CW Supernatural 10. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10x3

Bu kadar hızlı dönmesini beklemiyordum ama yine sevindim gelişmelere.

Son vuruşta iyileşmesi saçmalama değildi tamamen güzel işlemişler zaten şeytan kapanından çıktığında dönüşün sinyalleriydi, bir o mühür kaldı tek sorun onuda çözerler kazasız belasız umarım. :D
Son bölümü anlayamaıdm ama galiba tavanda ki 2 eleman Crowley'in adamlarıydı, anlamadığım bir saçmalık vardı crowley'in adamlarından biri kötülük dışında davrandı kendini kesti, cehennemde işler yolunda değil sanırım, crowley'e rakip gelicekse yerini kolaylıkla kaybedicek gibi. :)

@Forumdash @kaan955 @legolas9900
crowreyi çok seviyorum yaaaa deana olan dostluğu için castiele öz buldu deanı kurtarsın diye bu arada castielin dönmesi harika :Z:Z:Z
deanın o hallerini seviyordum ama tüms ezona yaysalar sıkardı bence bitmesi iyi oldu dean aramıza :hosgeldin: @kaan955 o son sahnedeki kadın bence abaddon dean onu öldürmüştü ama geri dönmüş demekki crowleyin en büyük düşmanıydı abaddon bence o kadın🙂

evet ama dönmüş olabilir eski kadınada tip oalrka benziyor ikiside kızıl saçtı ayrıca crowleyin adamlarını başka kim ne yapsın o bence 🙂🙂🙂
Crowley'in insan yanı ağır basmaya başladı iyice, cehennemin durumuda kötü, kötü olması lazımdı oradakilerin adamın biri senin için herkese işkence ettik, kötü davrandık ne kazancımız oldu dedi yaktı intihar etti. :D Bence cehennem cehennem olmaktan çıktı. :D

Crowley'i bizim tarafa alsak daha zevkli olur gibi. :)

S10B03 izledim

Güzel bölüm ama pek heycanı yaratmadı bende:(
Dean bence erken döndü bu bölüm işkencelerle geçseydi, 5.bölümde kendine filan gelseydi daha bi karanlık dizi olurdu. Dean ve Sam'in arası açıkken dizide bi karamsarlık havaya burunuyor işte ben o havayı seviyorum:X
Dean'inde dediği gibi "Sam Dean'dan boşansın" şiddetli geçimsizlikten dolayı:F (o sahne süperdi:F)

Son sahnedeki kadın banada Abodon'u hatırlattı.Kadının kendine has bi tarzı vardı zaten:F Kızıl olması zaten bunu destekleyen en büyük etken oldu, belki de bu etken bi şaşirtmacıdır(b)

Castiel'in hasta halleri beni deli ediyordu. Crowley'e bi teşekkürü çok görmesin :T:

Gene de 8/10 :X

S10B03 izledim

Güzel bölüm ama pek heycanı yaratmadı bende:(
Dean bence erken döndü bu bölüm işkencelerle geçseydi, 5.bölümde kendine filan gelseydi daha bi karanlık dizi olurdu. Dean ve Sam'in arası açıkken dizide bi karamsarlık havaya burunuyor işte ben o havayı seviyorum:X
Dean'inde dediği gibi "Sam Dean'dan boşansın" şiddetli geçimsizlikten dolayı:F (o sahne süperdi:F)

Son sahnedeki kadın banada Abodon'u hatırlattı.Kadının kendine has bi tarzı vardı zaten:F Kızıl olması zaten bunu destekleyen en büyük etken oldu, belki de bu etken bi şaşirtmacıdır(b)

Castiel'in hasta halleri beni deli ediyordu. Crowley'e bi teşekkürü çok görmesin :T:

Gene de 8/10 :X
bence bu durumun uzamamış olması çok iyi oldu bu sezona tamamen yayacaklar diye korkuyordum sıkardı bence farklı konulara yönelsinelr artık 🙂🙂🙂

