turabi varya kendi etti kendi bulduTürabı ne yaptı ?
[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]
turabi varya kendi etti kendi bulduTürabı ne yaptı ?
Bakıyoruz aga işte 2'sine Survivor'da heycan çok yalan yok ama yarın 2 gruptada Karadayı 1'inci olsunİşte şimdi elime düştün.Ama doğru karar vermişsin Survivor'da heyecan fırtınası var Karadayı'ya bakıp ne yapacan?
![]()
uzaktan destek oluyom bak uzak desteğim bile kızı 1.yapıyorNe yoruyon beni izlemiyosan burda işin gücün çene![]()
Valla oldu şok olduk gerçekten Gökhan'ın 1'inci olmasını bekliyordumuzaktan destek oluyom bak uzak desteğim bile kızı 1.yapıyor
[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]
Karadayıcılar dizilerinden sıkılmışlar izlemiyorlar ama zirve hayalleri kuruyorlar. İlginç.Bakıyoruz aga işte 2'sine Survivor'da heycan çok yalan yok ama yarın 2 gruptada Karadayı 1'inci olsun![]()
İsmail BakiKim elendi?
Bak işte lafı nereye çekti izliyorumKaradayıcılar dizilerinden sıkılmışlar izlemiyorlar ama zirve hayalleri kuruyorlar. İlginç.@xemrexxx
Karadayıcılar dizilerinden sıkılmışlar izlemiyorlar ama zirve hayalleri kuruyorlar. İlginç.@xemrexxx
abi neler oldu varyaKim elendi?
oh olsun size kalitenin yanında yer alın siz deValla oldu şok olduk gerçekten Gökhan'ın 1'inci olmasını bekliyordum![]()
Survivor heyecanına kapılıp netten devam edersin artık dizine.İsmail Baki
Bak işte lafı nereye çekti izliyorum![]()
Yaw 2'sinede bakmaya çalışıyoruz evdekiler Survivor izliyorSurvivor heyecanına kapılıp netten devam edersin artık dizine.![]()
abi neler oldu varya
gönüllüler zehirlendi , sonra turabi el hareketi gibi birşey yaptı , ayıp birşey yani , gökhan sinirlendi , acun turabiye kızdı , turabinin oyları düştü![]()
Evdekilere sevgiler saygılar.Yaw 2'sinede bakmaya çalışıyoruz evdekiler Survivor izliyor![]()
Aynen Acun iyi verdi ayarı Turbo'ya @sokak sanati nerde gözikmiyi
Saygılar bizdenEvdekilere sevgiler saygılar.![]()
Son oyunlarda aynı kaliteyi gösteremiyo Serooh olsun size kalitenin yanında yer alın siz de![]()
@Maskeli Fedai ile birlikte konuya uğrayamazlar artık.Aynen Acun iyi verdi ayarı Turbo'ya @sokak sanati nerde gözikmiyiyani o hareketten sonra iyice soğudum Turbo'dan
![]()
😱 Yok artık sana yapsa kafa göz dalardın.Gökhanı sevmiyorum Turabi ne yaptiysa haklidir.![]()
Öylemi evet gündüz bişeyler diyodu Gökhan'a @sokak sanati işte oda görmüştür herhalde gerçek yüzünü Turbo'nun@Maskeli Fedai ile birlikte konuya uğrayamazlar artık.Bir de fragmana bakarak Survivor'ın en efendi adamı Gökhan'ın günahını aldılar melunlar.
![]()
abi yapma , sen ağır abisin , sana yapsa sen çıldırırdın resmenGökhanı sevmiyorum Turabi ne yaptiysa haklidir.![]()
sokak santi korkuyor bence, turabi nasıl korktuysaÖylemi evet gündüz bişeyler diyodu Gökhan'a @sokak sanati işte oda görmüştür herhalde gerçek yüzünü Turbo'nun![]()