CW Supernatural 10. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sana yetişmesi için hızlandırıyorum @mrt-06:) diziyi bırak demiyorukmki son bölüme atla daha rahat edersin zamandan kazanırsın dedim
:)
aaaaa görürsün şimdi sen böcek gibi ezmiyormuyıum seni :F:F:F
kut.gif
kut.gif

10x10

Bu günleride mi görücektik 10x10 şekil bir bölüm sayısı olmuş. :D

O melek daha kötü işkenceleri görmüşken, neden trip attı anlamadım. :D Dean'de mühür ele geçirdi kendini sanıyor, gerçi evdekiler haketti sorun yoktuta, yazıcı aktive tti sanırım mührü parladı.
Bence Dean bununla başa çıkıcak ve bir süre onda kalacak bu mühür diye düşünüyorum. Claire gitmesin, melek babasıyla takılsınlar takım olsunlar izleyelim. :(

10x10' u izledim

Bence bu bölüm diger bölümlere oranla daha iyiydi senaryo bakimindan.Dean mühür ile bas edebilecek mi ? Bence 2-3 bölüm bu konu üzerinde durulur. Crowley'nin durumu kritik annesine istemesede güveniyor veya güvenmek zorunda kaliyor. Castiel halen bos islerin arkasindan kosuyor :(

Puanim: 8.5/10

10 sezon 11.bölümü izledim @legolas9900 @kaan955
bence noel tatili yaramış bu diziye aradan döndüğümüz son 2 bölümde çok hoşuma gitti:love1:
charlie yi tekrar görmek çok güzeldi bence ama kötü yansıması çok inir bozucu birşeydi ayy kadına kalkan eller kırılsın derim hep ama dean elleirne sağlık cnm hak ediyordu güzel bir köteği o cadoloz :F:F:F geçiş bölümlerini kurt adam yerine böyle yaratıcı bölümlerle geçirin işte çok hoşuma gitti :love1::love1::love1:
aaaa kabirin mühürü tekrar iblie çevirebilir deanı bence dean her bölüm bir adım daha kontrolden çıkıyor 😱😱😱
o kötü yanımaya ne yaprsa chayliyede aynısını olduğunu biliyordu ama nerdeyse ona rağmen acımadı yanı bence kabirin mürühü deanın gözlerini kör ediyor bakalım ne olucak diğer bölümler 🙂🙂🙂

10x11'i Izledim

Charlie'yi görmek güzeldi :) Harflerin Adaminida görmek güzeldi , bence bu harflerin adamlarini daha cok acmalari gerekir, cünkü cok yaratici konular cikabilir :) Bu bölümü coo begendim. Dean bence git gide kontrolden cikiyor ve böyle devam ederse yeniden seytan olacaktir.

Puanim: 9/10

12.bölüm izledim @legolas9900 @kaan955
yine harika bir bölümdü çok eğlenceliydi bence :Z:Z:Z
ayy işte böyle geçiş bölümelriyle gelin deanın çocuk olması falan çok eğlenceli bir bölümdü hansel greterin kalbini yemiş ve cadıya çalısıyor 😱
deanın son sahnede büyüdüğü halde çocukken beğendiği şarkıyı dinlemeside çok komikti samın bakışları :F:F:F

10x12'yi izledim

Verdikleri aradan sonra iyi bölümler ortaya cikti. Bu bölümüde begendim. Böyle yaratici fikirler ile gelsinler hep gecus bölümü olsun. :D Dean'in cocukluk hali fena degildi. Dean galiba mühür ile yasamaya alisacak ama ben sinirli Dean taraftariyim :D

Puanim: 8.5/10

13.bölümü izledim @kaan955 @legolas9900 yine yaratıcı bir bölümdü gerçekten noel tatilinden sonra özlediğimiz bölümleri izliyoruz :Z:Z:Z:Z
geçiş avlanma bölümleri hep kurt adam vampir oluyordu yine yaratıcı bölümler çıkmaya basladı bir adam 4 genc yüzünden ölüyor ve onlarıd teknoloji aletlere bağlanaarak öldürüyor ben yaratıcı buldum açıkcası ama korkutucu ben leptobumu kapatıcam kendiliğinden açılıcak ve yazılar yazılmaya balanıcak korkudan ölürüm galiba:F
hahahah deana ne olmuş öyle ayoll adam kadın görmeye dayanamıyor ben birşeymi kaçırdım neden bu hale gelmiş bu çocuk mühürdenmi acaba :F:F:F
castiel ve crowleyide özledim 🙁🙁🙁

