CW Supernatural 10. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10x9

Dean öyle yapmak zorunda bırakıldı bence mühürle alakası yoktu, en kötü ihtimal gücünü hala mühürden alıyor. İnsani tarafı hala ağır basıyor aynı şekilde. Bence böyle bir bölümü güzel düşünmüşler castiel'in kızı vs vs. umarım castiel artık o zeminde takılır. Cadı serbest kaldı, crowley artık daha çılgın olucaktır bu etkiyle bence, kötü anlamda

S10B09 izledim

Bu bölüm sıkıcıydı biraz daha :(
Castiel'in vucut buldugu adamın kızın maceralarını izledik, izledik sonuç???
Dean olayına biraz daha abansınlar, kıyıda köşede kaldı iyice:(
Crowley olayında annenin olayı cok ucuz numaraydı:T: Crowley anasına inandıya getirdiler gibi oldu.Crowley insan kanı yedikten sonra çok bozuldu zaten:T:

10x9'u izledim
Sonu disinda pek begenmedigim bir bölüm oldu. Dean yine Seytan olacak gibi duruyor.
Puanim: 7/10

1507087_799800900084510_1457216450309433017_n.jpg

kız @Çiğdem yeni çiftimiz nasıl çatlatıyor mu seni :F @Nisa @destere @sokak sanati @SelinÇ. @gözlemci

10.bölümü izledim @legolas9900 @kaan955 @Forumdash
iziye ara çok yaramış bence harika bir bölümle dönüş yaptılar :love1::love1::love1:
bence boşş sahne yoktu castiel o küçük kızla crowley annesiyle dean ve samda metatronla uğraştılar böölüm boyunca dean metatronu öldürseydi bence o adamın dizide artık bence yeri yok yarın öbürgün deanların başına yine bela olabilir :ppp::ppp::ppp:
crowley saff şekilde annesine kanıyor castielde o küçük kızın peşinde oyuncak oldu o kısımlar sıkıcı olmaya basladı artık 🙄🙄🙄
ama güzel bir bölümdü zaten dizi ablanma sahnesi dısında castiel crowleyin olduğu her bölüm güzel oluyor
sam çok doğru birşey öyledi kabilde mühürle yllarca yaşadı senin bir tarafın mühürü istiyor dedi deana bence doğru söyledi dean direnmek istemiyor sankı bakalım neler olucak🙂