Iyyy sana boşuna kütük demiyoruz bir insanın dizi , film , müzik tüms evdiği şeyler mi zevksiz olur ayollCW'den herhangi bir şey izleyeceğime açar Flash Tv'de halay çeken insanları izlerim daha iyi
Zevksiz olan sizsiniz, ben değil Zevksizliğe o kadar alışmışsınız ki kaliteli zevki olan insanlar size zevksiz geliyorIyyy sana boşuna kütük demiyoruz bir insanın dizi , film , müzik tüms evdiği şeyler mi zevksiz olur ayoll
Aaa burada kaliteli zevki olan insan sen mi oluyorsun 😱😱😱 Kendi kendini öven insana ibretlik örnekZevksiz olan sizsiniz, ben değil Zevksizliğe o kadar alışmışsınız ki kaliteli zevki olan insanlar size zevksiz geliyor
Siz kendinizi zevkli görüyorsunuz ya işte, ben görünce mi sorun oluyorAaa burada kaliteli zevki olan insan sen mi oluyorsun 😱😱😱 Kendi kendini öven insana ibretlik örnek
Aaa bizim şahidimiz var @Forumdash a ben bana oSiz kendinizi zevkli görüyorsunuz ya işte, ben görünce mi sorun oluyor
Bana da şahit olacak insanlar var, beni sahipsiz mi sandınız sizAaa bizim şahidimiz var @Forumdash a ben bana o
Kimmiş bee @destere bile dizi film zevksizliğini anladıBana da şahit olacak insanlar var, beni sahipsiz mi sandınız siz
İnsn kendine yakışanı giyermiş Tam da sana layık bi kanal @Çiğdem-CW'den herhangi bir şey izleyeceğime açar Flash Tv'de halay çeken insanları izlerim daha iyi
Yani, olmayan bir şeyin kaybolması mümkün değil, o yüzden telaşa gerek yok
Sanatı ayaklar altına aldınız resmen. Çınar gibi diziyi kestiniz Bunu reva görenleri affetmeyeiciz, unutturmayacağiz @Çiğdem-Her zaman sayın yoldaşım. Sen sanattan anlayan saygıdeğer bir dostumuzsun.
Sizin yaptığınız şey bu dediğimden çok da farklı değil, en azından benimki sadece lafta, siz ciddi ciddi oturup bu dizileri izliyorsunuzİnsn kendine yakışanı giyermiş Tam da sana layık bi kanal @Çiğdem-
yapmadiğin şeyi söylemezsinSizin yaptığınız şey bu dediğimden çok da farklı değil, en azından benimki sadece lafta, siz ciddi ciddi oturup bu dizileri izliyorsunuz
Tabi tabi en büyük hobim flash tv izlemek Sen şimdi itiraf ettin de dersinyapmadiğin şeyi söylemezsin