CW Supernatural 10. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
200.bölüm özel partisi yapmışlar kız @Çiğdem- seni çağırmadılar mı :F @Forumdash ile o ka diziyi övüyonuz yaında @destere de başlar diziye :F @cookies
supernatural-season-10.jpg
süper bir dizi izlemeyen çok şey kaçırıyor yabancı dizileri bana sevdiren dizidir süpernatural ve bu dizi sayesinde korku türü izleyebiliyorum artık :F:F:F

Bize davetiye geldi bi kere :T: Sorun konaklamaydı :( @Çiğdem- in ABD'deki akrabalarının evinde kalacaktik ama evleri biraz küçükmüş. Beni istemediler. @Çiğdem-'in babası da bensiz kızı bi yere yollamadı.Kız başina oralarda ne işi var dedi:F
aaa dean açardı evini @Çiğdem- e :F

yukarda @kaan955 ın koyduğu resim daha güzel ? :) seninkiler @Çiğdem- lik :)
onun nesi güzel güzel olan yerleri varsa bile biz göremiyoz o fotoda(b)

Bize davetiye geldi bi kere :T: Sorun konaklamaydı :( @Çiğdem- in ABD'deki akrabalarının evinde kalacaktik ama evleri biraz küçükmüş. Beni istemediler. @Çiğdem-'in babası da bensiz kızı bi yere yollamadı.Kız başina oralarda ne işi var dedi:F
çiğdemin halası amerikadaydı sanırım :) öyle bir davetiye varsa orda zorluk yaşamazsınız :)

@Forumdash @kaan955 @legolas9900
5.bölümü izledim geçiş bölümü olmasına rağmen bu sezonun en iyi bölümüydü bence 200.bölüm için bundan iyisi olamazdı :Z:Z:Z
geçiş bölümlerini hep kurt adam yerine böyle yaratıcı eğlenceli bölümlerle yapmaları lazım bence en son gabrielli bölümlerde bukadar eğlenmiştim ben deanın her bölüm öldüğü ve deanların gerçek hayattakı dünyasına gidip rol yapmya çalıstıkları bölümler oyun dünyaya gittikleri bölümlerden sonra en beğendiğim bölümdü
kızların Carry On Wayward Son şarkısını söylerken dean ve sam nekadar dokunaklı bakıyordu ahh o şarkıyı dinlerken bende o ifdeyle bakıyorum kaç defa baktım o kısıma hatırlamıyorum
ahhh chuck tekrar görmek inanılmaz mutlu etti beni 200.bölüme özel chuckun gelmesi çok iyi tercih olmuş :love1::love1::love1:

10x5'i izledim
Bölümü sıkılmadan izledim. Kurt adamlar yerine degişik bir konu secmisler begendim. Castiel ve Crowley'nin bir an önce dönmesini bekliyorum
puanim: 7.5/10

S10B05 izledim

Ne diyeyim ki şimdi, süper desem hafif kalır muhteşem desem belki tanımlayabilirim bölümü. Harkulade bi bölümdü:X

Bölüm tamamen fanlara adanmişti:X İyi ki de adamışlar.
Sam Dean'in fanlar tarafından gittikçe sapık hal alan düşüncelerine çok güzel göndermelerde bulundular ve Dean'in o bakışı efsanelikti:F

Her sezon sonu çalan şarkıyı da söylediler :( Nasıl duygusal bi sahneydi. İzlerken yine düşündüm bu dizi bittiğinde noluru(m)z:(

SPN'yi yazan adamı da gördük bence tekrardan bi bölümlük daha gelsin :A
Tiyatroda yapılan ruh çıkma sahnesi süperdi:F

Bölüme 10/10 versem hakkını yemem :X

S10B05 izledim

Ne diyeyim ki şimdi, süper desem hafif kalır muhteşem desem belki tanımlayabilirim bölümü. Harkulade bi bölümdü:X

Sam Dean'in fanlar tarafından gittikçe sapık hal alan düşüncelerine çok güzel göndermelerde bulundular ve Dean'in o bakışı efsanelikti:F

Her sezon sonu çalan şarkıyı da söylediler :( Nasıl duygusal bi sahneydi. İzlerken yine düşündüm bu dizi bittiğinde noluru(m)z:(

ahh evet chuck tekrar görmek çok güzeldi kimilerine göre tanrı oo zaten 5.sezon chuck tanrı olarak yazılmıştı 5.sezon final olarak düşünülüyordu çünkü chuck son sahnede yazısını tamamlayıp kaybolmuştu ortadan o sezon tanrı olark o yazılmıstı senaryoda ama süpernatural final yapmayıp devam edince senaryoda değişti halıyle 🙂🙂🙂

10x5
Açık ara 10 Sezonun en iyi bölümü olabilir. Açık ara. Yaşammışlıkları herşeyi koymuşlar, hayretler duygular içinde izledim resmen. Resmen mest oldum.

Bu bölümle beraber hem aralarında ki sorunları kaldırdılar ve dizi farklı bir yere kaydı. Hele o son dakika sonrası.

IMDb'de bölüm 9.8 puanda şuan. 4. bölüm 7.5 almış.

S10B05 izledim

10 puan verdiğini görünce uzuuun zaman sonra bir göz atayım dedim diziye:)

mary adlı kızın geçen sene tek kişilik gösteride orphan black gösterisi sunduğunu duyunca mutlu oldum :) dakika=25.18
mary ve arkadaşlarının şarkısı güzeldi

colliope kraliçesi güzeldi :)
keşke patlatmasaydılar :)
şarkılar =10 puan
konu= 6 puan
topla =16 puan ikiye böl = 8 puan

bölüme puanım = 8 :)

10 puan verdiğini görünce uzuuun zaman sonra bir göz atayım dedim diziye:)

mary adlı kızın geçen sene tek kişilik gösteride orphan black gösterisi sunduğunu duyunca mutlu oldum :)
mary ve arkadaşlarının şarkısı güzeldi

colliope kraliçesi güzeldi :)
keşke patlatmasaydılar :)
şarkılar =10 puan
konu= 6 puan
topla =16 puan ikiye böl = 8 puan

bölüme puanım = 8 :)
@Çiğdem- in parlakalrından da uzak duramıyorsun :A