CW Supernatural - 13.Sezon Yorumları

Bunu mu diyon? Bilmem gene ne uyduruyor?
13.Bölüm dizi yine ritmini buldu :Z:Z:Z ve büyük bir sürpriz var @Forumdash
Luciferin dilenci sahnesi komikti :A Kendine bir ecünnü yardımcı buldu ve meleklerin lideri aldı adam dilencilikten Cnnetin lideri nasıl olunur onu gösterdi :A

ve Gabriel döndü ama eski oyuncumu pek orasını anlayamadım saçlı sakallıydı (b)

13.Bölüm dizi yine ritmini buldu :Z:Z:Z ve büyük bir sürpriz var @Forumdash
Luciferin dilenci sahnesi komikti :A Kendine bir ecünnü yardımcı buldu ve meleklerin lideri aldı adam dilencilikten Cnnetin lideri nasıl olunur onu gösterdi :A

ve Gabriel döndü ama eski oyuncumu pek orasını anlayamadım saçlı sakallıydı (b)
Kızzzz bu bugunmuydu:F:F Bende spoi açtım okuyorum ne diyor bu yine Cennet mennet:F İzlemedim daha arrow zımbırtısını cıkaracam aradan yarın bunu keyifle izlerim:X

S13B13

İlk başlarda heralde komedi olarak gider bölüm diye düşündüm ama harika bölümmüş :X @Çiğdem-
Dilencilik kısımlarıkısa tutulmuş. Lucifer'ın insan olma savaşını izleseydik. Melekler yemez, içmez, s*çmaz,uyumazlar ya hani onları Lucifer üzerinden görseydik keşke:X

Ben Lucifer'ın ardımcısına bayıldım :A Luci ile Anael muhteşe uyum yakaladılar. Özünü çalma kısımlarını sevişme seromonisine çevirdiler nerdeyse :A Lucifer'ın cennetin hakimeyetine geçişi de süper sahneydi :A

Gabriel'di o @Çiğdem- Hani şu şaka yapmayı seven melek sanırım. Gözleri oydu en azından.Ağzını dikmiş salak adam:F

Lucifer'ın oğlu nerde hala yok!!!
8.5/10

S13B13

İlk başlarda heralde komedi olarak gider bölüm diye düşündüm ama harika bölümmüş :X @Çiğdem-
Dilencilik kısımlarıkısa tutulmuş. Lucifer'ın insan olma savaşını izleseydik. Melekler yemez, içmez, s*çmaz,uyumazlar ya hani onları Lucifer üzerinden görseydik keşke:X

Ben Lucifer'ın ardımcısına bayıldım :A Luci ile Anael muhteşe uyum yakaladılar. Özünü çalma kısımlarını sevişme seromonisine çevirdiler nerdeyse :A Lucifer'ın cennetin hakimeyetine geçişi de süper sahneydi :A

Gabriel'di o @Çiğdem- Hani şu şaka yapmayı seven melek sanırım. Gözleri oydu en azından.Ağzını dikmiş salak adam:F

Lucifer'ın oğlu nerde hala yok!!!
8.5/10
Gabrielde inş oda Michael gibi diğer taraftan başka oyuncu çıkmaz :(

Bizim bildiğimiz oyuncudur umarım tam anlayamadım orasını :F Birde yenidenmi diriltti naptı :A

Gabrielde inş oda Michael gibi diğer taraftan başka oyuncu çıkmaz :(

Bizim bildiğimiz oyuncudur umarım tam anlayamadım orasını :F Birde yenidenmi diriltti naptı :A
Hiç bi fikrim yok:X Bu beyazlı meleği ben anlamadım tam konumu nedir, kimden yuksek, emir altında kimler var:X

14.Bölüm gerçekten süper bir bölümdü. Bu sefer tatilden iyi döndüler @Forumdash
:Z:Z:Z
Jackı özlemiştik vlla ve kötü Michael i öldürmeye çalışacak onların savasıda iyi olur Lucifer yenememişti . Jack napacak bakalım :A

Castiel uzun aradan sonra tekrar ipleri eline aldı o sakallı adamı halletti Deanlara benim dediğim olacak dedi :A

Şu sahne geldi aklıma :F

S13B14
tekrardan senaryo hikayeye bağlandı:Z Jack ve Deanin annesini gördük. Bobby süpriz oldu bi anda:X Ama sankiDean'leri tanımıyormuş gibiyada kadınla hiç tanışmamaişlar gibi konuşuyorlardı anlamadım oraları @Çiğdem-

14.Bölüm gerçekten süper bir bölümdü. Bu sefer tatilden iyi döndüler @Forumdash
:Z:Z:Z
Jackı özlemiştik vlla ve kötü Michael i öldürmeye çalışacak onların savasıda iyi olur Lucifer yenememişti . Jack napacak bakalım :A

Castiel uzun aradan sonra tekrar ipleri eline aldı o sakallı adamı halletti Deanlara benim dediğim olacak dedi :A

Şu sahne geldi aklıma :F
Jack de Michaelı öldürmekiçin kalacak. Sezon finalindeçıkarlar ordan ancak:X

S13B14
tekrardan senaryo hikayeye bağlandı:Z Jack ve Deanin annesini gördük. Bobby süpriz oldu bi anda:X Ama sankiDean'leri tanımıyormuş gibiyada kadınla hiç tanışmamaişlar gibi konuşuyorlardı anlamadım oraları @Çiğdem-

Gabriel hamleside var bu sezon baya iyi gidiyor ama daha karışacak ortalık :A

S13B14

15.Bölüm Ahh keşke ana konudan bağımsız bölümler hep böyle olsa çok değişik önceki av bölümlerine benzemeyen çok güzel bir konuydu ana konu kadar sevdim bölümü :A
Mafya dizisi izler gibi olduk Deanlara kutsal kan karşılığında kafa tasını al diyorlar ve başka bir adamda para karşılığında bana getir diyor :F

Aradıkları kan ise yanlarında taşıdıkları Papazda çıktı :A

Aaa Supernaturalı bu gece mutlaka izle :A Tüm sezonları kapsayarak unutulmaz eğlenceli bir bölüm oldu :Z Hiç bilgi vermiyeyim kendin gör yorumumu birazdan yaparım 1 saniyesini bile atlamadım :A
Scooby Doo'lu bölüm olacak diye IMDB'de resim görmüştüm :X Yarın gece izlerim muhtemelen. Gothamdan sonra Arrowa bakıcam:T:

Scooby Doo'lu bölüm olacak diye IMDB'de resim görmüştüm :X Yarın gece izlerim muhtemelen. Gothamdan sonra Arrowa bakıcam:T:
Aaa başlıkta yazıyor gerçi ama önceden bilgi alıyorsun heyecanımı kalıyor ben izlerken gördüm mesala bana sürpriz oldu :A

Scooby Doo lu bölümdü evet ScoobyNatural başlığı bölümün :F 13.Sezon 16.Bölüm yanı daha önce izlememiş birisi bile bakabilir Scooby Doo seviyorsa :A @Harunnn60 @xemrexxx @destere e duyuralım destere özellikle farklı bölüm oldukça izlemeyi seviyor bu bölüm tam onluk :A :A :A