Çok yakında.
Övgü sözleri ederken keşke hemen izleseydim diyeceksinÇok yakında.
Güzel bir anımda izlemek istiyorum.Övgü sözleri ederken keşke hemen izleseydim diyeceksin
Aaa tamam ozaman cnm daha iyi iz bırakır tabiGüzel bir anımda izlemek istiyorum.
Aaa izledim yorum yapmaya üşendim yine çene çalmaktanS13B23
Harika bir bölümdü her sezon finali oldugu gibi
Luci ve Michal geri döndüler. En önemlisi michal Dean'in içine girdi 😱 ve Lucifer'la muhteşem dövüştüler tam ölüyordu ki Luci öldü keşke ölmeseydi.
Michael artık Dean'in içinde ve Dean kötü biri oldu
@Çiğdem- hani gününde izlicektin Bi de beni tembihliyordun
Doğru havada uçarak kavga etmeleri çok kötüydü Eleştirmek istemiyorum ama kötuydu yani Dean'in hızlı adımlarla geliptekme atması harikaydı. Dean'in havada uçarak döne döne yere düşmesi de Bacım Dean yeni sezonda harika olacakAaa izledim yorum yapmaya üşendim yine çene çalmaktan
23.Bölüm
Lucifer ölmesine üzüldüm yine hortlasa keşke keşke Jack güçlerini kaybetti ama onun yeni sezonda olması iyi
Lucifer Dean kavgasında uçma sahnesine herkes eleştirmiş ama okadar önemli değil bence Dean Şeytan olduğunda gözü siyah olmaktan başka gücü yoktu . Şimdi Melek oldu güçlerini kullanır umarım
Doğru havada uçarak kavga etmeleri çok kötüydü Eleştirmek istemiyorum ama kötuydu yani Dean'in hızlı adımlarla geliptekme atması harikaydı. Dean'in havada uçarak döne döne yere düşmesi de Bacım Dean yeni sezonda harika olacak