CW Supernatural - 13.Sezon Yorumları

İsteyrek bakmadım senin yuzunden gördüm bee
Gecen gece ne zaman aşlıyor diye bak dediğin zaman gördüm

İsteyrek bakmadım senin yuzunden gördüm bee
Gecen gece ne zaman aşlıyor diye bak dediğin zaman gördüm
Aaa olsun bölüm başlığında yazıyor zaten ordan fark ederdin sen hemen şahin gözlerinle

Ama çocukluğuma döndüm yanı içerikten bahsetmiyeyim ama çok güzeldi Arrowun yerine onu bu gece izle derim

13.Sezon 16.Bölüm Scooby Doo ile çok renk katmışlar hatta en iyi Spn bölümlerinden biri oldu spoide ahsedeyim sende izleyince bakarsın yorumuma @Forumdash

Deanların çizgi filmin içine girmesi iyi düşünülmüş Scooby Doo Deanların dünyasına gelse bu kadar eğlenceli olmazdı

dean ilk defa birisinin gölgesinde kaldı Fred in gölgesinde kalarak geçirdi bölümü onada bir farklı tecrübe oldu
Kırmızı saçlı kıza yanaşmaya çalısıyordu

Özellikle Scooby Doo şarkısı çalmaya başlayınca o sahnede çok duygulandım

Aaa Supernaturalı bu gece mutlaka izle
Tüm sezonları kapsayarak unutulmaz eğlenceli bir bölüm oldu
Hiç bilgi vermiyeyim kendin gör yorumumu birazdan yaparım 1 saniyesini bile atlamadım
o zaman tek bir bölümde tüm sezonları öğreneceksem siz niye bunca zamandır eziyet çekiyorsunuz @Forumdash la ?
bekleseydiniz bu bölüm izleseydiniz yeterliymiş

o zaman tek bir bölümde tüm sezonları öğreneceksem siz niye bunca zamandır eziyet çekiyorsunuz @Forumdash la ?
bekleseydiniz bu bölüm izleseydiniz yeterliymiş

Geleceği tahmin etsek keşke
SPN beni sıkmıyor
Aaa bu çizgi film bölümü yanı Scooby Doo seviyorsundur sanırım hayvanları seversin sen

Çok farklı bir bölüm bu eğlenceden mahrum kalma @destere bey
Tek dakıkasını bile sarmadan izliceksin emin ol

S13B16

oyyyyşşş çooook güzel bölümdü
Çocukluguma döndüm resmen. Terapiste gitmiş gibi oldum

Dean'in Fred'e takık olması harikaydı. Ben de gıcık olurdum Fred'e. Herşeyi Shaggy yapardı kazara ama Fred kendi yapmiş gibi kasım kasım kasılırdı
Seni çok iyi anlıyorum Dean

Dean'in Defny'e asılması harikaydı. O tuzak odaya düşüp, bişeyin yok demesi harika bir sahne olup sesli güldürdü
Fular ssahnesi de güldürdü

Shaggy ve Scooby pek etkin değillerdi bu bölümde. Belmaydı adı galiba o kızın da Sam'e yurumesi komikti Sürekli omuzlardan neden konuşuyoruz

Kesinlikle herkesin izlemesi gereken bir bölüm. 13 sezonla alakası yok. Rastgele Scooby Doo izlemiş gibi oluyorsunuz. Farklı ve eğlenceli bir bölümdü
@destere izlemek istersen tavsiyemdir

Bu arada @Çiğdem- SPN'in çizgi film versiyonu var 5-6 bölümdü sanırım ben izlemedim bi ara izleyelim sezon finali olunca

Aaa bilmiyordum bakarız tabi

@destere özellikle çok sevecektir yanı Scooby Doo çizgi filmine gidiyorlar yanı Supernatural değil Scooby Doo izliyorsun @destere dizi heyetine güvenip bakı caktır diye düşünüyorum 13.sezon 16.bölüm

Aaa vlla izlediğim tüm yabancı diziler ilerledikçe eski havasını bozdu ama Supernatural ilerledikçe daha güzelleşiyor sarmadan izlediğim tek dizi

sarışın kız oralardaysa ilgimi çeker belki