Son düzenleme:
10.sezon 14.bölümü izledim @legolas9900 @kaan955
bu sezonun tartışmasız bence en iyi bölümüydü süpernatural en iyi amerikan dizisi olduğunu tekrar kanıtladı bence :love1::love1::love1:
ayy süperdi yaa hiç boş sahnesi yoktu bölümde kabil ve dean karşılaşması harikaydı dean kabili öldürdü ama tam gücünü ortaya koymadı sanırım sam deanın başlı belada dedi ne oldu acaba 😱😱😱 crowley deanları dostu olarak görüyor ama deanlar crowleye değer vermiyor sinir oluyorum yaaa :kizgin::kizgin::kizgin: crowleyin annesinede çok gıcık oluyorum:ppp:
castiel ve kabilin emzarlık ahneside harikaydı çok güzel bir bölüm izledik bayıldım:love1:

10x13'ü önceden izlemistim
ben pek yaratici bulamadim malesef. Wifi üzeri dolasan kizgin ruh :(

Puanim : 6/10

10x14'ü izledim

Bu bölüm baya güzeldi. Kabil'in bu kadar cabul ölmesini beklemiyordum. En az 2 bölüm gideri vardi Kabil'in. Kabil'in Dean' e Sam'i öldürmek zorunda oldugunu söyledikten sonra Dean iyice cöktü :( Sam biseyler oldugunu anladi. Umarim gelecek bölüm yine avlanmaya gitmezler. Crowley annesinden duydugu seylerden sonra cehennemi tam bir Kral gibi yönetecek gibi duruyor. Bence Crowley'nin annesi söylediklerinde hakli. Crowley Kral istemiyor kendine arkadas ariyor :A

10x13'ü önceden izlemistim
ben pek yaratici bulamadim malesef. Wifi üzeri dolasan kizgin ruh :(

Puanim : 6/10

10x14'ü izledim

Bu bölüm baya güzeldi. Kabil'in bu kadar cabul ölmesini beklemiyordum. En az 2 bölüm gideri vardi Kabil'in. Kabil'in Dean' e Sam'i öldürmek zorunda oldugunu söyledikten sonra Dean iyice cöktü :( Sam biseyler oldugunu anladi. Umarim gelecek bölüm yine avlanmaya gitmezler. Crowley annesinden duydugu seylerden sonra cehennemi tam bir Kral gibi yönetecek gibi duruyor. Bence Crowley'nin annesi söylediklerinde hakli. Crowley Kral istemiyor kendine arkadas ariyor :A

sezon finalinde dean sammı öldürücek gibi görünüyor cnm ayy eğer öyle birşey olursa bu yılda damga vururuz bence :Z:Z:Z

15.bölümü izledim @kaan955 @legolas9900
aradan sonra idare eder bir bölümdü ama çok iğprencti yaa o tırtıl gibi şeyin ağızdan ağza girmesi ölü fareler falan midem alt üstü oldu ıyyyy :ppp::ppp::ppp::ppp:
deaın babasını öldürdüğü çocuğuda görmek güzeldi ama nasıl 24 yaında oluyor rahat 30 yas üstü gözüküyor seçim olmamış:F:F:Fçok üst düzey bir bölüm değildi idare eder diyelim 🙂🙂🙂

10x15

Bence çok iyi döndüler,Sam dean'in ne yaşadığını felan anladı - masum yere gitti öldü adam kurtaramadı.

Dean eskiden gelen problemi tamamen çözdü felan.

Hikaye güzeldi, bugün castiel kızıyla resim çekip atmış, galiba haftaya onların olayları var. :Z

10x15'i Izledim

Adamlarin artik elinde yazacak senaryo kalmadi hep böyle gecis konulari yazmaya basladilar. Hadi yaziyorlar bari biraz yaratici olsalar. Bence pek güzel bir bölüm degildi. Umarim asil konuya cabucak dönerler.

Puanim: 6/10

10x15'i Izledim

Adamlarin artik elinde yazacak senaryo kalmadi hep böyle gecis konulari yazmaya basladilar. Hadi yaziyorlar bari biraz yaratici olsalar. Bence pek güzel bir bölüm degildi. Umarim asil konuya cabucak dönerler.

Puanim: 6/10
Bence güzel bir bölümdü, değişik oldu hanide.

Ben asıl konu neydi onu unuttum. :D

2.sezonda bırakmıştım 1.sezonu ardı ardına izlemiştim aslında ama maşallah 10.sezona gelmişler. :D