Ben dogal kas severimBİliyorum sen daha çok balkonluları seviyrsun
Ben dogal kas severimBİliyorum sen daha çok balkonluları seviyrsun
kız çiğdem baksana destere kadın kılığına girip senin oğlanlara yanaşmış baya, iyi değiştirmiş kendini ama vücut ebatlarından anlaşılıyor destere olduğu @Harunnn60 @Dosi @Thequeer @Ahmed @Yiğitt @cookies @vadikızı @S.G.A.T. @eskici @MasacRE- @serhatt @YıldırıMEkli dosyayı görüntüle 58330 Ekli dosyayı görüntüle 58331 Ekli dosyayı görüntüle 58332
@destere Napıyorsun oğlanlarımın ortasında, sana diziyi izlettirende suçSamin tek çıplak arşivin bu galiba habire bunu atıyon Sam daha da soyunamadı @Çiğdem-
ben olayı çok basite indirdim ben ve claire ve halvet odası başka bişeye ihtiyacımız yok şu anda
Oooo gerçekten yakışır bir bölümdü Supernaturala ve @destere lik bir bölümdüdeSamin tek çıplak arşivin bu galiba habire bunu atıyon Sam daha da soyunamadı @Çiğdem-
Turk kası işte
kız şurada hürrem diyin süperportakallara kaybedemeyiz.ss @cookies @Harunnn60tombul kadın biliyorki oğlanlar zararsız o açıdan araya sıkışmış nasıl olsa ikiside bamyasız
Bölüm dizinin konseptine bağlı bölümdü şükür kiOooo gerçekten yakışır bir bölümdü Supernaturala ve @destere lik bir bölümdüde
12.Bölüm
@destere Seni kandırmadıma kanıtŞu 2 cadı kız iyi kandırdılar deanı : F deanın o halleri çok komikti
Lucifer ve Castiel kaçış sahneleride iyiydi , Lucifer özünü alıcaktı Castielin başaramadı .F
Crowleyin Annesi yine gebermemiş birde son sahnede güçlendi
Rowena ile Hüürem ne alaka bu ne anketiBölüm dizinin konseptine bağlı bölümdü şükür ki
Evet @destere senlik kızlar var sonları çok komik ama
Bunu mu diyon? Bilmem gene ne uyduruyor?Rowena ile Hüürem ne alaka bu ne anketi
106. yoruma baksana cnm Crowleyin annesiyle Hürrem yarısıyormuş anketde Hürremi seçin diyor anlamadımBunu mu diyon? Bilmem gene ne uyduruyor?
Aman önemsiz Twitterın anket özelliği var. Kullanıcı da Rowena mı hurrem mi demiş106. yoruma baksana cnm Crowleyin annesiyle Hürrem yarısıyormuş anketde Hürremi seçin diyor anlamadım
Son bölümü nasıl buldun bu Luciferin yüz olayı burda da konusuldu Sam ile Rowenna görmüş unutamamışlarAman önemsiz Twitterın anket özelliği var. Kullanıcı da Rowena mı hurrem mi demiş
Evet yuz konusunda geçen bahsettiğinde anlamadım. Heralde yeni bölümden bahsediyor bu kız dedim ama SPN Lucifeferın yuzunu gördük mü biz? Ben hiç hatırlamıyorumSon bölümü nasıl buldun bu Luciferin yüz olayı burda da konusuldu Sam ile Rowenna görmüş unutamamışlar
Yok Sam Kafeste görmüş sanırımEvet yuz konusunda geçen bahsettiğinde anlamadım. Heralde yeni bölümden bahsediyor bu kız dedim ama SPN Lucifeferın yuzunu gördük mü biz? Ben hiç hatırlamıyorum
Rowena ile Hüürem ne alaka bu ne anketi
en güzerl ecünnü anketi bu hogathaEvet yuz konusunda geçen bahsettiğinde anlamadım. Heralde yeni bölümden bahsediyor bu kız dedim ama SPN Lucifeferın yuzunu gördük mü biz? Ben hiç hatırlamıyorum
en güzerl ecünnü anketi bu hogatha
Hürrem %52 %48 kazanmısEvet yuz konusunda geçen bahsettiğinde anlamadım. Heralde yeni bölümden bahsediyor bu kız dedim ama SPN Lucifeferın yuzunu gördük mü biz? Ben hiç hatırlamıyorum
Hayır Rowena yan rol bideHürrem %52 %48 kazanmıs
Supernaturalda o kadını bile zor geçmiş
Ne alakaysa birisi sultan diğer cadı Burada Hürremide cadı olarak eşleştirmişler sanırımHayır Rowena yan rol bide
Bölüm dizinin konseptine bağlı bölümdü şükür ki
Evet @destere senlik kızlar var sonları çok komik ama
resimdekiler hem sempatik hemde güzel duruyor ben bunlar hatrınada izleyeyim bari
Hahah Aaa yok 40 yılın başı geliyorresimdekiler hem sempatik hemde güzel duruyor ben bunlar hatrınada izleyeyim bari
yalnız bu gidişle her bölümde güzel bir kız çıkacak bu işin sonu gelmeyecek gibi