CW Supernatural - 13.Sezon Yorumları

kız çiğdem baksana destere kadın kılığına girip senin oğlanlara yanaşmış baya, iyi değiştirmiş kendini ama vücut ebatlarından anlaşılıyor destere olduğu :A @Harunnn60 @Dosi @Thequeer @Ahmed @Yiğitt @cookies @vadikızı @S.G.A.T. @eskici @MasacRE- @serhatt @YıldırıMEkli dosyayı görüntüle 58330 Ekli dosyayı görüntüle 58331 Ekli dosyayı görüntüle 58332

Samin tek çıplak arşivin bu galiba habire bunu atıyon:A Sam daha da soyunamadı :A @Çiğdem-
@destere Napıyorsun oğlanlarımın ortasında, sana diziyi izlettirende suç
😱😱😱
mo1qciuefly-jpg.58331

ben olayı çok basite indirdim ben ve claire ve halvet odası:) başka bişeye ihtiyacımız yok şu anda :)
Samin tek çıplak arşivin bu galiba habire bunu atıyon:A Sam daha da soyunamadı :A @Çiğdem-
Oooo gerçekten yakışır bir bölümdü Supernaturala ve @destere lik bir bölümdüde :A

12.Bölüm
Şu 2 cadı kız iyi kandırdılar deanı : F deanın o halleri çok komikti :A

Lucifer ve Castiel kaçış sahneleride iyiydi , Lucifer özünü alıcaktı Castielin başaramadı .F

Crowleyin Annesi yine gebermemiş birde son sahnede güçlendi :A
@destere Seni kandırmadıma kanıt :A :A :A
MdJoy6.png

Oooo gerçekten yakışır bir bölümdü Supernaturala ve @destere lik bir bölümdüde :A

12.Bölüm
Şu 2 cadı kız iyi kandırdılar deanı : F deanın o halleri çok komikti :A

Lucifer ve Castiel kaçış sahneleride iyiydi , Lucifer özünü alıcaktı Castielin başaramadı .F

Crowleyin Annesi yine gebermemiş birde son sahnede güçlendi :A
@destere Seni kandırmadıma kanıt :A :A :A
MdJoy6.png
Bölüm dizinin konseptine bağlı bölümdü şükür ki :X
Evet @destere senlik kızlar var sonları çok komik ama :F

Son bölümü nasıl buldun bu Luciferin yüz olayı burda da konusuldu Sam ile Rowenna görmüş unutamamışlar :A :A :A
Evet yuz konusunda geçen bahsettiğinde anlamadım. Heralde yeni bölümden bahsediyor bu kız dedim ama SPN Lucifeferın yuzunu gördük mü biz? Ben hiç hatırlamıyorum:F