Kendi algını kendin yapıyorsan kendimi yormama gerek yokTabi tabi en büyük hobim flash tv izlemek Sen şimdi itiraf ettin de dersin
Kendi algını kendin yapıyorsan kendimi yormama gerek yokTabi tabi en büyük hobim flash tv izlemek Sen şimdi itiraf ettin de dersin
Kalite kaybetmesi için birazda olsa kaliteli olması lazım. @MasacRE-
Yani, olmayan bir şeyin kaybolması mümkün değil, o yüzden telaşa gerek yok
Her zaman sayın yoldaşım. Sen sanattan anlayan saygıdeğer bir dostumuzsun.
Oh oh maşşlah tüm tuhaf dizi/film sever ekibi toplanmış burayaİnsn kendine yakışanı giyermiş Tam da sana layık bi kanal @Çiğdem-
çok reklamını yaptınız goblinden fırsat bulursam bu bölümü izlerim
Aaa unutturmayalım bu arada destere beye kaçış yok ayollkullan at modelleri al hayatına
Önemsiz bir vatandaş bu, arada bir görünüp çıkıyor sadece. Alın sizin olsun@Tolstoyevski @xemrexxx @Forumdash @destere @sokak sanati @MasacRE-
Birgün herkes Supernaturalcı olacak ayoll Sizin diziden bir oyuncuyu figuran olarak kullanmışız
Şu en baş sırada duran
Yok gece izlerim muhtemelen ev musait değil. Yeğenler var20.Bölüm @Forumdash İzledinmi harika bölümdü
Jack savaslar kazanmıs ama keşke gösterselerdi Michaeli haklayabilicekmi bakalım
Ayrıca Gabriel damga vurdu bölüme , Şakacı kimliğini aldığı adamı öldürdü ve Deanlarla ekip oldular
Ne yeğeni torun desene ayoll çekinmene gerek yokYok gece izlerim muhtemelen ev musait değil. Yeğenler var
Aaa evet çocuk gibiler dizi başladığında @mrt-06 @xemrexxxS13B17-18-19-20
İzledim @Çiğdem-
Dün gece de demiştim. Araflı bölümler sıktı beni. Jack ve anne geri dönsün artık. Kadında oyunculugun eseri kalmamiş Jackle olan sahnelrini hiç beğenmedim.
Gabriel'in nasıl yaşadiğini öğrendik. Yarı tanrılar tarafından saklanmiş ve satılmış Tanrılar ne çabuk öldü. Yari tanrılar ama iyileşmegücleri yok mu? Bi sokuşta öldüler:/
Rowina ahhhh Acıdım kadına fargus diye diye kadın iyiliğe büründü Bizimkilere katıldı. büyü filan hazırlıyormuş Sam ve Dean'in bölümsonu konusmasında "öleceksen birlikte ölecez" repliği güzeldi. Böyle korumacalı bi bölüm çekseler...
Bu arada20.bölümün özetinde epeski bölümlere gitttiler Ne kadar gençlermiş Baya diziyle birlikte yaşlanmişlar
21.Bölüm vlla bu sezonun en iyi bölümüydü şuana kadar hemen izleS13B17-18-19-20
İzledim @Çiğdem-
Dün gece de demiştim. Araflı bölümler sıktı beni. Jack ve anne geri dönsün artık. Kadında oyunculugun eseri kalmamiş Jackle olan sahnelrini hiç beğenmedim.
Gabriel'in nasıl yaşadiğini öğrendik. Yarı tanrılar tarafından saklanmiş ve satılmış Tanrılar ne çabuk öldü. Yari tanrılar ama iyileşmegücleri yok mu? Bi sokuşta öldüler:/
Rowina ahhhh Acıdım kadına fargus diye diye kadın iyiliğe büründü Bizimkilere katıldı. büyü filan hazırlıyormuş Sam ve Dean'in bölümsonu konusmasında "öleceksen birlikte ölecez" repliği güzeldi. Böyle korumacalı bi bölüm çekseler...
Bu arada20.bölümün özetinde epeski bölümlere gitttiler Ne kadar gençlermiş Baya diziyle birlikte yaşlanmişlar
Son 2 bölüm nefes kesecek ayoll tabi şu yabancı ajan adam nerelerdeS13B21
Harika bölümdü @Çiğdem-
Rowena ve Gabriel sahneleri güldürdü Neden ortaya çıktılar ki ikiside kaybolabilirlerdi o an
Sam'in ısırılma anı şok etti ama öleceğini düşünmedim bile...Lucifer'in daarafa gelmesi iyi oldu. Haftaya diziye çoşkuyu verirler. Rowena kapıyı kapatmak için evde bekleyecektir
Harflerin adamı mı? Hiç aklıma gelmediSon 2 bölüm nefes kesecek ayoll tabi şu yabancı ajan adam nerelerde
Bir Ajan adam Deanla gitmişti ama orada kalmıştı Michaelin emrine girdiyse şaşırmamHarflerin adamı mı? Hiç aklıma gelmedi
22.Bölüm çok güzeldi Sezon finaline 1 bölümS13B21
Harika bölümdü @Çiğdem-
Rowena ve Gabriel sahneleri güldürdü Neden ortaya çıktılar ki ikiside kaybolabilirlerdi o an
Sam'in ısırılma anı şok etti ama öleceğini düşünmedim bile...Lucifer'in daarafa gelmesi iyi oldu. Haftaya diziye çoşkuyu verirler. Rowena kapıyı kapatmak için evde bekleyecektir
S13B22
İyi güzel bölümdü.
Sonunda kurtuldular. Sam yine pislik yaptı ama Dean de biliyormuş Bence ekip şahaneydi neden pisli yaptılar
Bobby de artık geri dönmüş olacak. Gabriel ölmüştür. Çünkü kanadının izi vardı ama Lucifer diriltebilir mi? @Çiğdem- son sahnede ona bakıyordu.