CW Supernatural 10. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kaan söylediği gibi göstericekler cnm ama dediğim gibi bir çok kaynakta
tanrının chuck olduğğu geçiyor bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum çarpılırsa onlar çarpılsınlar cnm bize ne biz merakımızı giderelimde :F:F:F
Bence Chuck'u hikaye değişimi için kullanıcaklar. :D

Tanrı'yı göstermek için erken bence, gerçi şuda var biz chuck'u ilk gördüğümüzde ayyaşın tekiydi ve onu koruyan baş melek vardı, sanmıyorum. O tip var gerçi ama eğer gösterdilerse dizinin sonlarına doğru gösterirler diye düşünüyorum. Bitiş olarak.

Bence Chuck'u hikaye değişimi için kullanıcaklar. :D

Tanrı'yı göstermek için erken bence, gerçi şuda var biz chuck'u ilk gördüğümüzde ayyaşın tekiydi ve onu koruyan baş melek vardı, sanmıyorum. O tip var gerçi ama eğer gösterdilerse dizinin sonlarına doğru gösterirler diye düşünüyorum. Bitiş olarak.
5.sezonda tanrı chuctu cnm 5.sezon süpernaturalın final sezonuydu normalde ve o sezon tanru chuc olarak yazılmıstı ama yapımcı yoğun ilgiye karşılık süpernaturalın devam etmesine karar verdi sonradan senaryoda değişiklik oldu halıyle şuan neyin ne olduğu pek bellı değil 🙂🙂🙂

5.sezonda tanrı chuctu cnm 5.sezon süpernaturalın final sezonuydu normalde ve o sezon tanru chuc olarak yazılmıstı ama yapımcı yoğun ilgiye karşılık süpernaturalın devam etmesine karar verdi sonradan senaryoda değişiklik oldu halıyle şuan neyin ne olduğu pek bellı değil 🙂🙂🙂
Ben hiç öyle bir haber duymadım. (b) Keşke de söylemeseydin. :A:A Ve iyiki 5. sezonda bırakmamışlar, kan çıkardı buradan. 10 sezondur izliyorum ayrılmam zor olur, ailemden biri gibi oldu dizi.
Chuck'ta bir değişiklik var ama ayyaşın tekiydi tırsak felan, bu geçen bölümde bir cool bir sağlam ayak gibi durdu. Ama bence 200. bölüm hikayeyi çok iyi yöne çektiler, akıllıcaydı.

Ben hiç öyle bir haber duymadım. (b) Keşke de söylemeseydin. :A:A Ve iyiki 5. sezonda bırakmamışlar, kan çıkardı buradan. 10 sezondur izliyorum ayrılmam zor olur, ailemden biri gibi oldu dizi.
Chuck'ta bir değişiklik var ama ayyaşın tekiydi tırsak felan, bu geçen bölümde bir cool bir sağlam ayak gibi durdu. Ama bence 200. bölüm hikayeyi çok iyi yöne çektiler, akıllıcaydı.
öyleydi cnm final olarak çekilmişti normalde o sezon ama ilgiden dolayı devam etme kararı aldılar ve bu 10.sezonda şuan final sezonu aslında çoğu kişiye göre son sezon ama yapımcı bir açıklama yaptı yine yoğun ilgi görürsek devam edebiliriz 10.sezon sonunda dedi 17.sezonu bile görebiliriz ilgi olursa dedi 7-8 sezon daha olabilcieğini söyledi:Z:Z

öyleydi cnm final olarak çekilmişti normalde o sezon ama ilgiden dolayı devam etme kararı aldılar ve bu 10.sezonda şuan final sezonu aslında çoğu kişiye göre son sezon ama yapımcı bir açıklama yaptı yine yoğun ilgi görürsek devam edebiliriz 10.sezon sonunda dedi 17.sezonu bile görebiliriz ilgi olursa dedi 7-8 sezon daha olabilcieğini söyledi:Z:Z
Genel olarak bir kitlesi var, ve sürekli genç nesil tarafından sayıca artıyoruz. Sonuna kadar devam. :Z Sezon 11 garanti var zaten bu arada, bizimkiler faceden paylaşımdalar sürekli. :D

