GreatOttoman
Favori Üye
Bundan fazla düşmez bence.Alıp hemen oynayacak olsam şimdi alırdım da Daha önceki iki oyunu oynayacağım, o yüzden belki ilerde daha çok indirim olur.
Bundan fazla düşmez bence.Alıp hemen oynayacak olsam şimdi alırdım da Daha önceki iki oyunu oynayacağım, o yüzden belki ilerde daha çok indirim olur.
Seneye alırız biz deBundan fazla düşmez bence.
Niye oynamıyorsun ?Aral'ın belasına verdik zaten 100 lirayı.
İşin kötü yanı oyunu oynamıyorum bile öyle duruyo.
Niye oynamıyorsun ?
Her yerde düşmeye başladı zaten.Bu arada o steam için değilmiş, birazcık sevindim. Zaten oyun ilk çıktığında Rockstar key olarak nuuvem'de(?) 70 liraydı, bir sıkıntı yok yani. Azıcık sevinç mode on.
Hayatta kalma oyunu.H2Z2 ne oyunu ya gta gibi birşey mi ?
Biz de onu konuşuyorduk @Titanium 'la ben pek sevmesem de Haxball'a benziyor bence.NBA 2K16 almayı düşünüyorum 17'ye az kalsa da 27 lira çok iyi.
Bir de Rocket League diye bir oyun varmış 18 lira. Çok eğlenceli bir şeye benziyor oynayan var mı?
Rocket League'i duydum bende ama oynamadım, oynayan arkadaşlarım var grupça girince arkadaşların yani zevkli oluyor dedi. CS:GO al 12 lira gireriz toplu.NBA 2K16 almayı düşünüyorum 17'ye az kalsa da 27 lira çok iyi.
Bir de Rocket League diye bir oyun varmış 18 lira. Çok eğlenceli bir şeye benziyor oynayan var mı?
NBA 2K16 almayı düşünüyorum 17'ye az kalsa da 27 lira çok iyi.
Rocket League eğlenceli bir oyun diyorlar. Zaten Türkçe.NBA 2K16 almayı düşünüyorum 17'ye az kalsa da 27 lira çok iyi.