldu :D

[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]
Ne yaptı ya söyleyin ? :D

el hareketi yaptı ama ayıp yani gerçekten ,acun sinirlendi buna
[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]

@sokak sanati sen ne yüzle hala turabiyi savunuyorsun

Abi Tolga'nın 3. olduğu smste Turabi'nin oyları düşmez bence millet yarışmaya heyecan katmanlara oy veriyor ya da Acun bişeyler yapıyor. :D

el hareketi yaptı ama ayıp yani gerçekten ,acun sinirlendi buna
Ne el hareketi yahu bayrağı apış arasına alıp break dance yaptı adam el hareketine bu kadar tepki gösterir miyiz sence? @GreatOttoman

abi yapma , sen ağır abisin , sana yapsa sen çıldırırdın resmen :)

sokak santi korkuyor bence, turabi nasıl korktuysa :D
😱 Yok artık sana yapsa kafa göz dalardın. :F
Nihat doğanın Tarafgirlik damari dediği sen misin ))) Gökhan survivorda olması hata )))

Sahneyi izlemedim daha yeni eve geldim zaten. :D
Maksat Gökhani sevmedigimi göstermek. :A

Abi Tolga'nın 3. olduğu smste Turabi'nin oyları düşmez bence millet yarışmaya heyecan katmanlara oy veriyor ya da Acun bişeyler yapıyor. :D
Turabinin oyları düşer , facebook survivor türkiye sayfasına bak görürsün

yok artık 😱 ADALET

HER AYRINTIYI ANLATMAYA GEREK YOK :D
Adam Turabici ama görsün tuttuğu adamın gerçek yüzünü. :D

@Bully Gökhan çok itici geliyor bana onun haklı olmasına tahammül edemem. :D
Adam Survivor'ın sicili en temiz adamı öyle söylim kimseyle gereksiz tartışmalara girmiyor girdiğinde de haklı çıkıyor hindistan cevizi olayında gördük. :D Çok da efendi birisi. Nesini itici buluyorsunuz? @Yakamoz-Asi :D

Adam Turabici ama görsün tuttuğu adamın gerçek yüzünü. :D

bu işten @sokak sanati zararlı çıktı :D

Adam Survivor'ın sicili en temiz adamı öyle söylim kimseyle gereksiz tartışmalara girmiyor girdiğinde de haklı çıkıyor hindistan cevizi olayında gördük. :D Çok da efendi birisi. Nesini itici buluyorsunuz? @Yakamoz-Asi :D

bence bizi kızdırmak için yapıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...