Hayır Rowena yan rol bide
bence senin jensen oğlanla eşleşmeliydi hürrem ikisinin de orasına burasına bakanı çok
Hayır Rowena yan rol bide
bence senin jensen oğlanla eşleşmeliydi hürrem ikisinin de orasına burasına bakanı çok
13.Bölüm dizi yine ritmini bulduBunu mu diyon? Bilmem gene ne uyduruyor?
Kızzzz bu bugunmuydu13.Bölüm dizi yine ritmini bulduve büyük bir sürpriz var @Forumdash
Luciferin dilenci sahnesi komiktiKendine bir ecünnü yardımcı buldu ve meleklerin lideri aldı adam dilencilikten Cnnetin lideri nasıl olunur onu gösterdi
ve Gabriel döndü ama eski oyuncumu pek orasını anlayamadım saçlı sakallıydı
Aaa körmüsün beKızzzz bu bugunmuyduBende spoi açtım okuyorum ne diyor bu yine Cennet mennetİzlemedim daha arrow zımbırtısını cıkaracam aradan yarın bunu keyifle izlerim
Gabrielde inş oda Michael gibi diğer taraftan başka oyuncu çıkmazS13B13
İlk başlarda heralde komedi olarak gider bölüm diye düşündüm ama harika bölümmüş@Çiğdem-
8.5/10Dilencilik kısımlarıkısa tutulmuş. Lucifer'ın insan olma savaşını izleseydik. Melekler yemez, içmez, s*çmaz,uyumazlar ya hani onları Lucifer üzerinden görseydik keşke
Ben Lucifer'ın ardımcısına bayıldımLuci ile Anael muhteşe uyum yakaladılar. Özünü çalma kısımlarını sevişme seromonisine çevirdiler nerdeyseLucifer'ın cennetin hakimeyetine geçişi de süper sahneydi
Gabriel'di o @Çiğdem- Hani şu şaka yapmayı seven melek sanırım. Gözleri oydu en azından.Ağzını dikmiş salak adam
Lucifer'ın oğlu nerde hala yok!!!
Hiç bi fikrim yokGabrielde inş oda Michael gibi diğer taraftan başka oyuncu çıkmaz
Bizim bildiğimiz oyuncudur umarım tam anlayamadım orasınıBirde yenidenmi diriltti naptı
Crowleyden düşük konumdaymıs anladım kadarıylaHiç bi fikrim yokBu beyazlı meleği ben anlamadım tam konumu nedir, kimden yuksek, emir altında kimler var
Hee iyi bariCrowleyden düşük konumdaymıs anladım kadarıylaLucifer hatta en zayıfları olarak onu anlatıyordu Castiele
Crowleyde ilk geldiğinde sırf kötü gıcıktı sonradan değişmişti buda köşeye şıkısın ca Deanlar ile işbirliği yapıp dostları olabilirHee iyi bariKArizmatik bişey olsa da Crowley'den düşük olsun
Crwoleynin espirili tarafı da var. Bu ise salt güçlü ve kötüCrowleyde ilk geldiğinde sırf kötü gıcıktı sonradan değişmişti buda köşeye şıkısın ca Deanlar ile işbirliği yapıp dostları olabilirOyuncunun tipi iyi en azından
Şuan hiç sempatik yanı yok evet aşırı soğuk ama Crowleyinde ilk zamanları öyleydi : A Senaristler sempatik isterse onuda çevirirler ama oyuncu soğuk gibi birazCrwoleynin espirili tarafı da var. Bu ise salt güçlü ve kötü
Yüzündeki izle nasıl sempatik olacaksa artıkŞuan hiç sempatik yanı yok evet aşırı soğuk ama Crowleyinde ilk zamanları öyleydi : A Senaristler sempatik isterse onuda çevirirler ama oyuncu soğuk gibi biraz
14.Bölüm gerçekten süper bir bölümdü. Bu sefer tatilden iyi döndüler @Forumdash
Jackı özlemiştik vlla ve kötü Michael i öldürmeye çalışacak onların savasıda iyi olur Lucifer yenememişti . Jack napacak bakalım
Castiel uzun aradan sonra tekrar ipleri eline aldı o sakallı adamı halletti Deanlara benim dediğim olacak dedi
Şu sahne geldi aklıma
S13B14
tekrardan senaryo hikayeye bağlandıJack ve Deanin annesini gördük. Bobby süpriz oldu bi andaAma sankiDean'leri tanımıyormuş gibiyada kadınla hiç tanışmamaişlar gibi konuşuyorlardı anlamadım oraları @Çiğdem-
Jack de Michaelı öldürmekiçin kalacak. Sezon finalindeçıkarlar ordan ancak
15.Bölüm Ahh keşke ana konudan bağımsız bölümler hep böyle olsa çok değişik önceki av bölümlerine benzemeyen çok güzel bir konuydu ana konu kadar sevdim bölümüS13B14
tekrardan senaryo hikayeye bağlandıJack ve Deanin annesini gördük. Bobby süpriz oldu bi andaAma sankiDean'leri tanımıyormuş gibiyada kadınla hiç tanışmamaişlar gibi konuşuyorlardı anlamadım oraları @Çiğdem-
Jack de Michaelı öldürmekiçin kalacak. Sezon finalindeçıkarlar ordan ancak
Aaa Supernaturalı bu gece mutlaka izleYüzündeki izle nasıl sempatik olacaksa artık
Scooby Doo'lu bölüm olacak diye IMDB'de resim görmüştümAaa Supernaturalı bu gece mutlaka izleTüm sezonları kapsayarak unutulmaz eğlenceli bir bölüm olduHiç bilgi vermiyeyim kendin gör yorumumu birazdan yaparım 1 saniyesini bile atlamadım
Aaa başlıkta yazıyor gerçi ama önceden bilgi alıyorsun heyecanımı kalıyor ben izlerken gördüm mesala bana sürpriz olduScooby Doo'lu bölüm olacak diye IMDB'de resim görmüştümYarın gece izlerim muhtemelen. Gothamdan sonra Arrowa bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?