Denedinmi ayol diziye gore tuz dökünce is bitiyor bi tuzla neler neler yaptılar be yani ilk sezon en azindan diger Sezonlari bilmiyorum izlemedigim için%100 çalışıyor
Denedinmi ayol diziye gore tuz dökünce is bitiyor bi tuzla neler neler yaptılar be yani ilk sezon en azindan diger Sezonlari bilmiyorum izlemedigim için%100 çalışıyor
ben seni düşünüyorum fazla eziyet çekmemiş olursun ilk bölüm neyse son bölüm aynı şey )@Çiğdem- sağolsun hızlıca ilerledim 11. sezonda size yetişicem inş.
Yok artık bu kaliteyi ve heyecanı neden es geçip direkt 10. sezona geleyim destere?
ahhh arkamdan çocukların aklını yıkıyorsunuz bu sefer elimde oklava bekliyordum yakaladım işte seniben seni düşünüyorum fazla eziyet çekmemiş olursun ilk bölüm neyse son bölüm aynı şey )
sana yetişmesi için hızlandırıyorum @mrt-06 yı diziyi bırak demiyorukmki son bölüme atla daha rahat edersin zamandan kazanırsın dedimahhh arkamdan çocukların aklını yıkıyorsunuz bu sefer elimde oklava bekliyordum yakaladım işte seni
aaaaa görürsün şimdi sen böcek gibi ezmiyormuyıum senisana yetişmesi için hızlandırıyorum @mrt-06 yı diziyi bırak demiyorukmki son bölüme atla daha rahat edersin zamandan kazanırsın dedim
10x13'ü önceden izlemistim
ben pek yaratici bulamadim malesef. Wifi üzeri dolasan kizgin ruh
Puanim : 6/10
10x14'ü izledim
Bu bölüm baya güzeldi. Kabil'in bu kadar cabul ölmesini beklemiyordum. En az 2 bölüm gideri vardi Kabil'in. Kabil'in Dean' e Sam'i öldürmek zorunda oldugunu söyledikten sonra Dean iyice cöktü Sam biseyler oldugunu anladi. Umarim gelecek bölüm yine avlanmaya gitmezler. Crowley annesinden duydugu seylerden sonra cehennemi tam bir Kral gibi yönetecek gibi duruyor. Bence Crowley'nin annesi söylediklerinde hakli. Crowley Kral istemiyor kendine arkadas ariyor
Puanim: 9/10
Bence güzel bir bölümdü, değişik oldu hanide.10x15'i Izledim
Adamlarin artik elinde yazacak senaryo kalmadi hep böyle gecis konulari yazmaya basladilar. Hadi yaziyorlar bari biraz yaratici olsalar. Bence pek güzel bir bölüm degildi. Umarim asil konuya cabucak dönerler.
Puanim: 6/10