CW Supernatural 10. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S10B21

Güzel bölümdü ama üzüldüm çünkü;
Lezbiyen inek kzımız öldü(adını unuttum) Tam da kitabın harflerini çözmüştü.Sam o kadar akıĺlı değil ki bulasın şifreyi[emoji19] [emoji20] [emoji26]
Frenkestain olayı da beni sarmadı.Ben daha gerçekcisini izliyorum nasılsa :X

8/10

22.bölüm sezon finalinden önce güzel bir bölümdü bence:love1::love1:
@Forumdash @legolas9900 @kaan955
sam a bende çok kızdım bu sefer @Forumdash crowley son 2 sezondur sam ve deanlara okadar yardım etti ayol daha ne yapsın adam keşke samı gebertseydide kurtulsaydık:ppp::ppp::ppp:
castielede kızdım ben ayoll sen meleksin senin crowley gibi güçlerin var hatta crowleyden daha güçlüsün normal insan olan deandan nasıl dayak yiyorsun elini sallasand ean uçar gider büyülü güçlerini kullansana :F

23.bölüm sezon finali çok güzel bir bölümdü ve süpernaturalda hep aynı konu işleniyor diyenlere güzel cevap oldu adamlar 11.sezonda bile çok yaratıcı bir konu buldular gelecek sezonun konusu belli oldu spoide belirticem :A:A:A @kaan955 @Forumdash @legolas9900
ölümü görmek luciferi görmek kadar sevindirdi beni ama ölümün ölmesine çok üzüldüm:T luciferide mühür yoldan çıkarmış ve gelecek sezonun konusu darkness yani son sahnede olan karanlık damlarda konu bitmiyor darknessi yenmek için tanrı ve baş melekler çok zor bir savaş verip zor yenmişler deanlar nasıl başa çıkıcak darkness le gelecek sezonu merakla bekliyorum:Z:Z

23.bölüm sezon finali çok güzel bir bölümdü ve süpernaturalda hep aynı konu işleniyor diyenlere güzel cevap oldu adamlar 11.sezonda bile çok yaratıcı bir konu buldular gelecek sezonun konusu belli oldu spoide belirticem :A:A:A @kaan955 @Forumdash @legolas9900
ölümü görmek luciferi görmek kadar sevindirdi beni ama ölümün ölmesine çok üzüldüm:T luciferide mühür yoldan çıkarmış ve gelecek sezonun konusu darkness yani son sahnede olan karanlık damlarda konu bitmiyor darknessi yenmek için tanrı ve baş melekler çok zor bir savaş verip zor yenmişler deanlar nasıl başa çıkıcak darkness le gelecek sezonu merakla bekliyorum:Z:Z
ölümün ölmesi mi 😱

S10B23

Son sahne harikaydı, 8.sezon sonu gibi bitti:X

evet meleklerin dunyaya düşmesi gibiydi.Ama bu sefer gökyüzü yerine yerden çıktılar.Darkness'i neden abartılar o ne demek falan diye:X

Kötülük dünyaya yayılacak işte :X

Yeni sezonda kötülüklerin böyle vampir avına cıkması gibi bişey olmaz umarım.Bizi gerçekten geleceğe dair olası ve korkutucu bi senaryo yazılmalı:X

Mesela tv'den beyin yıkama, yönlendirme olayları gibi:X

9/10

ölümün ölmesi mi 😱
sen spoiye niye bakıyorsun beee :F:F:F madem okudun anlatayım
bu dizide azrail karakteride vardı azraile ölüm diye hitap ediliyordu dean onu öldürdü:F:F:F
S10B23

Son sahne harikaydı, 8.sezon sonu gibi bitti:X

evet meleklerin dunyaya düşmesi gibiydi.Ama bu sefer gökyüzü yerine yerden çıktılar.Darkness'i neden abartılar o ne demek falan diye:X

Kötülük dünyaya yayılacak işte :X

Yeni sezonda kötülüklerin böyle vampir avına cıkması gibi bişey olmaz umarım.Bizi gerçekten geleceğe dair olası ve korkutucu bi senaryo yazılmalı:X

Mesela tv'den beyin yıkama, yönlendirme olayları gibi:X

9/10
nihat doğana gönderme vardı bu bölümde cnm:A:A:A
dean nihat doğan gibi o ölen kıza kıyafetlerinden dolayı hak ettiğini falan söyledi oradakı şerifte ben sadece küçük bir kız çocuğu görüyorum öldürüken falan anlamlı bir söz söyledi nihat doğan olayına bol göndermeli bir bölümdü:A:A:A

sen spoiye niye bakıyorsun beee :F:F:F madem okudun anlatayım
bu dizide azrail karakteride vardı azraile ölüm diye hitap ediliyordu dean onu öldürdü:F:F:F

nihat doğana gönderme vardı bu bölümde cnm:A:A:A
dean nihat doğan gibi o ölen kıza kıyafetlerinden dolayı hak ettiğini falan söyledi oradakı şerifte ben sadece küçük bir kız çocuğu görüyorum öldürüken falan anlamlı bir söz söyledi nihat doğan olayına bol göndermeli bir bölümdü:A:A:A
Yok artık [emoji23] [emoji23] [emoji23] ona yorma nolur[emoji23] [emoji23] [emoji23]

Yok artık [emoji23] [emoji23] [emoji23] ona yorma nolur[emoji23] [emoji23] [emoji23]
hahah aynısı cnm dean ve şerifin konuşma sahnesi nihat doğana göndermeydi adamlar daha açık nasıl yapabilirler aslında süpernaturaldan nihat doğana gönderme diye konu açılmalı:A:A:A

ölümün ölmesi mi 😱
kız çiğdem senin jensen bozulmuş artık kolay kolay düzelmez:A
gfhfg.png