CW Supernatural - 13.Sezon Yorumları

Kalite kaybetmesi için birazda olsa kaliteli olması lazım. :A @MasacRE-

Yani, olmayan bir şeyin kaybolması mümkün değil, o yüzden telaşa gerek yok :A

Her zaman sayın yoldaşım. Sen sanattan anlayan saygıdeğer bir dostumuzsun. :A

İnsn kendine yakışanı giyermiş :A Tam da sana layık bi kanal :A @Çiğdem-
Oh oh maşşlah tüm tuhaf dizi/film sever ekibi toplanmış buraya :A :A :A

Supernatural 17.Bölüm daha Sezon bitene kadar tempo durmaz :Z:Z:Z @Forumdash
Aaa başka dünyadan gelen tanrı ahtapoda benzityordu şu veletlerin dizisindeki ahtapottan esinlenmiş gibi :A

Gabriel kurtuldu ve bakalım nasıl ölmemiş , ben başka dünyadan gelen Gabriel sanmıştım ama bizim bidliğimiz Gabrielmiş nasıl ölmedini merakla bekliyoruz :A

Dean diğer dünyaya gitti ortalık iyice karışıcak ayoll :Z:Z:Z

18.Bölüm bir an önce yetiş @Forumdash :A
Luciferin halleri çok komikti Tanrı olmak istiyor ama Lucifere güvenmiyorlar şeytan çıkarma sahnesi komikti :F

Gabriel başka dünyadan olucak diye korkmuştum eski Gabrielin olması çok iyi oldu meğerse ölmemiş , Lucifer Gabriel karşılaşması bekliyorum :Z

@Tolstoyevski @xemrexxx @Forumdash @destere @sokak sanati @MasacRE-

Birgün herkes Supernaturalcı olacak ayoll :A Sizin diziden bir oyuncuyu figuran olarak kullanmışız :A :A :A

Şu en baş sırada duran :F
5644incik7374035.png

game-of-thrones-season-7-episode-5-gendry.png

20.Bölüm @Forumdash İzledinmi harika bölümdü :A
Jack savaslar kazanmıs ama keşke gösterselerdi :A Michaeli haklayabilicekmi bakalım :A

Ayrıca Gabriel damga vurdu bölüme , Şakacı kimliğini aldığı adamı öldürdü ve Deanlarla ekip oldular :A

20.Bölüm @Forumdash İzledinmi harika bölümdü :A
Jack savaslar kazanmıs ama keşke gösterselerdi :A Michaeli haklayabilicekmi bakalım :A

Ayrıca Gabriel damga vurdu bölüme , Şakacı kimliğini aldığı adamı öldürdü ve Deanlarla ekip oldular :A
Yok gece izlerim muhtemelen ev musait değil. Yeğenler var :(

S13B17-18-19-20
İzledim @Çiğdem-
Dün gece de demiştim. Araflı bölümler sıktı beni. Jack ve anne geri dönsün artık. Kadında oyunculugun eseri kalmamiş :FJackle olan sahnelrini hiç beğenmedim.

Gabriel'in nasıl yaşadiğini öğrendik. Yarı tanrılar tarafından saklanmiş ve satılmış :A Tanrılar ne çabuk öldü. Yari tanrılar ama iyileşmegücleri yok mu? Bi sokuşta öldüler:/

Rowina ahhhh:( Acıdım kadına fargus diye diye kadın iyiliğe büründü :Z Bizimkilere katıldı. büyü filan hazırlıyormuş:A Sam ve Dean'in bölümsonu konusmasında "öleceksen birlikte ölecez" repliği güzeldi. Böyle korumacalı bi bölüm çekseler...

Bu arada20.bölümün özetinde epeski bölümlere gitttiler:F Ne kadar gençlermiş:F Baya diziyle birlikte yaşlanmişlar:F

S13B17-18-19-20
İzledim @Çiğdem-
Dün gece de demiştim. Araflı bölümler sıktı beni. Jack ve anne geri dönsün artık. Kadında oyunculugun eseri kalmamiş :FJackle olan sahnelrini hiç beğenmedim.

