CW Supernatural 10. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10 puan verdiğini görünce uzuuun zaman sonra bir göz atayım dedim diziye:)

mary adlı kızın geçen sene tek kişilik gösteride orphan black gösterisi sunduğunu duyunca mutlu oldum :) dakika=25.18
mary ve arkadaşlarının şarkısı güzeldi

colliope kraliçesi güzeldi :)
keşke patlatmasaydılar :)
şarkılar =10 puan
konu= 6 puan
topla =16 puan ikiye böl = 8 puan

bölüme puanım = 8 :)
pompy sihirli annem izleyince dalga geçiyon tutup bu diziyi izliyin totoş.çss
aaa sen sus bakayım @xemrexxx çocuğu doğru yoldan çevirmeye çalışma
@destere son zamanlarda gözüme giriyorsun vlla constantine sonra süpernaturalın bu bölümüne bakman çok hoşuma gitti 😉😉😉
şarkının adı Carry On Wayward Son süpernaturala özel ve bana göre duyduğum en iyi şarkılardan :love1::love1::love1:

10 puan verdiğini görünce uzuuun zaman sonra bir göz atayım dedim diziye:)

mary adlı kızın geçen sene tek kişilik gösteride orphan black gösterisi sunduğunu duyunca mutlu oldum :) dakika=25.18
mary ve arkadaşlarının şarkısı güzeldi

colliope kraliçesi güzeldi :)
keşke patlatmasaydılar :)
şarkılar =10 puan
konu= 6 puan
topla =16 puan ikiye böl = 8 puan

bölüme puanım = 8 :)
helal olsun beee:X alkış gifi vardı eskiden ama şimdi bulamadım, gönülden kabul et:X

evet bölümde bahsetmeyi unuttu Orphan'ı bize şöyle bi andalar:X

helal olsun beee:X alkış gifi vardı eskiden ama şimdi bulamadım, gönülden kabul et:X

evet bölümde bahsetmeyi unuttu Orphan'ı bize şöyle bi andalar:X
özellikle bu şarkı çalınırken samm ve dean gerçekten duygulanıyorlar cnm ben rol yaptıklarını sanmıyorum oan gerçekten duygulanıyorlar dean özellikle nerdeyse ağlıcak gibiydi🙂🙂

aaa sen sus bakayım @xemrexxx çocuğu doğru yoldan çevirmeye çalışma
@destere son zamanlarda gözüme giriyorsun vlla constantine sonra süpernaturalın bu bölümüne bakman çok hoşuma gitti 😉😉😉
şarkının adı Carry On Wayward Son süpernaturala özel ve bana göre duyduğum en iyi şarkılardan :love1::love1::love1:
hangi doğru yol :F

özellikle bu şarkı çalınırken samm ve dean gerçekten duygulanıyorlar cnm ben rol yaptıklarını sanmıyorum oan gerçekten duygulanıyorlar dean özellikle nerdeyse ağlıcak gibiydi🙂🙂
10 yıl dile kolay :X Tabiki de duygulanırlar biz bile duygulandık :) Ama bu bölüm bizlere de çok iyi geldi o kesin :X

ondan sonra çalan şarkı daha güzel john and mary husband and wife diye başlayan :)

amerikanın en iyi dizisini izlemekten vazgçeirmeye çalısıyorsun izlemeyenler utansın:F
özellikle coliope kraliçesinden bahsediyorsun sanırım :)

@Forumdash
chuck şuankı senaryodada tanrı olabilirmi (b)(b)(b) 5.sezon finalinde tanrı diye biliyorudk ama sonra öldü senaryo değişti diye biliyordum ama chuck ölmemiş son bölümde geldiğine göre birde chucku elçi diyenler vardı ama elçi ölmeden yeni bir elçi gelemez kevın chuck yaşıyorken geldiğine göre chuck şuankı senaryodada tanrı ozaman zaten onun tanrı olduğuna inanıyorum ben önceden beridir 🙂🙂🙂

@Forumdash
chuck şuankı senaryodada tanrı olabilirmi (b)(b)(b) 5.sezon finalinde tanrı diye biliyorudk ama sonra öldü senaryo değişti diye biliyordum ama chuck ölmemiş son bölümde geldiğine göre birde chucku elçi diyenler vardı ama elçi ölmeden yeni bir elçi gelemez kevın chuck yaşıyorken geldiğine göre chuck şuankı senaryodada tanrı ozaman zaten onun tanrı olduğuna inanıyorum ben önceden beridir 🙂🙂🙂
5.sezonu ben izleyeli 5-6 sene oldu tam net hatırlamıyorum ama hala yazar oldugunu düşünürsek ve chuck'ın kurgusuysa kendisini istediği zaman yazıp çıkarabilir(b) O bölümlerde de sanırım öyle yapıyordu???

5.sezonu ben izleyeli 5-6 sene oldu tam net hatırlamıyorum ama hala yazar oldugunu düşünürsek ve chuck'ın kurgusuysa kendisini istediği zaman yazıp çıkarabilir(b) O bölümlerde de sanırım öyle yapıyordu???
5.sezon finalında kesinlikle tanrı chuck tu bence son diyip ortadan kaybolması falan zaten çoğu kaynakta tanrı olarak chuck geçiyor melekelrden biride deana tanrı dünyada biryerde demişti benim en basımdan beridir tanrı tahminim chuck cnm ama bu sorunun cevabı süpernatural final yapınca cevap bulucak galiba 🙂🙂🙂

5.sezon finalında kesinlikle tanrı chuck tu bence son diyip ortadan kaybolması falan zaten çoğu kaynakta tanrı olarak chuck geçiyor melekelrden biride deana tanrı dünyada biryerde demişti benim en basımdan beridir tanrı tahminim chuck cnm ama bu sorunun cevabı süpernatural final yapınca cevap bulucak galiba 🙂🙂🙂
Bence
Tanrıyı göstermezler. Sadece seyircide soru işareti olarak kalır :X Öyle bişey olsa ABD'de hristiyanlar ayağa kalkar :F

Bizim buralarda olsa neysede, orada pek kötü karşılanmaz bence. :D Adamlar her konuya değindi diğer yandan değişik tanrılarda vardı dizide üstüne. :D

Yapmamalılar bence. :D
Bi bizdeki şefkat tepe gibi olay olmaz ama muhafazakar kesim bişeyler yapar(b)

Bence de yapmasınlar:( Işık olarak, beyaz duman olarak gösterebilirler:X

Bence
Tanrıyı göstermezler. Sadece seyircide soru işareti olarak kalır :X Öyle bişey olsa ABD'de hristiyanlar ayağa kalkar :F
Bizim buralarda olsa neysede, orada pek kötü karşılanmaz bence. :D Adamlar her konuya değindi diğer yandan değişik tanrılarda vardı dizide üstüne. :D

Yapmamalılar bence. :D
kaan söylediği gibi göstericekler cnm ama dediğim gibi bir çok kaynakta
tanrının chuck olduğğu geçiyor bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum çarpılırsa onlar çarpılsınlar cnm bize ne biz merakımızı giderelimde :F:F:F