CW Supernatural 10. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1210 x 10.bölümü izledim :Z Ayol ne kadar kafasız bir kızım hep izliyorum boşu boşuna :Z @legolas9900 @kaan955 @Forumdash
iziye ara çok yaramış bence harika bir bölümle dönüş yaptılar :love1::love1::love1:
bence boşş sahne yoktu castiel o küçük kızla crowley annesiyle dean ve samda metatronla uğraştılar böölüm boyunca dean metatronu öldürseydi bence o adamın dizide artık bence yeri yok yarın öbürgün deanların başına yine bela olabilir :ppp::ppp::ppp:
crowley saff şekilde annesine kanıyor castielde o küçük kızın peşinde oyuncak oldu o kısımlar sıkıcı olmaya basladı artık 🙄🙄🙄
ama güzel bir bölümdü zaten dizi ablanma sahnesi dısında castiel crowleyin olduğu her bölüm güzel oluyor
sam çok doğru birşey öyledi kabilde mühürle yllarca yaşadı senin bir tarafın mühürü istiyor dedi deana bence doğru söyledi dean direnmek istemiyor sankı bakalım neler olucak🙂
bir arkadaşı etiketlemeyi unutmuşsun çiğdem:)
@mrt-06 bu bölümde devam edebilirsin aralarla uğraşma direk bu bölüme geç hem pek bişey kaçmıyor hemde kolaylık olur :) 10 sezon öncede jensen le jared başroldu şimdide :))

@mrt-06 bu bölümde devam edebilirsin aralarla uğraşma direk bu bölüme geç hem pek bişey kaçmıyor hemde kolaylık olur :) 10 sezon öncede jensen le jared başroldu şimdide :))
hahaha çocuğun aklını karıştırma ilk sezonu izlemiş birisine 10.sezonu neden okutayım cnm ayrıca sen ilk sezonları izleyip brakmakla büyük hata yaptın bu dizi 4.sezonla başlıyor ve 5.sezonu en iyis ezonu 4 ve 5. sezonda baş melekler geliyor en iyi sezonalrı görmeden brakmıssın sen :F:F

hahaha çocuğun aklını karıştırma ilk sezonu izlemiş birisine 10.sezonu neden okutayım cnm ayrıca sen ilk sezonları izleyip brakmakla büyük hata yaptın bu dizi 4.sezonla başlıyor ve 5.sezonu en iyis ezonu 4 ve 5. sezonda baş melekler geliyor en iyi sezonalrı görmeden brakmıssın sen :F:F
baş melekler sanki güzel kızlardanmı oluşuyor :) sorun jensen le jared de 5. sezonda dean le sam ölüyor desen onların yerine iki güzel kız başrole geçiyor desen diziye devam edeyim :)

hem 10. sezon değilki anlattığın? baksana yukarda senden alıntı yaptım 1210x10. bölüm demişsin :)

baş melekler sanki güzel kızlardanmı oluşuyor :) sorun jensen le jared de 5. sezonda dean le sam ölüyor desen onların yerine iki güzel kız başrole geçiyor desen diziye devam edeyim :)

hem 10. sezon değilki anlattığın? baksana yukarda senden alıntı yaptım 1210x10. bölüm demişsin :)
hahahahahha ohaaa kaç sezon sayısı yazmısım öyle benn :F:F:F

@mrt-06 kemik yapıya mı katılıyor nedir, 1. sezon bitiş hemencecik. :D

Yeni bölümü sonra izlerim kendimi arrow'a hazırlamak istiyorum sadece. :Z

@mrt-06 kemik yapıya mı katılıyor nedir, 1. sezon bitiş hemencecik. :D

Yeni bölümü sonra izlerim kendimi arrow'a hazırlamak istiyorum sadece. :Z
@Çiğdem- sağolsun hızlıca ilerledim 11. sezonda size yetişicem inş. :Z
Yok artık bu kaliteyi ve heyecanı neden es geçip direkt 10. sezona geleyim destere? :F

dizinin adı supernatural ama olağanüstü olaylar var 😱
BvHY5YpIcAABu6y.jpg:large

@Çiğdem- sağolsun hızlıca ilerledim 11. sezonda size yetişicem inş. :Z

Yok artık bu kaliteyi ve heyecanı neden es geçip direkt 10. sezona geleyim destere? :F
Ben yazın 6-7 sezon izleyip diğer sezona yetişmiştim, bekleriz 11'e. :Z

Ayrıca her bölüm zaten hayatın içinden ibretlik şeyler de veriyor dizi. Mesela kapılara falan tuz dökersen hiçbir iblis evine giremez... ...
hayır tuz değil sarımsağı karabiberle dövüp iki gün iki gece karanlık bir yerde beklettikten sonra yakman lazım.. ..