Gabriel'in nasıl yaşadiğini öğrendik. Yarı tanrılar tarafından saklanmiş ve satılmış :A Tanrılar ne çabuk öldü. Yari tanrılar ama iyileşmegücleri yok mu? Bi sokuşta öldüler:/

Rowina ahhhh:( Acıdım kadına fargus diye diye kadın iyiliğe büründü :Z Bizimkilere katıldı. büyü filan hazırlıyormuş:A Sam ve Dean'in bölümsonu konusmasında "öleceksen birlikte ölecez" repliği güzeldi. Böyle korumacalı bi bölüm çekseler...

Bu arada20.bölümün özetinde epeski bölümlere gitttiler:F Ne kadar gençlermiş:F Baya diziyle birlikte yaşlanmişlar:F
Aaa evet çocuk gibiler dizi başladığında :F @mrt-06 @xemrexxx

Ama kolay mı ayoll dean şuan 40 yaşında , dizi başladığında 27 Benim yaşlarda :F

Sam şuan 35 dizi başladığında 22 yaş tam çocukmuş :A
aad91032-25e1-48d7-9634-a528874b4adfcollage4.jpg

S13B17-18-19-20
İzledim @Çiğdem-

21.Bölüm vlla bu sezonun en iyi bölümüydü şuana kadar hemen izle :Z:Z:Z
Crowley dısında herkes vardı bölümde :A Gabriel ile cadı kadının ilişkisi komikti birbirini buldular :A

Sam öldü sandım bir ara :( Lucifer canlandırdı oğluyla arası iyi olsun diye :A Michale karşı hepsi bireşecek sanırım ama tek isteğim Lucifer bu sezon da ölmesin :A

S13B21

Harika bölümdü:Z @Çiğdem-
Rowena ve Gabriel sahneleri güldürdü :F Neden ortaya çıktılar ki ikiside kaybolabilirlerdi o an:A
Sam'in ısırılma anı şok etti ama öleceğini düşünmedim bile...Lucifer'in daarafa gelmesi iyi oldu. Haftaya diziye çoşkuyu verirler. Rowena kapıyı kapatmak için evde bekleyecektir:X

S13B21

Rowena ve Gabriel sahneleri güldürdü :F Neden ortaya çıktılar ki ikiside kaybolabilirlerdi o an:A
Sam'in ısırılma anı şok etti ama öleceğini düşünmedim bile...Lucifer'in daarafa gelmesi iyi oldu. Haftaya diziye çoşkuyu verirler. Rowena kapıyı kapatmak için evde bekleyecektir:X
Son 2 bölüm nefes kesecek ayoll tabi şu yabancı ajan adam nerelerde :A

S13B21

22.Bölüm çok güzeldi :Z Sezon finaline 1 bölüm :(
Aaa bu Lucifer daha napsın ayoll :( Sam bence Luciferi kıskandı Jack ile anlaşıyor diye :A Gabriel yine ölmemiştir inş diyecem ama bu sefer gitti gibi :(

S13B22

İyi güzel bölümdü.
Sonunda kurtuldular. Sam yine pislik yaptı ama Dean de biliyormuş:X Bence ekip şahaneydi neden pisli yaptılar:T:

Bobby de artık geri dönmüş olacak. Gabriel ölmüştür. Çünkü kanadının izi vardı ama Lucifer diriltebilir mi? @Çiğdem- son sahnede ona bakıyordu.

S13B22

İyi güzel bölümdü.
Sonunda kurtuldular. Sam yine pislik yaptı ama Dean de biliyormuş:X Bence ekip şahaneydi neden pisli yaptılar:T:

Bobby de artık geri dönmüş olacak. Gabriel ölmüştür. Çünkü kanadının izi vardı ama Lucifer diriltebilir mi? @Çiğdem- son sahnede ona bakıyordu.
Aaa bilmiyorum ama bu sefer gitti sanırım tabi yine görsel oyun oynamadıysa :A

Sam Jack ile Luciferin ilişkisini kıskandı Lucifer Jackı ikna ettiya orada Sam kıskandı gidip Deana ben halledecem dedi bakışlarından belliydi kıskandığı :A