CW Supernatural - 13.Sezon Yorumları

Aaa başlıkta yazıyor gerçi ama önceden bilgi alıyorsun heyecanımı kalıyor ben izlerken gördüm mesala bana sürpriz oldu :A

Scooby Doo lu bölümdü evet ScoobyNatural başlığı bölümün :F 13.Sezon 16.Bölüm yanı daha önce izlememiş birisi bile bakabilir Scooby Doo seviyorsa :A @Harunnn60 @xemrexxx @destere e duyuralım destere özellikle farklı bölüm oldukça izlemeyi seviyor bu bölüm tam onluk :A :A :A
İsteyrek bakmadım senin yuzunden gördüm bee:( Gecen gece ne zaman aşlıyor diye bak dediğin zaman gördüm:(

İsteyrek bakmadım senin yuzunden gördüm bee:( Gecen gece ne zaman aşlıyor diye bak dediğin zaman gördüm:(
Aaa olsun bölüm başlığında yazıyor zaten ordan fark ederdin sen hemen şahin gözlerinle
:A :A :A

Ama çocukluğuma döndüm yanı içerikten bahsetmiyeyim ama çok güzeldi Arrowun yerine onu bu gece izle derim :F

13.Sezon 16.Bölüm Scooby Doo ile çok renk katmışlar hatta en iyi Spn bölümlerinden biri oldu spoide ahsedeyim sende izleyince bakarsın yorumuma @Forumdash :A
Deanların çizgi filmin içine girmesi iyi düşünülmüş Scooby Doo Deanların dünyasına gelse bu kadar eğlenceli olmazdı :A

dean ilk defa birisinin gölgesinde kaldı Fred in gölgesinde kalarak geçirdi bölümü onada bir farklı tecrübe oldu :A Kırmızı saçlı kıza yanaşmaya çalısıyordu :A

Özellikle Scooby Doo şarkısı çalmaya başlayınca o sahnede çok duygulandım :( :( :(

Aaa Supernaturalı bu gece mutlaka izle :A Tüm sezonları kapsayarak unutulmaz eğlenceli bir bölüm oldu :Z Hiç bilgi vermiyeyim kendin gör yorumumu birazdan yaparım 1 saniyesini bile atlamadım :A
o zaman tek bir bölümde tüm sezonları öğreneceksem siz niye bunca zamandır eziyet çekiyorsunuz @Forumdash la ? :) bekleseydiniz bu bölüm izleseydiniz yeterliymiş :)

o zaman tek bir bölümde tüm sezonları öğreneceksem siz niye bunca zamandır eziyet çekiyorsunuz @Forumdash la ? :) bekleseydiniz bu bölüm izleseydiniz yeterliymiş :)

Geleceği tahmin etsek keşke :F SPN beni sıkmıyor :X
Aaa bu çizgi film bölümü yanı Scooby Doo seviyorsundur sanırım hayvanları seversin sen :A

Çok farklı bir bölüm bu eğlenceden mahrum kalma @destere bey :A Tek dakıkasını bile sarmadan izliceksin emin ol :A :A :A

S13B16

oyyyyşşş çooook güzel bölümdü:bhr: Çocukluguma döndüm resmen. Terapiste gitmiş gibi oldum:bhr:

Dean'in Fred'e takık olması harikaydı. Ben de gıcık olurdum Fred'e. Herşeyi Shaggy yapardı kazara ama Fred kendi yapmiş gibi kasım kasım kasılırdı :A Seni çok iyi anlıyorum Dean:A

Dean'in Defny'e asılması harikaydı. O tuzak odaya düşüp, bişeyin yok demesi harika bir sahne olup sesli güldürdü:A Fular ssahnesi de güldürdü:X

Shaggy ve Scooby pek etkin değillerdi bu bölümde. Belmaydı adı galiba o kızın da Sam'e yurumesi komikti Sürekli omuzlardan neden konuşuyoruz:F

Kesinlikle herkesin izlemesi gereken bir bölüm. 13 sezonla alakası yok. Rastgele Scooby Doo izlemiş gibi oluyorsunuz. Farklı ve eğlenceli bir bölümdü:X @destere izlemek istersen tavsiyemdir:X

Bu arada @Çiğdem- SPN'in çizgi film versiyonu var 5-6 bölümdü sanırım ben izlemedim bi ara izleyelim sezon finali olunca:X

S13B16

oyyyyşşş çooook güzel bölümdü:bhr: Çocukluguma döndüm resmen. Terapiste gitmiş gibi oldum:bhr:

Dean'in Fred'e takık olması harikaydı. Ben de gıcık olurdum Fred'e. Herşeyi Shaggy yapardı kazara ama Fred kendi yapmiş gibi kasım kasım kasılırdı :A Seni çok iyi anlıyorum Dean:A

Dean'in Defny'e asılması harikaydı. O tuzak odaya düşüp, bişeyin yok demesi harika bir sahne olup sesli güldürdü:A Fular ssahnesi de güldürdü:X

Shaggy ve Scooby pek etkin değillerdi bu bölümde. Belmaydı adı galiba o kızın da Sam'e yurumesi komikti Sürekli omuzlardan neden konuşuyoruz:F

Kesinlikle herkesin izlemesi gereken bir bölüm. 13 sezonla alakası yok. Rastgele Scooby Doo izlemiş gibi oluyorsunuz. Farklı ve eğlenceli bir bölümdü:X @destere izlemek istersen tavsiyemdir:X

Bu arada @Çiğdem- SPN'in çizgi film versiyonu var 5-6 bölümdü sanırım ben izlemedim bi ara izleyelim sezon finali olunca:X
Aaa bilmiyordum bakarız tabi :A

@destere özellikle çok sevecektir yanı Scooby Doo çizgi filmine gidiyorlar yanı Supernatural değil Scooby Doo izliyorsun @destere dizi heyetine güvenip bakı caktır diye düşünüyorum 13.sezon 16.bölüm :A :A :A

Aaa vlla izlediğim tüm yabancı diziler ilerledikçe eski havasını bozdu ama Supernatural ilerledikçe daha güzelleşiyor sarmadan izlediğim tek dizi :A :A :A

Aaa bilmiyordum bakarız tabi :A

@destere özellikle çok sevecektir yanı Scooby Doo çizgi filmine gidiyorlar yanı Supernatural değil Scooby Doo izliyorsun @destere dizi heyetine güvenip bakı caktır diye düşünüyorum 13.sezon 16.bölüm :A :A :A

Aaa vlla izlediğim tüm yabancı diziler ilerledikçe eski havasını bozdu ama Supernatural ilerledikçe daha güzelleşiyor sarmadan izlediğim tek dizi :A :A :A
sarışın kız oralardaysa ilgimi çeker belki :)

sarışın kız oralardaysa ilgimi çeker belki :)
Bu hafta menüde sarişin yok. Kızıl var? Beğenmiyormusun yoksa?
maxresdefault.jpg