constantine hatrınaydıÖyle yada böyle Supernatural yorumuda yaptırdık Arrowda izlettirmiş yine övgü yazıları almıştım constantine olan bölümdü
constantine hatrınaydıÖyle yada böyle Supernatural yorumuda yaptırdık Arrowda izlettirmiş yine övgü yazıları almıştım constantine olan bölümdü
Cw in başka bir dizisine daha konuk olacaktı o yine CW e davetli olucaksın yakında @Forumdash @xemrexxxconstantine hatrınaydı
Cw in başka bir dizisine daha konuk olacaktı o yine CW e davetli olucaksın yakında @Forumdash @xemrexxx
neyse artık @destere seni bırakır yiğiti alır kendine bencebiz elimizi çabuk tutmasak araya girip baykuş gibi bizi gözetleyeceksin o yüzden hızlı davrandık hogathayla
niye noldu la süper portakalın bugüne kadar ayayınlanmış en mükemmel bölümünü izledim hatta biraz önce @Forumdash diyordu ne kadar şanslısın ben 13. sezon izledim boşu boşuna sen tek bölümle en iyisini yakaladın diyordu
neyse artık @destere seni bırakır yiğiti alır kendine bence
the shannara cronicles ı benden sonra bıraktınızmı sizden ses çıkmıyor ben ilk sezonda bırakmıştım ikinci sezon noldu gelmedimi geldide izlemedinizmi ?Cw in başka bir dizisine daha konuk olacaktı o yine CW e davetli olucaksın yakında @Forumdash @xemrexxx
2. sezon 1. bölümü izledim artık izlemem gibi çok sıkıcı.ssthe shannara cronicles ı benden sonra bıraktınızmı sizden ses çıkmıyor ben ilk sezonda bırakmıştım ikinci sezon noldu gelmedimi geldide izlemedinizmi ?
2.Sezon konusu var başla sezon finali yaptı ben tek başıma izledim @xemrexxx izlemedi sende yoktunthe shannara cronicles ı benden sonra bıraktınızmı sizden ses çıkmıyor ben ilk sezonda bırakmıştım ikinci sezon noldu gelmedimi geldide izlemedinizmi ?
sen regl a katlandın kaç sezon? the shannarayamı katlanamadın2. sezon 1. bölümü izledim artık izlemem gibi çok sıkıcı.ss
şu filmler aradan çıksın kesinlikle izleyeceğim eretria ile amberle yi kimseye yar etmem2.Sezon konusu var başla sezon finali yaptı ben tek başıma izledim @xemrexxx izlemedi sende yoktun
sen regl a katlandın kaç sezon? the shannarayamı katlanamadın
şu filmler aradan çıksın kesinlikle izleyeceğim eretria ile amberle yi kimseye yar etmem
biz safiye sultanın biricik dostu fransa kraliçesi catherine di medici vardı orada , CW'nin ergen başrolü olmayan tek dizisiyidsen regl a katlandın kaç sezon? the shannarayamı katlanamadın
şu filmler aradan çıksın kesinlikle izleyeceğim eretria ile amberle yi kimseye yar etmem
biz safiye sultanın biricik dostu fransa kraliçesi catherine di medici vardı orada , CW'nin ergen başrolü olmayan tek dizisiyid
Ekli dosyayı görüntüle 58253
Ampul kız yok ki dizinin 1.sezonunda ayrılmışsen regl a katlandın kaç sezon? the shannarayamı katlanamadın
kız bak cw demişken the 100 de geçen sene ölen oğlan shadowhuntersa katılmış sen sevmemiştin bunu pek inşallah senin oğlana sulanır shadowdaAmpul kız yok ki dizinin 1.sezonunda ayrılmış
biz safiye sultanın biricik dostu fransa kraliçesi catherine di medici vardı orada , CW'nin ergen başrolü olmayan tek dizisiyid
başrol bu kız değilmiydi )biz safiye sultanın biricik dostu fransa kraliçesi catherine di medici vardı orada , CW'nin ergen başrolü olmayan tek dizisiyid
Ben daha geçen sezonu izleyemedim , bu sezon başlamadan izlemem lazımkız bak cw demişken the 100 de geçen sene ölen oğlan shadowhuntersa katılmış sen sevmemiştin bunu pek inşallah senin oğlana sulanır shadowda
Ekli dosyayı görüntüle 58254
ampul kız hangisi hogatha amberle denmi bahsediyorsun ?Ampul kız yok ki dizinin 1.sezonunda ayrılmış
cw kanalında yine iyi sürdü 4 sezon dönem dizisibaşrol bu kız değilmiydi )
ve en iyisi buydu bununla birlikte beş ergen kız beş on tanede ergen oğlan birbirini kovalıyordu sarayın samanlığında
Evet o 1.sezon finalinde ağaç olmuştuya diziden ayrılmış meğerse 2.sezon kadrosunda yoktuampul kız hangisi hogatha amberle denmi bahsediyorsun ?
eretriada olur farketmez benim için ama amberle nin ayrılması üzücü asıl başrol oydu eretria yandan takviye gelmişti diziyeEvet o 1.sezon finalinde ağaç olmuştuya diziden ayrılmış meğerse 2.sezon kadrosunda yoktu
Şu hırsız çetesinde olan kız ana başrol olmuş @xemrexxx
Diziyi bu ele geçirmiş oyüzden @xemrexxx kaçtı galibaeretriada olur farketmez benim için ama amberle nin ayrılması üzücü asıl başrol oydu eretria yandan takviye gelmişti diziye
İzle tabi ama bu sen yokken başlıyor birlikte izleyemiyoruz geleck sefer seni bekliyeyim bari
ikisi bir arada mükemmeldi gerçekten birinin olmaması diziden çok şey götürmüş ama yinede izleyeceğim