10x3'ü izledim
genel olarak bakildiginda sadece Dean'i eski haline getirme cabalari vardi. Crowley de Insan olmayi istiyormus gibi duruyor. Castiel bir an önce kendi orjinal özünü almali. Crowley' e yeni düsman geldi bence bu Abaddon degil. Ayrica ilerleyen bölümlerde Crowley'nin insanlik ve cehennem kralligi arasinda secim yapmak zorunda olacagini düsünüyorum
puanim :7.5 /10

10x4

Sahalarda bu şekilde görmek güzeldi. :) Fakat nedense eski zevki alamadım bu bölüm. :(

Dean'in ciddi bir tatile ihtiyacı var, doğru karar versede. Öyle bir kararı iyi bir insan veremez. :( Gerçi kendide kabullendi yanlış yapmamaya çalışırken daha da batıyorum diye.

İleride ki iyi bölümlere içelim. :T:

@Forumdash @kaan955 @legolas9900
4.bölümü izledim
offff bu geçiş bölümlerinden bıktım çünkü her geçiş bölümünde her avlanma bölümünde kurt adamlar işleniyor ayyyyy kurt adam dısında avlanmıyorlar artık 9.sezon geçişelriyde öyledi bıktım artık tamam dean sam avlanmalarını özledik ama neden hep krut adam oluyor
ilk 2 sezon nekadar güzeldi her bölüm çok ilginç yaratıklar oluyordu ama artık avlanma bölümlerini sadece kurt adamlarla geçiriyoruz :kizgin::kizgin::kizgin:
deanın geri dönmesinden başka hoşuma giden birley olmadı malesef crowley castielde olmuyor geçiş bölümlerinde 🙁🙁

10x4

Sahalarda bu şekilde görmek güzeldi. :) Fakat nedense eski zevki alamadım bu bölüm. :(

Dean'in ciddi bir tatile ihtiyacı var, doğru karar versede. Öyle bir kararı iyi bir insan veremez. :( Gerçi kendide kabullendi yanlış yapmamaya çalışırken daha da batıyorum diye.

İleride ki iyi bölümlere içelim. :T:
12 kasımda yayınlanıcak malesef 5.bölüm yanı haftaya çarşambaya yeni bölüm yok :T

Son düzenleme:
Yukardaki'nin aynısını yazmışsın. :D

Sadece demek istediğim 200. bölüm diye tahmin ediyordum dedim ki eğer 200. bölümse bunun bir anlamı olmadı, tam ara zamanı dedim. :) :D
5.bölümüde geçiş bölümü malesef oda avlanma bölümüyle geçecek yine kurt adama benzeyen canavalarlar var yanıbıktım bu avlanma geçiş bölümlerinden hep kurt adamları gösteriyorlr castiel ve crowreyde olmuyor o bölümlerde :kizgin::kizgin::kizgin:

S10B04 izledim

Bende sıkıldım izlerken, avlanmada artık kurt ve vampirler işleniyor(b) Ben de hayaletli bölümlerden biri olsun istiyorum:X

Birde şu var;
Dean ve Sam kendilerine müslümanlar ya :F Başkaları bişeye dönüştümü öldürelim kendileri şeytan olunca bi çare bulalım :F Geçen sezonda da Dean'lerin arkadaşi sıska kurt adama dönüştü yine böyle bişey işlemişlerdi.

7/10

10x4´ü izledim

Izlerken hic heyecanlanmadigim bir bölüm oldu.
Bu gecis bölümlerini pek sevmiyorum. Yada bölüm konusunun Kurt Adam oldugu icin begenmedim tam karar veremedim oraya. Dean ve Sam´i sahada görmek güzel ama Dean´in seytan halini daha cok seviyordum :D :D

Puanim : 6/10

Felicia Day, Supernatural'a geri dönüyor :Z @Forumdash @Çiğdem- @legolas9900

2.jpg