GreatOttoman
Favori Üye
Ne demek efendim. Direk steam hesabımı size devredeyim ?Beğenmezsen oyunun fiyatı olan 31 TL'yi geri isterim.
Beğenirsen Rise of Tomb Raider
Ne demek efendim. Direk steam hesabımı size devredeyim ?Beğenmezsen oyunun fiyatı olan 31 TL'yi geri isterim.
Beğenirsen Rise of Tomb Raider
Yok, indirimdeyken alırsın.Ne demek efendim. Direk steam hesabımı size devredeyim ?
Boş yapıp bana sıva yapma, bunlara karnım tok...Konu düzenlendi, bu vesileyle yarın yani 25 Haziran'da başlayacak olan yaz indirimlerini de duyurmuş olalım. Bundan sonra Steam'le alakalı bu tip bütün paylaşımlarınızı, bu başlık altından yapabilirsiniz.
@Tolstoyevski @BesaleT @bazinga @Harunnn60 @xdragxx ve tarihin en büyük gamerlarından birisi olan sevgili adaşım @MEnes...
Ben de şu indirimlerle bir uğrayayım bari, dikkatimi çeken oyun olursa alırım belki. Bakacağız artık..İndirim dönemini fırsat bilip şu 5 oyunu aldım demode birisi olarak. Güncel oyunların çoğunu zaten konsol hallediyor, PC'de eskiden oynayamadığım ancak içimde kalanları aradan çıkarmak daha mantıklı geliyor. GTA SA'yı tekrar tekrar oynamak için tabi. Ama GTA 4'ü hiç oynamamıştım...
Ekli dosyayı görüntüle 88079
@MEnes @Sherlock
İndirim dönemini fırsat bilip şu 5 oyunu aldım demode birisi olarak. Güncel oyunların çoğunu zaten konsol hallediyor, PC'de eskiden oynayamadığım ancak içimde kalanları aradan çıkarmak daha mantıklı geliyor. GTA SA'yı tekrar tekrar oynamak için tabi. Ama GTA 4'ü hiç oynamamıştım...
Ekli dosyayı görüntüle 88079
@MEnes @Sherlock