Iyyy sana boşuna kütük demiyoruz bir insanın dizi , film , müzik tüms evdiği şeyler mi zevksiz olur ayollCW'den herhangi bir şey izleyeceğime açar Flash Tv'de halay çeken insanları izlerim daha iyi![]()
Zevksiz olan sizsiniz, ben değilIyyy sana boşuna kütük demiyoruz bir insanın dizi , film , müzik tüms evdiği şeyler mi zevksiz olur ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa burada kaliteli zevki olan insan sen mi oluyorsun 😱😱😱 Kendi kendini öven insana ibretlik örnekZevksiz olan sizsiniz, ben değilZevksizliğe o kadar alışmışsınız ki kaliteli zevki olan insanlar size zevksiz geliyor
![]()
Siz kendinizi zevkli görüyorsunuz ya işte, ben görünce mi sorun oluyorAaa burada kaliteli zevki olan insan sen mi oluyorsun 😱😱😱 Kendi kendini öven insana ibretlik örnek![]()
![]()
![]()
Aaa bizim şahidimiz var @Forumdash a ben bana oSiz kendinizi zevkli görüyorsunuz ya işte, ben görünce mi sorun oluyor![]()
Bana da şahit olacak insanlar var, beni sahipsiz mi sandınız siz
Kimmiş bee @destere bile dizi film zevksizliğini anladıBana da şahit olacak insanlar var, beni sahipsiz mi sandınız siz![]()
Yani, olmayan bir şeyin kaybolması mümkün değil, o yüzden telaşa gerek yokKalite kaybetmesi için birazda olsa kaliteli olması lazım.@MasacRE-
İnsn kendine yakışanı giyermişCW'den herhangi bir şey izleyeceğime açar Flash Tv'de halay çeken insanları izlerim daha iyi![]()
Yani, olmayan bir şeyin kaybolması mümkün değil, o yüzden telaşa gerek yok![]()
Sanatı ayaklar altına aldınız resmen. Çınar gibi diziyi kestinizHer zaman sayın yoldaşım. Sen sanattan anlayan saygıdeğer bir dostumuzsun.![]()
Sizin yaptığınız şey bu dediğimden çok da farklı değil, en azından benimki sadece lafta, siz ciddi ciddi oturup bu dizileri izliyorsunuzİnsn kendine yakışanı giyermişTam da sana layık bi kanal
@Çiğdem-
yapmadiğin şeyi söylemezsinSizin yaptığınız şey bu dediğimden çok da farklı değil, en azından benimki sadece lafta, siz ciddi ciddi oturup bu dizileri izliyorsunuz![]()
Tabi tabi en büyük hobim flash tv izlemekyapmadiğin şeyi söylemezsin![]()