CW Supernatural - 13.Sezon Yorumları

Cw in başka bir dizisine daha konuk olacaktı o yine CW e davetli olucaksın yakında :A @Forumdash @xemrexxx

biz elimizi çabuk tutmasak araya girip baykuş gibi bizi gözetleyeceksin o yüzden hızlı davrandık hogathayla :)

niye noldu la süper portakalın bugüne kadar ayayınlanmış en mükemmel bölümünü izledim hatta biraz önce @Forumdash diyordu ne kadar şanslısın ben 13. sezon izledim boşu boşuna sen tek bölümle en iyisini yakaladın diyordu :)
neyse artık @destere seni bırakır yiğiti alır kendine bence:A

sen regl a katlandın kaç sezon? the shannarayamı katlanamadın :)

şu filmler aradan çıksın kesinlikle izleyeceğim eretria ile amberle yi kimseye yar etmem :)
sen regl a katlandın kaç sezon? the shannarayamı katlanamadın :)

şu filmler aradan çıksın kesinlikle izleyeceğim eretria ile amberle yi kimseye yar etmem :)
biz safiye sultanın biricik dostu fransa kraliçesi catherine di medici vardı orada , CW'nin ergen başrolü olmayan tek dizisiyid:A
upload_2018-1-21_2-25-53.jpeg

biz safiye sultanın biricik dostu fransa kraliçesi catherine di medici vardı orada , CW'nin ergen başrolü olmayan tek dizisiyid:A
Ekli dosyayı görüntüle 58253
Ekli dosyayı görüntüle 58253
başrol bu kız değilmiydi :))
331

ve en iyisi buydu bununla birlikte beş ergen kız beş on tanede ergen oğlan birbirini kovalıyordu sarayın samanlığında :)

11.Bölüm @Forumdash Dizinin belkide en kötü 2 bölümünü aradan sonraya koymuşlar :A

Sebebide Jack olduğu için ana konudan kopamıyorlardı o şuan yok ve yine saçma sapan alakasız bölümler başladı :A
Vampir konuları hiç ilgimi çekmiyor birde Spn vampirleri malesef kötü yanı kurt adam gibiler :A