CW Supernatural 11. Sezon Yorumları

Ver parayı transfer et timurcugunla
ali ağaoğlu gibi basıyoruz parayı
bu işin parayla ilgisi ne timur my de çalıştıklarıyla çalışmicek kösemde yoksa en prestijli iş ekrandaki yıllardır ikna edilemeyen cansu dereyi bile 4te 1i fiyatına oynatmış adam

ayrıca para basma devri bitti yurtdışı satışı olmazsa kar edemezsin senin yapım şirketi malum orada da ilk 2 şu an paramparça ve kösem
gk da hızla gider 15 bölüm olduğu için düşük gitse de katlanılabilir

Cansu konuktu ben mi hatırlatım illa
ayyapımda olan isimler yurt dişi isimleri olan isimler

Cansu konuktu ben mi hatırlatım illa
ayyapımda olan isimler yurt dişi isimleri olan isimler
konuk monuk sonuçta bölüm başı 15 bine anlaştı cansu kariyerine zarar vereceğini düşünse onu da yapmazdı malum 5 yıl oldu hala ikna edilemedi

hangi yurtdışı kuzey güney, karadayı, 20 dakika, kurt seyit birçok ülkede yayından kaldırıldı 50 bölümlük peşin anlaşma imzalanmasa kpa da birçok ülkede aynı kaderi paylaşacaktı yani o devir bitti ay yapım için gerçi burak oğlan kurtaracak gibi şirketinin fiyakasını

Konuk oyuncaya 15 ne diyon sen ya
başrol kaç alıyordu? Nerde ucuza kapatmiş timur

Konuk oyuncaya 15 ne diyon sen ya
başrol kaç alıyordu? Nerde ucuza kapatmiş timur
halit 45 meryoş 35 aliyidi
ayrıca konuğa göre oldukça ucuz cansu dereden bahsediyoruz dizisi olsa beroştan bile fazla alabilir şu an

ayrıca konuyu nite değiştirdin başarısızlıklara girmiştik tam

halit 45 meryoş 35 aliyidi
ayrıca konuğa göre oldukça ucuz cansu dereden bahsediyoruz dizisi olsa beroştan bile fazla alabilir şu an

ayrıca konuyu nite değiştirdin başarısızlıklara girmiştik tam
Yoo konumuz parlakların faiş bedelleriydi
sonra sen ucuza kapatmaya çektin konuyu ve kendi kendini tabir-i caizse mors ettin