@Forumdash @kaan955 @legolas9900
6.bölümü izledim
hahah ayyy bu bölüm tam @destere için yazılmış bence :F:F:F
yine bir geçiş bölümü izledik malesef ama kurt adamlardan iyidir şekil değiştiren hiç yoktan iyidir bence ama deanın onu acımasızca öldürmesi düşündürücü bence boby ismini duydum duygulandım :T @destere ilgilendiren kısmına gelirsek eğer 45 civarı kuduruk teyzeler bölüm boyunca deana ve özellikle sama asılıp durdular yanı zaman zamanda güldürdü ama eğlenceli bir bölümdü ayrıca haftaya castiel ve crowleyde dönüyor:Z:Z:Z

6.bölümü izledim
hahah ayyy bu bölüm tam @destere için yazılmış bence :F:F:F
yine bir geçiş bölümü izledik malesef ama kurt adamlardan iyidir şekil değiştiren hiç yoktan iyidir bence ama deanın onu acımasızca öldürmesi düşündürücü bence boby ismini duydum duygulandım :T @destere ilgilendiren kısmına gelirsek eğer 45 civarı kuduruk teyzeler bölüm boyunca deana ve özellikle sama asılıp durdular yanı zaman zamanda güldürdü ama eğlenceli bir bölümdü ayrıca haftaya castiel ve crowleyde dönüyor:Z:Z:Z
teyze varsa dizide @xemrexxx kaçırmasın bu aralar azgın teyze fotoları paylaşıyor :)

S10B06 İzledim
Güzel bölümdü sırlar, zengin, hayatı , yasak ilişki filan tam bi yalan rüzgarı kimin eli kimin cebinde :F
Son sahnelerde;
Dean'in fazladan kursunları hunharca kullanması bayaa düşündürücüydü.Sam konuyu açtı ama Dean oralı olmadı. Merak ettik hadi bakalım.

Geçen haftaki bölümünden sonra özette de eskileri gösterdikleri için +1 puanla 8/10 vereyim :X

10x6'yi izledim
gayet eglenceli bir bölümdü. Yazarlar baktilar bir kurt adam almis basini gidiyor birde Sekil degistireni isleyelim demisler :) iyi demisler :) Azgin Teyzeler iyiydiler Dean onlara karsi iyi dayandi :A En önemli olay bölümün sonuna dogru gerceklesti Dean bosu bosuna 6-7 tane mermi yakti acaba yine mührün etkisine mi giriyor ?
Puanim : 8.5/10

7.bölüm izledim
hannanın diziden çıkmasına çok sevindim ben castieli tekrar deanlarla görmek istiyorum ayrıca crowleyin annesi olduğunu o cadın kadın çok belli oluyordu crowleyin kadını gördüğünde bakışlarından anladım hemen ayy bir corowleyin annesi eksikti zaten:F
arkadaşlar castiel internete bedeninin gerçeks ahibi olan adamı yazdı sakın castielde bedenini hanna gibi brakmaya kalkısmasın micha diziden ayrılırsa çok kötü olur :T

S10B07 izledim

Çok iyi bölümdü değildi :(
Crowley'nin anasını gördük sadece bu önemliydi ama kadının rolünü pek sevmedim. Zaten sonda insanlar ölüyormuş hiç etkileyici bi cadı değil :X Etkisi geçmeyen cadılardan değil, yadn, bi Originals'takilerden değil:F

Dean ve zamanında babasını öldürdüğü çocukla kapişması süperdi yine :X Bu arada dizinin başı çok komik ve güzeldi yaa:F Keşke Dean ve Sam şöyle bi bölüm felekten bi gün çalsalar süper olacak :X

@Çiğdem- sen Hannah için sevindin ama Castiel de gidici gibi :X Hiç iyi örnek olmadı adama :T:

7/10

10x7'yi izledim
önemli buldugum ve sasirdigim olay crowley'nin annesinin diziye girmesi oldu. Acaba simdi ne olacak cok merak ettim :A
puanim: 8/10

S10B08 izledim

İlk izleyen benim sanırım :X @Çiğdem- nasıl izlemedin 😱

Bence sezonun en sıkıcı bölümüydü. Hatta 6.sezondaki bölümler gibiydi. Umarım sonraki bölümde telafi ederler :T:

5 yada 6/10

S10B08 izledim

İlk izleyen benim sanırım :X @Çiğdem- nasıl izlemedin 😱

Bence sezonun en sıkıcı bölümüydü. Hatta 6.sezondaki bölümler gibiydi. Umarım sonraki bölümde telafi ederler :T:

5 yada 6/10
yok izledim tabikide ama yorum atıcak fırsat bulamadım cnm 🙂🙂🙂
8.bölüm yorumum @kaan955 @legolas9900 @Forumdash
ayyy bu geçiş bölümleri sadece kurt adam yada vampirlerden oluşuyor artık bu çok sıkıcı oldu gerçekten ilk sezonlar farklı yaratıcı yaratıklr görüyorduk ama şimdi kurt adam ve vampirden başka birşey yok @Forumdash ayrıca ben vampirlerin insanların etini yediğini ilk defa görüyorum okadar vampir dizisi izliyoruz kaç yıldır ben insan eti yiyen bir vampir ilk defa görüyorum krut admadan bile daha iyi yiyor hatta bu bölüdme vampirler the vampire diaries the originals dracula izlediğim hiçbir vampir dizisinde böyle birşey duymadım bile sen ne diyorsun @Forumdash (b)(b)(b)

yok izledim tabikide ama yorum atıcak fırsat bulamadım cnm 🙂🙂🙂
8.bölüm yorumum @kaan955 @legolas9900 @Forumdash
ayyy bu geçiş bölümleri sadece kurt adam yada vampirlerden oluşuyor artık bu çok sıkıcı oldu gerçekten ilk sezonlar farklı yaratıcı yaratıklr görüyorduk ama şimdi kurt adam ve vampirden başka birşey yok @Forumdash ayrıca ben vampirlerin insanların etini yediğini ilk defa görüyorum okadar vampir dizisi izliyoruz kaç yıldır ben insan eti yiyen bir vampir ilk defa görüyorum krut admadan bile daha iyi yiyor hatta bu bölüdme vampirler the vampire diaries the originals dracula izlediğim hiçbir vampir dizisinde böyle birşey duymadım bile sen ne diyorsun @Forumdash (b)(b)(b)
Ben SPN'de vampirli ilk bölüm izleyince gülmüştüm bile :X Dişleri yüzünden. Bence baştan ordan da hata yapmişlardı:X

Bu bölüm et mi yedi(b)

Ben SPN'de vampirli ilk bölüm izleyince gülmüştüm bile :X Dişleri yüzünden. Bence baştan ordan da hata yapmişlardı:X

Bu bölüm et mi yedi(b)
ayoll sen başka dizimi izledin :F:F:F
ilk sahende duvara boya yapan adamın tüm etlerini yedi htta kadın polisler morga gidip baktılar cesede adamın kemikelri duruyordu sadece kemik dısındakı bütün etleri yenmişti onu gösterdiler dizide sonra bir adamıda çöp kutusunun içinde yine tüm etlerini yediler ben yine kurt adam falan sanıyordum ama onları yiyenelr vampirler çıktı ben insan eti yiyen vampir ilk defa görüyorum kurt adamdan bile daha iyi yemişler hatta kemik dısında ne varsa süpürmüşler hahaha :F:F:F

ayoll sen başka dizimi izledin :F:F:F
ilk sahende duvara boya yapan adamın tüm etlerini yedi htta kadın polisler morga gidip baktılar cesede adamın kemikelri duruyordu sadece kemik dısındakı bütün etleri yenmişti onu gösterdiler dizide sonra bir adamıda çöp kutusunun içinde yine tüm etlerini yediler ben yine kurt adam falan sanıyordum ama onları yiyenelr vampirler çıktı ben insan eti yiyen vampir ilk defa görüyorum kurt adamdan bile daha iyi yemişler hatta kemik dısında ne varsa süpürmüşler hahaha :F:F:F
He he doğru unutmuşum o sahneyi :F yukarda da dediğim gibi çok sıkılarak izlediğim için unuttum:X Benim aklıma vampir polisi sarişin tombik kadın görmüştü o sahnedeki ölü polis kadın geldi aklıma :F

Önceden son sahnedeki gibilerdi vampirler en azından(b)

10x8

Dean bence insanlığa dönüyor, iyileşiyor bence. Çünkü eski anılarını hatırlayıp castiel'e dediklerinden sonra bu bir işaret.

Tüm olay şu önümüzde ki hafta izlediğim neredeyse tüm diziler araya giriyor. Haftaya acayip bir dizi zevki olacak. :Z

9.bölümü izledim
@legolas9900 @kaan955 @Forumdash
ohhh sonunda kurt adam vampirlerden kurtulduk ayy sonudna dizinin konusuna geldiler @kaan955 bende deanın insan olmasını isterdim tekrar ama bu sezonun konusu kabirin mühürü ve deanın iblis olması bu konu üstünden gitmek zorundalar aaa dean tekrar ibli oluyor kabirin mühürü ortaya çıktı nasıl beklicez şimdi 5 hafta sonunda dizinin ana konusuna geldiler :Z:Z:Z